Βάψου τέλεια μόνη σου αλά Ντούτζεν Κρος

Το φεστιβάλ των Καννών μας έχει χαρίσει και συνεχίζει να μας χαρίζει υπέροχες παρουσίες που κόβουν την ανάσα με την ομορφιά τους! Σε φυσικούς τόνους με σκοπό να αναδειχθεί η φυσική ομορφιά των σταρ, η L'oreal Paris εδώ και 14 χρόνια φροντίζει ώστε οι διάσημες να είναι κουκλάρες στο κόκκινο χαλί.


Γενικά: στο επίκεντρο του μακιγιάζ επικράτησε η φυσική τάση και γενικά τονίστηκαν και δόθηκε έμφαση στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε σταρ. Η Ντούτζεν έχει ένα πολύ εντυπωσιακό πρόσωπο και τα μάτια της βρίσκονται στο επίκεντρο του μακιγιάζ της θέλει δε θέλει.
Πιάσε τη βάση: μπορείς και εσύ να τονίσεις τα υπέροχα ματάκια σου με την κατάλληλη σκιά αλλά και να εξασφαλίσεις τέλεια επιδερμίδα χωρίς κανένα ψεγάδι με την πούδρα True Match C3 της L'oreal που ταιριάζει τέλεια στην επιδερμίδα σου και σε κάνει να λάμπεις!
Ματάκια μου: θέλεις να τονίσεις τα μάτια σου και δεν ξέρεις πώς; Το σμόκι-άι στην καλοκαιρινή του εκδοχή σε κερδίζει για τις βραδινές σου εμφανίσεις και είναι πολύ δροσερό και εύκολο να το πετύχεις. Αν έχεις καστανά μάτια οι αποχρώσεις του πράσινου και του σοκολατί σου ταιριάζουν γάντι ενώ αν έχεις γαλάζια μάτια όπως η Κρος δεν έχεις παρά να επενδύσεις στην ασημί ή γκρι ή απαλό μπλε για να κερδίσεις τα βλέμματα, η μάσκαρα Volume Million Lashes της L'oreal αλά Ντούτζεν είναι ιδανική αφού κάνει τις βλεφαρίδες σου πιο εντυπωσιακές από ποτέ! Και η σκιά Color Infaillible 07 της L'oreal αναδεικνύει όπως τέλεια τα μάτια σου αν θέλεις να κάνεις το μακιγιάζ σου φτυστό σαν της Κρος!
Μην ξεχνάς: το μπλε σμόκι σου πάει γάντι αν έχεις γαλάζια μάτια αλλά και καστανά και είναι η ιδανική επιλογή αν θέλεις ναι μεν να τονίσεις το βλέμμα σου με ένα διακριτικό δε μακιγιάζ που δε βγάζει μάτι.
Ρουζ όνειρα: τα ροδαλά μαγουλάκια δίνουν ένα girlie ύφος στο λουκ σου και αναδεικνύουν τη ρομαντική πλευρά του εαυτού σου και αυτό η Ντούτζεν το ξέρει αυτό καλά. Το ρουζ True match blush 120 που φοράει η κούκλα Κρος δίνει μια λάμψη υγείας στο πρόσωπο σου και καλά θα κάνεις να βάλεις όχι μόνο στο μυαλό σου αλλά και στην τσάντα σου!
Φυσικά χειλάκια: κόκκινο της φωτιάς, έντονο φούξια, ροζ, κοραλλί είναι χρώματα που έχει συνηθίσει να επιλέγεις για τα χειλάκια σου; Αν ναι καλά κάνεις απλά τώρα πλέον που το φυσικό μακιγιάζ έχει την τιμητική του τουλάχιστον δυο σεζόν τώρα να πιάσεις ανά χείρας το παλ και ματ κραγιονάκι σου και να χρωματίσεις φυσικά τα χειλάκια σου όπως η Κρος που επίλεξε το Color Riche 303 της L'oreal για να στρέψει όλα τα βλέμματα στα υπέροχα χείλη της!


http://www.womenonly.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...