Πλαστική εγχείρηση: Πώς θα ξεκινήσω

Επιθυμώ να κάνω κάποια αισθητική πλαστική εγχείρηση. Πώς θα ξεκινήσω;

Εάν επιθυμείτε να κάνετε πλαστική εγχείρηση, μη βιαστείτε να μπείτε στο χειρουργείο. Καταστρώστε ένα σχέδιο ενημέρωσης από ειδικούς, κατόπιν ραντεβού. Αυτό δεν σας οδηγεί υποχρεωτικά στην επέμβαση, είναι όμως ό,τι καλύτερο για να αποφασίσετε σωστά. Δεν είναι καθόλου υπερβολή το να επισκεφτείτε δύο ή τρεις εξειδικευμένους στην επέμβαση που επιθυμείτε.

Πριν την επίσκεψη στον ειδικό, ετοιμάστε με ηρεμία λίστα ερωτήσεων. Στην επίσκεψη πάρτε μαζί φωτογραφίες από άλλα πρόσωπα, οι οποίες θα μπορούσαν να βοηθήσουν να εκφράσετε τις επιθυμίες σας σαφέστερα. Αν πρόκειται για εγχείρηση ανανέωσης του προσώπου, να έχετε μαζί δικές σας φωτογραφίες νεώτερης ηλικίας.
Θα ήταν ωφέλιμο, κατά την πρώτη σας επίσκεψη στο γιατρό, να πάρετε μαζί κάποιο συγγενή ή φίλο. Ένα τέτοιο πρόσωπο του στενού περιβάλλοντος είναι πολύ χρήσιμο, επειδή με την παρουσία του θα νιώθετε ηρεμία και χαλάρωση, θα σας υπενθυμίσει να ρωτήσετε το γιατρό κάποια πράγματα, τα οποία ίσως ξεχάσατε και θα βοηθήσει αργότερα να θυμηθείτε λεπτομέρειες από τη συζήτηση. Το άτομο αυτό θα συμβάλλει ουσιαστικά να αποφασίσετε σωστά και δε θα μετανιώσετε που το πήρατε μαζί σας.
Μην αφήσετε το γιατρό ή το συνοδό σας να μονοπωλήσουν τη συζήτηση. Η εγχείρηση θα γίνει σ' εσάς. Κάντε τις ερωτήσεις. Βεβαιωθείτε ότι κατανοήσατε τα πάντα. Μη βιαστείτε να φύγετε. Αναλογισθείτε και ξανασκεφθείτε στο σπίτι όλη τη συζήτηση που έγινε με το γιατρό. Κάντε του μία δεύτερη επίσκεψη ή ακόμη και τρίτη. Ο βασικός στόχος είναι να σιγουρευτείτε ότι:
  • Οι προσδοκίες σας είναι πράγματι ρεαλιστικές.
  • Το χειρουργείο είναι πράγματι η ενδεδειγμένη λύση στο πρόβλημα σας.
  • Ο ειδικός, τον οποίο επισκεφθήκατε, είναι πράγματι ο πιο κατάλληλος να αναλάβει τη δική σας αισθητική πλαστική εγχείρηση.


fe-mail.gr

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...