Phyto-Mascara Ultra-stretch: Εξαιρετικό Μήκος στις Βλεφαρίδες από την Sisley!

H Sisley παρουσιάζει μια καινούργια Mascara η οποία όχι μόνο χαρίζει μήκος, καμπυλότητα και όγκο στις βλεφαρίδες αλλά ταυτόχρονα τις θρέφει!

Την Phyto-Mascara Ultra-stretch!


Η Phyto-Mascara Ultra-stretch προσθέτει όγκο και μήκος, βελτιώνοντας το σχήμα και χαρίζοντας ένα όμορφο, σαγηνευτικό βλέμμα!

1. Μια φόρμουλα που ενισχύει το μήκος και χαρίζει βλεφαρίδες που σαγηνεύουν σε κάθε εμφάνιση. Αρχικά οι βλεφαρίδες επιμηκύνονται, αποκτούν σχήμα με όγκο και μέγιστη αντοχή, χάρη στο εκχύλισμα ρυζιού (που χρησιμοποιείται ήδη στην Hydra Flash). Βοτανικά στοιχεία της κεράτινης στοιβάδας ενώνονται με τις βλεφαρίδες για να τις κάνουν πιο δυνατές και ανθεκτικές. Οι πρωτεϊνες σιταριού που τις επικαλύπτουν, βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία με την κερατίνη των βλεφαρίδων και ενώνονται με την επιφάνειά τους, σχηματίζοντας ένα απαλό και ελαστικό φιλμ που τις προστατεύει. Οι πρωτεϊνες αυτές, που χρησιμοποιούνται ήδη στο Eclat Tenseur για τις ιδιότητες τους να δημιουργούν ένα προστατευτικό φιλμ στην επιδερμίδα, εγγυώνται 100% αποτέλεσμα όγκου και ελαστικότητας και εξασφαλίζουν άριστο κράτημα.

Επιμηκύνονται και αποκτούν σχήμα...για να μεταμορφώσουν τα μάτια και να τα κάνουν πιο σαγηνευτικά , χάρη στη συνδυαστική δράση 2 πολυμερών στοιχείων:

• Πολυμερή στοιχεία που χαρίζουν σχήμα, προσφέρουν ευλιγισία και ελαστικότητα.

• Πολυμερή στοιχεία που διασφαλίζουν μέγιστη διάρκεια του χρώματος στις βλεφαρίδες.

Σχηματίζεται επίσης με φυσικό κερί Carnauba που τυλίγει τις βλεφαρίδες από τη ρίζα ως τις άκρες για ακόμα μεγαλύτερο όγκο!


Βλέπουν τη ζωή σε πολλά χρώματα


Η απαλή σύστασή του ωφελείται από μία ειδική διπλή στρώση αμινοξέων, που εξασφαλίζει τέλεια εφαρμογή και έντονο χρώμα και κάνει τη μάσκαρα απόλυτα φιλική προς τις βλεφαρίδες.

Προστατεύονται


Η φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με θρεπτικά, ενεργά προστατευτικά συστατικά όπως το καστορέλαιο, ώστε να μαλακώνει και να δυναμώνει τις βλεφαρίδες, και Προβιταμίνη Β5 (D-Panthenol) για βλεφαρίδες ευλύγιστες και απαλές σα μετάξι.

2. Το βουρτσάκι υψηλής τεχνολογίας αιχμαλωτίζει κάθε βλεφαρίδα ανεξάρτητα χαρίζοντας ατελείωτο μήκος και αψεγάδιαστο σχήμα. Σχεδιασμένο ειδικά για τη Sisley ώστε να βελτιστοποιήσει την απόδοση της φόρμουλας, αυτό το μοναδικό βουρτσάκι αποτελείται από 2 διαφορετικές nylon ίνες:

• Οι καμπυλωτές, άκαμπτες ίνες, έχουν μεγαλύτερη διάμετρο για άψογο διαχωρισμό των βλεφαρίδων.

• Οι στέρεες ίνες, είναι πιο στενές και ευλύγιστες ώστε να απορροφούν τη mascara σα ρεζερβουάρ και να την απλώνουν με ακρίβεια χιλιοστού στις βλεφαρίδες, για ενισχυμένο όγκο και χρώμα.

Επιπλέον, το βουρτσάκι είναι σχηματισμένο ώστε να ακολουθεί απόλυτα το φυσικό σχήμα των βλεφαρίδων:

• Έχει καμπύλη στο κέντρο για να αυξάνει τον όγκο.

• Η μία του άκρη είναι πιο λεπτή από τα συμβατικά βουρτσάκια για να μεγιστοποιεί το μήκος των βλεφαρίδων προς τα βλέφαρα.

• Η άλλη άκρη του έχει σχήμα κώνου για να προλαμβάνει την υπερβολική εφαρμογή προϊόντος.



ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Μία φόρμουλα που χαρίζει εξαιρετικό μήκος + ένα εξαιρετικά επαγγελματικό βουρτσάκι = Ο συνδυασμός που κερδίζει!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

• Μία εμπλουτισμένη φόρμουλα που γυρίζει, επιμηκύνει και χαρίζει όκγο στις βλεφαρίδες.

• Μία απαλή, κρεμώδης υφή που δε ξερένεται, απλώνει ή κομπιάζει, και στεγνώνει πολύ γρήγορα.

• Οι βλεφαρίδες είναι καλά προστατευμένες, τέλεια σχεδιασμένες, αψεγάδιαστα ξεχωρισμένες και απαλές.

Η Phyto-Mascara ultra stretch έρχεται σε 3 αποχρώσεις:



Επίσης διαθέτει αεροστεγής συσκευασία με καπάκι ασφαλείας, που μόλις κλείσει, προστατεύει και διατηρεί το προϊόν σε άριστες συνθήκες.

Την νέα Phyto-Mascara Ultra-stretch μάσκαρα θα βρεις διαθέσιμη στα πολυκαταστήματα Notos Galeries.


http://www.ladieswall.com 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...