Ανδρόγυνο look

Ένα από τα must του καλοκαιριού, εκτός από τα cocktail, τις ρομαντικές νύχτες με το άλλο μας μισό αλλά και το αχαλίνωτο clubbing με τις κολλητές μας είναι και το ανδρόγυνο look.

Πιστεύετε πως απευθύνεται μονάχα σε πεπειραμένες fashionistas και πως το streetstyle το έχει αποβάλει από τους κώδικες και τις συνήθειες του; Εγώ είμαι εδώ για να σας αλλάξω τη γνώμη.
Αρχικά πρέπει να επενδύσετε σε μια φαρδιά παντελόνα. Αυτή για τις πιο συμβατικές από εσάς θα είναι τζιν και για τις πιο τολμηρές τα έντονα χρώματα θα δείχνουν υπέροχα…

Τα πουκάμισα τώρα… Αυτά μπορούν να κινηθούν σε navy ρυθμούς για ένα πιο vintage look, σε έντονα χρώματα για το trendy της Μυκόνου και σε λευκό για το all time classic.
Για τα κυκλαδίτικα βραδινά αεράκια θα χρειαστείτε ένα ή περισσότερα σακάκια. Εδώ οι βάτες και τα αέρινα υφάσματα, αλλά και τα παλ χρώματα είναι τα απόλυτα must.
Shoes talking now. Εδώ θα χρειαστείτε ψηλοτάκουνα παπούτσια. Tα killer heels σας θα σας μετατρέψουν στην απόλυτη diva του καλοκαιριού και θα σας εξασφαλίσουν σίγουρα μια θέση ανάμεσα στα fashion icons του καλοκαιριού.

http://ntynomai.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...