Σεξουαλικές έρευνες...

Ανεβάστε το θερμόμετρο με αισθησιακό σεξ

Το αργό σεξ, όπου το μόνο που κάνετε είναι να επικεντρωθείτε στις αισθήσεις σας, είναι το νέο hot spot για να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή και να ξαναρθείτε πιο κοντά με τη σύντροφό σας.

Οι αργές και αισθησιακές κινήσεις κάνουν το ερωτικό παιχνίδι απλά απολαυστικό και για τους δύο.


Η θεωρία, που αρχικά αναπτύχθηκε από τους σεξολόγους William Masters και Virginia Johnson, βασίζεται στις αισθησιακές ασκήσεις, που βοηθούν κάθε σύντροφο να δίνει μεγαλύτερη προσοχή στις ίδιες τις αισθήσεις του όταν διεγείρονται.

Ειδικά για τα ζευγάρια που έχουν σεξουαλικά προβλήματα, οι ασκήσεις φαίνεται ότι μπορούν να βοηθήσουν τους δύο συντρόφους να αντιμετωπίσουν θέματα, όπως το άγχος των επιδόσεων, η πρόωρη εκσπερμάτιση, η έλλειψη οργασμού και η στυτική δυσλειτουργία.


Ο στοματικός έρωτας αρκετός για τις γυναίκες

Οι άνδρες είναι πιο πιθανό να φτάσουν σε οργασμό όταν η σεξουαλική πράξη περιλαμβάνει κολπική συνουσία, ενώ οι γυναίκες μπορούν να έχουν οργασμό και μόνο με το στοματικό έρωτα, υποστηρίζει μια νέα μελέτη.

Η έρευνα, που έγινε στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα, περιέγραψε ακόμη περισσότερες από 40 στάσεις που χρησιμοποιούν τα ζευγάρια στο σεξ και κατέληξε στο ποσοστό χρήσης προφυλακτικού από εφήβους και ενήλικες.

Σύμφωνα με τα πορίσματα της μελέτης μία στις τέσσερις πράξεις κολπικής συνουσίας στις ΗΠΑ γίνεται με τη χρήση προφυλακτικού.

Τα αποτελέσματα της έρευνας δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό Journal of Sexual Medicine.


Γιατί οι γυναίκες δε δίνουν και τόση σημασία στο κακό σεξ;


Για πολλές γυναίκες, η έλλειψη σεξουαλικής επιθυμίας ή ευχαρίστησης δεν είναι ένα θέμα που αξίζει να ασχοληθούν.

Οι μελέτες διαπιστώνουν ότι αν και το 30-50 % των γυναικών αναφέρουν προβλήματα στη σεξουαλική τους ζωή μόνο το 10 % εκφράζει ανησυχία για αυτά τα προβλήματα.

«Πιστεύαμε για πολύ καιρό ότι τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες τα προβλήματα αυτά ήταν πάντα αιτία κατάθλιψης», δήλωσε ο Kyle Stephenson από το Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Ώστιν ,υποψήφιος διδάκτωρ στην ψυχολογία, που πρόσφατα δημοσίευσε μια έρευνα σχετικά με το θέμα.

«Όμως τα στοιχεία της έρευνας απέδειξαν ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι», πρόσθεσε.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...