Phyto-Svelt Global: Εντατικό Αδυνάτισμα και Καταπολέμιση της Κυτταρίτιδας!

Για χρόνια η Κοσμετολογία χρησιμοποιείται για να καταπολεμήσει την κυτταρίτιδα και να ομορφύνει το δέρμα, χάρη σε ιδιαίτερα αποτελεσματικά προϊόντα, που έχουν στοχευμένη δράση.

Η Sisley δημιουργεί το PHYTO-SVELT GLOBAL - Εντατική Θεραπεία Αδυνατίσματος, μία καινούρια αδυνατιστική και συσφικτική θεραπεία.

Σφαιρική αποτελεσματικότητα σε 3 επίπεδα:

1. Ρυθμίζει τη κυκλοφορία των λιποκυττάρων.

2. Καθυστερεί τη δημιουργία νέων λιποκυττάρων.

3. Καταπολεμά τη συσσώρευση λίπους στους ιστούς και ελαττώνει την κατακράτηση νερού.

Επαναφέρει τη σφριγηλότητα στο δέρμα, δημιουργώντας μια πιο αδύνατη φιγούρα και αφήνει στα πόδια μια ανάλαφρη αίσθηση! Mια εντατική επανορθωτική και συσφικτική τριπλή δράση που, χάρις στο μοναδικό συνδυασμό ισχυρών ενεργών συστατικών, καταπολεμά την κυτταρίτιδα σε όλα τα μέτωπα και ομορφαίνει το δέρμα.



1. Προλαμβάνει την συσσώρευση λίπους στα κύτταρα.

• Ένα κοκτέιλ ενεργών συστατικών που μειώνουν το λίπος, κηρύσσουν πόλεμο στην κυτταρίτιδα. Εκχύλισμα Άνθους Πικρού Πορτοκαλιού, σε συνδυασμό με καφεϊνη και cedrol διεγείρουν τη δράση της «τήξης του λίπους», ώστε να βελτιώσουν τη εξάλειψη του λίπους από τα κύτταρα.

• Τα δύο ενεργά συστατικά κατά της κατακράτησης του λίπους: εκχυλίσματα Σπόρων Κόλιανδρου και Πικρού Πορτοκαλιού μειώνουν τη μεταφορά λίπους μέσα στα λιποκύτταρα.

Το εκχύλισμα Πεπτίδιου Ρυζιού, που χρησιμοποιήθηκε πρώτη φορά στο Celluli-Pro (που λανσαρίστηκε το 2007) μετατρέπει το λίπος σε ενέργεια.

2. Προλαμβάνει τη δημιουργία νέων λιποκυττάρων.


Για την επιβράδυνση της δημιουργίας λιποκυττάρων και για τη βελτίωση της εικόνας της σιλουέτας, χρησιμοποιήθηκε ένα νέο ενεργό συστατικό κλειδί:

• Εκχύλισμα από Φύλλο Λωτού: υδρόβιο φυτό πλούσιο σε φλαβονόλες, διεγείρει την έκφραση του γονιδίου που είναι ικανή να περιορίσει το σχηματισμό των ώριμων λιποκυττάρων.

Για την καταπολέμηση του οξειδωτικού στρες που μπορεί να προκαλέσει αύξηση της συσσώρευσης λίπους:

• Εκχύλισμα Alkekengi Calyx: με ιδιότητες που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες, περιλαμβάνεται επίσης στη φόρμουλα.

3. Καταπολεμά τη συσσώρευση στους ιστούς και ανακουφίζει από την κατακράτηση νερού.


Η συμπίεση των αιμοφόρων αγγείων προκαλεί επιβράδυνση της μικροκυκλοφορίας, η οποία μπορεί να προκαλέσει αίσθημα τσιμπήματος ή πόνου σε νευρικές ίνες

Τα φυτικά εκχυλίσματα μειώνουν το τοπικό οίδημα:

• Τα εκχυλίσματα από Άνθος Πικρού Πορτοκαλιού και Φύλλο Λωτού, βελτιώνουν την αποστράγγιση των ιστών και ανακουφίζουν την κατακράτηση νερού.

Σαν αποτέλεσμα προσφέρουν άνεση και ελαφρότητα.

Δράση που ομορφαίνει και συσφίγγει για πιο αδύνατη και επανασχηματισμένη σιλουέτα.

Το Phyto-Svelt Global Ομορφαίνει και συσφίγγει το δέρμα αποτελεσματικά χάρις σε:

• Δύο συσφικτικά ενεργά συστατικά: Εκχύλισμα Alkekengi Calyx, που εκτός απο αντιοξειδωτικό, διεγείρει τη σύνθεση του κολλαγόνου και την χαλάρωση του δέρματος και Εκχύλισμα Soya που βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος.

• Τρία καταπραϋντικά και αναζωογονητικά, μαλακτικά ενεργά συστατικά: Βούτυρο Αφρικανικής Καρύδας (Shea Butter), Κραμβέλαιο (Rapeseed oil) και Φυσικές Τοκοφερόλες (Tokopherols).

• Ένα ενυδατικό ενεργό συστατικό: Φυτική Γκυκερίνη και αιθέρια έλαια Δενδρολίβανου, Φασκόμηλου, Λεβάντας και Μαντζουράνας που ενισχύουν την δράση των ενεργών συστατικών.

Αποτελέσματα


Αμέσως μετά την εφαρμογή: Το Phyto- Svelt προσφέρει αίσθημα φρεσκάδας και ευεξίας. Ελαφρύ, φρέσκο και μεταξένιο γαλάκτωμα. Απορροφάται γρήγορα και αφήνει το δέρμα απαλό και άνετο. Το δέρμα ενυδατώνεται και τα πόδια αισθάνονται ελαφρύτερα.

Μέρα με τη μέρα: Η κυτταρίτιδα μειώνεται εμφανώς, η όψη φλοιού πορτοκαλιού εξαλείφεται. Το στομάχι, οι μηροί και οι γοφοί είναι πιο αδύνατα και το δέρμα πιο σφιχτό.

PHYTO-SVELT GLOBAL Γρήγορη και απλή εφαρμογή, Άμεσα αποτελέσματα.


Εφαρμογή

1. Στους μηρούς – Κάντε απαλές μαλακές κινήσεις και με τα δύο χέρια από γόνατα έως τους μηρούς, και συνεχίστε με πιο βαθιές ελαφριές κινήσεις για τη βελτίωση της κυκλοφορίας / Χρησιμοποιείστε τις ίδιες κινήσεις και στα μπράτσα.

2. Στο στομάχι και στους γλουτούς – κάντε μασαζ με κυκλικές κινήσεις, χρησιμοποιώντας την παλάμη του χεριού, από έξω προς τα μέσα, συνεχίζοντας και στους γοφούς.

Το νέο Phyto-Svelt Global θα βρεις διαθέσιμο στα πολυκαταστήματα Notos Galeries.


http://www.ladieswall.com 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...