Rihanna: Μαζοχίστρια στο κρεβάτι

Μαζοχίστρια είναι στο κρεβάτι η Ριάνα και δεν φοβάται να το πει! Η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε σε συνέντευξή της ότι της αρέσει η υποταγή στο σεξ, να είναι «δέσμια» κάποιου και, όπως λέει, η αγάπη της αυτή για τη σκοτεινή πλευρά της απόλαυσης οφείλεται μάλλον στο γεγονός ότι έχει ζήσει την ενδοοικογενειακή βία.

Σέξι, με λευκό μπουστάκι και με οπίσθια βαμμένα με σπρέι ώστε να μοιάζει ότι φορά ασημί σορτς, η νεαρή ποπ σταρ φωτογραφήθηκε για το μουσικό περιοδικό «Rolling Stone».
Ακόμη πιο αποκαλυπτική όμως ήταν στις εσωτερικές σελίδες του περιοδικού αφού στη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για το πώς της αρέσει να περνά τον χρόνο της στο κρεβάτι: «Είμαι φρικιό στα σεντόνια» παραδέχεται η 24χρονη κοκκινομάλλα σεξοβόμβα, η οποία, ούτε λίγο ούτε πολύ, εξομολογήθηκε ότι της αρέσει να τη δένουν και να τρώει μερικές ξυλιές!
Της αρέσει περισσότερο ωστόσο ο άλλος να χρησιμοποιεί τα χέρια του και όχι αλυσίδες και μαστίγια, γιατί τα βρίσκει πολύ μπανάλ και προσχεδιασμένα. Προτιμά, δηλαδή, όπως λέει χαρακτηριστικά, ο σύντροφός της να παίρνει αυθόρμητα πρωτοβουλίες.
Όπως εξηγεί, η τάση της αυτή στο σεξ μάλλον προκύπτει από τα όσα έχει ζήσει κατά τη διάρκεια της παιδικής της ηλικίας αφού εξαιτίας του πατέρα της είχε βιώσει αρκετές φορές από κοντά την κακοποίηση. Κάθε Παρασκευή, λέει, γυρνούσε μεθυσμένος σπίτι και η συμπεριφορά του της προκαλούσε τρόμο. Πάντως, παρά τις δυσάρεστες καταστάσεις που έχει βιώσει, σήμερα φαίνεται να πατά γερά στα πόδια της, ενώ η επιτυχία την έχει βοηθήσει να ξεπεράσει τις όποιες «σκιές» του παρελθόντος.



www.myworld.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...