MAT fashion Άνοιξη-Καλοκαίρι Lookbook 2011

Μία από τις σημαντικότερες Ελληνικές εταιρίες με εκτενής παρουσία και στο εξωτερικό πια, είναι η MAT fashion. Μας αρέσει καθώς είναι από τις ελάχιστες Ελληνικές εταιρίες που κατασκευάζει ρούχα για γυναίκες με καμπύλες σε αληθινά μεγέθη, ενώ θαυμάζουμε την πολύ καλή χρήση του διαδικτύου και των κοινωνικών δικτύων.

Το stylebook της mat.fashion για τη συλλογή Spring- Summer 2011 είναι εδώ!
Όλες οι τάσεις της νέας σεζόν και πώς να τις προσαρμόσετε στο προσωπικό σας στυλ. Plus: Neutral Confidence, Denim-like effect, Animal Touch… Υποδεχόμαστε μαζί το καλοκαίρι πιο δυναμικά από ποτέ με ladylike φορέματα, πλούσια μοτίβα και έντονα χρώματα!!
Με γήινες και αέρινες επιρροές, hippie chic στυλ , η ανανεωμένη συλλογή του αγαπημένου brand περιλαμβάνει denim κομμάτια με tie dye τεχνικές και ρούχα με θηλυκό playful look σε συνδυασμό με rock στοιχεία καθώς και φορέματα με νέα υλικά και την χαλαρή hippie chic πολυτέλεια των 70’s, τολμηρά prints και spicy mood μοτίβα! Το στυλ της mat άλλαξε τα δεδομένα στην μόδα ανατρέποντας τους κανόνες και τα κλισέ, δίνοντας στην φαντασία το πρώτο λόγο.
mat fashion1
mat fashion2
mat fashion


Μην ξεχάσετε να τσεκάρετε τα νέα καταστήματα στην Αθήνα: Athens Heart / Athens Metro Mall & Περιστέρι (Εθν. Αντιστάσεως 1)
mat fashion4