Η γοητεία της υπερβολής

Αυτή τη σεζόν οι σχεδιαστές δίνουν τις ευλογίες τους σε κάθε είδους υπερβολή στα κοσμήματα.
Πολύχρωμα, με μεγάλα και ασυνήθιστα σχήματα, κομμάτια δηλαδή που θα τραβήξουν τα βλέμματα και του λιγότερο παρατηρητικού και που θα επισκιάσουν - παρά θα συμπληρώσουν - το υπόλοιπο ντύσιμό μας,

Υπερμεγέθη βραχιόλια, μακριά σκουλαρίκια και κολιέ-υπερπαραγωγές, μπορούν να συμπληρώσουν το πιο απλό ντύσιμο και να το απογειώσουν πραγματικά.
Ξεχάστε λοιπόν για φέτος τα κλασσικά κοσμήματα και αφεθείτε στη γοητεία της υπερβολής.



Μεταλλικές δημιουργίες

 Αν εξαιρέσουμε τα κλασσικά κοσμήματα από χρυσό, ασήμι ή λευκόχρυσο τα μεταλλικά μπιζού είναι μια καινούργια τάση.
Εντυπωσιακές μεταλλικές δημιουργίες που είναι ελαφρές παρά το εντυπωσιακό τους μέγεθος σε χρυσαφί ή ασημένιους τόνους, με περίεργα σχήματα αποτελούν τάση.


Μεγάλα μοτίβα

Ένα μπιζού στολισμένο με ένα μεγάλο μοτίφ και συνδιασμένο με διαφορετικά υλικά ή χρώματα όπως δέρμα, αλυσίδες και ύφασμα, είναι μια ακόμα νέα τάση για τον φετινό χειμώνα.
Tip για την συγκεκριμένη τάση… διαλέξτε το μοτίβο που ταιριάζει στη διάθεση και την ιδιοσυγκρασία σας και υποστηρίξτε το με την προσωπικότητα σας, με άλλα λόγια βγάλτε την «αγριάδα» σας φορώντας έναν κόσμημα με μοτίφ από κάποιο άγριο ζώο, την θηλυκότητά σας φορώντας ένα εντυπωσιακό λουλούδι ή προβάλετε τον δυναμισμό σας επιδεικνύοντας ένα εντυπωσιακό κόσμημα με μεταλλικά νομίσματα.


Τα μοδάτα κρόσσια

Τα κρόσσια είναι στη μόδα! Τα είδαμε στις πασαρέλες μεγάλων οίκων να στολίζουν ρούχα, παπούτσια και τσάντες. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τις προτάσεις στα μπιζού.
Πραγματικά hot τάση που οφείλουμε να την τιμήσουμε με ευλάβεια αφού τα αποτελέσματα είναι ομολογουμένως εντυπωσιακά!


Κολιέ με πολλές σειρές

Πιο must από ποτέ! Τα μακριά κολιέ που θα τα περάσετε αρκετές φορές γύρω από τον λαιμό σας, αποκτούν φέτος μαζί με το εντυπωσιακό τους μάκρος και μεγάλο σχήμα.
Tip: Αποφασίστε να φορέσετε ένα τέτοιο κολιέ και μετά διαλέξτε την μπλούζα που θα φορέσετε. Ένα τόσο εντυπωσιακό μπιζού συνοδεύεται από τα ρούχα, δεν τα συνοδεύει!


Τετράγωνα βραχιόλια

Φίλες fashionistas, η συγκεκριμένη τάση ζητά την προσοχή σας. Καθώς αποτελεί νέα τάση είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει για αρκετές σεζόν. Προμηθευτείτε λοιπόν μπόλικα τετράγωνα βραχιόλια και αυτό θα αποδειχτεί πραγματική στιλιστική «επένδυση».
Tip: όσο περισσότερα τόσο καλύτερα. Συνδιάστε όσο περισσότερα βραχιόλια – άλλα λεπτότερα και άλλα φαρδύτερα- για μια πραγματικά in fashion εμφάνιση.


Τεράστια δαχτυλίδια

Εμπνευσμένα από ρετρό τάσεις, με απίθανους συνδιασμούς σχημάτων και υλικών, τα μεγάλα δαχτυλίδια είναι ίσως η πιο καυτή τάση για φέτος. Οκ μπορεί να μην είναι ό,τι πιο βολικό όταν η δουλειά σας απαιτεί να χρησιμοποιείτε πληκτρολόγιο αλλά πόσες φορές να το πούμε… η μόδα απαιτεί θυσίες.
Μην αμελήσετε να στολίσετε το χέρι σας με ένα τέτοιο δαχτυλίδι. Το στιλιστικό αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει.

Και μην ξεχνάτε… Φυλάξτε ένα εντυπωσιακό κόσμημα στην τσάντα σας όταν φεύγετε το πρωί για το γραφείο φορώντας ένα απλό τζιν και ένα πουκάμισο. Δεν ξέρετε που θα σας βρεί το απόγευμα. Μια τέτοια κίνηση ματ θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες σε οποιαδήποτε «έκτακτη» περίσταση προκύψει στην διάρκεια της ημέρας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...