The Prada Creeper Brogues

Σίγουρα ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα παπούτσια της σεζόν. Ή θα το λατρέψεις ή θα το μισήσεις. Το βέβαιο είναι πάντως ότι θα το προσέξεις. Ο πολύχρωμος ριγέ πάτος του δε θα σε αφήσει αδιάφορη στη θέα του. Αυτό φαντάζομαι πως θα ήθελε και η δημιουργός του, Miuccia Prada όταν το σχεδίαζε.


Πορτοκαλί, γαλάζιο, πράσινο είναι τα χρώματα που συνθέτουν τη χρωματική παλέτα του πάτου. Αυτά είναι εξάλλου και τα χρώματα που προστάζει η σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2011. Ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια αποτελεί το κομμάτι που παραπέμπει σε γαλλική εσπαντρίγια, που παρεμβάλλεται του παπουτσιού και του πάτου.
Ποτέ πιο πριν ένα φλατ παπούτσι δεν είχε τόση «προσωπικότητα». Ανδρόγυνο στυλ, αφού το βασικό σχέδιο παραπέμπει στα αγγλικά brogues, γαλλική φινέτσα και παιχνιδιάρικη διάθεση.
Φορεσέ τα με rolled up τζιν παντελόνια, με υφασμάτινα cargo pants ή ακόμη και με φορέματα όπως προτείνει και η σχεδιάστριά τους, για πιο fashion εμφανίσεις.
Μπορείς να τα βρεις στο e-store της Prada και κοστίζουν γύρω στα 560 ευρώ (άουτς!). Ενδιαφέρουσα εναλλακτική και bugdet friendly επιλογή αποτελούν τα Lace Up Creepers που ανακάλυψα στο Asos.com (δείτε τα κάτω κάτω), που θυμίζουν πολύ από Prada αλλά είναι περισσότερο δεκτικά στο μάτι και πιο πολύ προσαρμοσμένα στην ελληνική πραγματικότητα. Και το σημαντικότερο, η τιμή τους δεν ξεπερνά τα 90 ευρώ! Λοιπόν, θα το τολμήσεις;



ASOS MIKO Suede Lace Up Creeper [Περισσότερα]

ASOS MIKO Suede Lace Up Creepers [Περισσότερα]

ASOS MIKO Patent Leather Lace Up Creeper [Περισσότερα]

ASOS MIKO Patent Leather Lace Up Creeper Brogue [Περισσότερα]
http://ntynomai.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...