Objects of Desire! Οι 5 πιο hot τάσεις της σεζόν στα αξεσουάρ!


Η ντουλάπα σου είναι γεμάτη με αξεσουάρ διαφορετικής αισθητικής και δεν ξέρεις πως να τα συνδυάσεις; Η Fashion editor του TLIFE επιλέγει τα αγαπημένα της αξεσουάρ και σου δείχνει πως μπορείς να τα συνδυάσεις για να έχεις ένα απόλυτα σωστό και καλαίσθητο αποτέλεσμα!


Οι φετινές τάσεις μπλέκουν γούνα με δαντέλα και έντονα χρώματα με νορβηγικά μοτίβα! Δες εδώ τους σωστούς τρόπους για να λύσεις τους στιλιστικούς γρίφους!

ΚΑΝΕ "ΚΛΙΚ" ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΜΑΡΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΑΝΕ "ΚΛΙΚ"...

SWEET BROWNIES


Στην παλέτα του καφέ παίξε με γούνινα αξεσουάρ ή με λέοπαρ μοτίβα που θα αναβαθμίσουν τα ταμπά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου. Με το καμηλό παλτό σου φόρεσε λέοπαρ μπότες ενώ αν παίξεις με γούνινα μποτάκια παίξε με λέοπαρ γάντια.

ΝΟΡΒΗΓΙΚΟ... ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ


Είναι ένα print και μια γενικότερη τάση που μας αρέσει στα κρύα πρωινά στην πόλη! Είναι τέλεια όταν συνδυάζονται με κολάν, μπότες ιππασίας και γούνινες μπότες. Χωρίς δεύτερη σκέψη είναι ό, τι καλύτερο μπορείς να βάλεις στο σάκο για το weekend στο βουνό. Προτίμησε την άσπρομαυρη εκδοχή και δώσε δραματικότητα με κόκκινες λεπτομέρειες.

POP STAR


Δεν χρειάζεται να περιμένεις το καλοκαίρι για να παίξεις με τα έντονα χρώματα! Φέτος τα είδαμε παντού ακόμα και σε δαντελένια αξεσουάρ! Για να μην φάινεται πολύ καλοκαιρινό το look σου προτίμησέ το στις βραδινές σου εξόδους με ένα πολύ έντονο φόρεμα. Για παράδειγμα επέλεξε ένα μίνι μπλε φόρεμα με κόκκινες γόβες η ένα ασπρόμαυρο φόρεμα με μπλε ankle boots.


ROCK IT BABY


Είναι μαζί μας τις τελευταίες σεζόν και φυσικά δεν θέλουμε να τα αποχαιρετήσουμε για κανένα λόγο! Τα τρουκς αγαπάνε τα τζιν και τις μπλούζες με στάμπες. Πρόσεξε πως θα φορέσεις το καπέλο σου. Πλέον δεν του δίνουμε κλίση στο πλάι αλλά προς τα πίσω αφήνοντας τα μαλλιά να πέφτουν στους ώμους. Ένα ζευγάρι δαντελένια γάντια θα προσδώσει θηλυκότητα στην εμφάνισή σου.

UNDER MY... ΔΑΝΤΕΛΑ


Η δαντέλα είναι βραδινή τάση και φοριέται αυστηρά μετά τις 21:00. Προτίμησε το μαύρο χρώμα γιατί είναι πιο ασφαλές. Εάν απιλέξεις ένα ρούχο από δαντέλα, π.χ. φούστα συνδύασε μόνο ένα δαντελένιο αξεσουάρ όπως ένα φάκελο ή παπούτσια, και όχι total look. Είναι μια διαχρονική τάση και chic επιλογή για επίσημες εμφανίσεις. Στις πιο νεαρές ηλικίες μπορούν να συνδυαστούν με δέρμα και jean.
 http://peri-sk-opio.blogspot.com 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...