H Swarovski για τη Γιορτή της Μητέρας

Η φετινή, γεμάτη λάμψη συλλογή για τη Γιορτή της Μητέρας της Swarovski δημιουργήθηκε από πολύτιμο, αστραφτερό κρύσταλλο. Πολύχρωμη ή μονόχρωμη, μοντέρνα ή διαχρονική, η συλλογή περιλαμβάνει κοσμήματα, αξεσουάρ μόδας, φιγούρες και αξεσουάρ για το σπίτι, που προσφέρουν ιδέες για κομψά δώρα.


Με έναν αέρα κλασικής κομψότητας, η σειρά «Nude» της Swarovski περιλαμβάνει μικροσκοπικά κρύσταλλα δεμένα γύρω από λευκές κρυστάλλινες πέρλες. Αυτή η αστραφτερή διακόσμηση κοσμεί ένα μενταγιόν και σκουλαρίκια, τα οποία διατίθενται σε σετ, καθώς και μονά ή διπλά δαχτυλίδια. Το σετ «Nacre» είναι εξίσου κομψό: μια τριπλή σειρά από κρυστάλλινες πέρλες και κρύσταλλα σε κοπή «baguette» σχηματίζουν έναν φιόγκο με αναφορές στην Art Deco.

Αιθέριοι και εκλεπτυσμένοι, οι ιριδισμοί της πέρλας έρχονται σε αντίθεση με τη λάμψη του κρυστάλλου, προσδίδουν πραγματική αίσθηση υψηλής ραπτικής, ιδιότητα η οποία περιλαμβάνεται σε όλα τα κομμάτια της σειράς «Nathalie». Με βάση τους συμβολισμούς του δεσμού, αυτή η θεματική ενότητα περιλαμβάνει κολιέ, βραχιόλι και δαχτυλίδι διακοσμημένα με κρύσταλλα pavé υψηλής ποιότητας.

Η χαριτωμένη και απαστράπτουσα σειρά «Neva» περιλαμβάνει κρύσταλλα με περίτεχνη κοπή που θυμίζουν λαχταριστές καραμέλες. Ενώ τα σκουλαρίκια αναδεικνύονται με μια υπέροχη απόχρωση του κόκκινου, το μακρύ κολιέ, το μενταγιόν σε σχήμα Υ και το βραχιόλι περιλαμβάνουν παστέλ αποχρώσεις και φωτεινά χρώματα. Αυτή η χαρούμενη σειρά με τις επίχρυσες αλυσίδες είναι εκλεπτυσμένη και συνδυάζεται εύκολα.
Οι στυλάτες κλειδοθήκες κατέχουν κορυφαία θέση στη συλλογή των αξεσουάρ. Η κλειδοθήκη «Nereid» σε ασημί απόχρωση έχει σχήμα αστεριού από ασημί δέρμα, διακοσμημένο με κρύσταλλα. Παρόμοιες αποχρώσεις χρησιμοποιούνται στην κλειδοθήκη «Neutral», όπου οι στρατιωτικές ταυτότητες περιλαμβάνουν μια πινελιά θηλυκότητας χάρη στα μικροσκοπικά κρύσταλλα pavé και το υπέροχο, εμβληματικό σχέδιο Swanflower®. Το θέμα συμπληρώνεται με το γούρι τσάντας που συνδυάζει στρογγυλά στοιχεία σε χρυσαφί απόχρωση, στα οποία έχει χαραχθεί το σχέδιο Swanflower® ή είναι διακοσμημένα με κρύσταλλα pavé.

Οι μοντέρνες, χαριτωμένες κλειδοθήκες «Baby Girl» και «Baby Boy» διατίθενται σε έντονο κίτρινο ή φούξια και διακοσμήθηκαν με μια νέα τεχνική όπου τα μικροσκοπικά κρύσταλλα ενσωματώνονται σε φύλλο πλεξιγκλάς. Το μοντέρνο και παιχνιδιάρικο αξεσουάρ για κινητό τηλέφωνο «Doll» με φινίρισμα από εποξική ρητίνη και κρύσταλλο σε απόχρωση Fuchsia προσδίδει προσωπικό στυλ και λάμψη στο κινητό τηλέφωνο.
Η Swarovski προσφέρει δημιουργίες που σχεδιάστηκαν για να δημιουργούν συναισθήματα στοργής και τρυφερότητας. Οι αξιαγάπητες μικροσκοπικές πάπιες «Happy Prince» και «Happy Princess» είναι γλυκύτατες. Η καθεμία είναι διακοσμημένη με ένα στέμμα: ροζ για εκείνη και γαλάζια για εκείνον. Τέλος, τα γοητευτικά λουλούδια «Liz» και «Juliette» λικνίζονται πάνω σε μια κινούμενη βάση και είναι ιδανικά για να προσθέσετε μια πινελιά θηλυκότητας στο σπίτι ή στο γραφείο.

Το ανόθευτο κρύσταλλο και η μαγευτική λάμψη είναι το επίκεντρο της συλλογής για τη Γιορτή της Μητέρας, που αντλεί έμπνευση από το πάντρεμα της φαντασίας με την υπέρτατη κομψότητα.


www.stylewatch.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...