Καινούριοι τρόποι να φοράτε τα παλιά σας ρούχα

Δε χρειάζεται να ξοδέψετε μία περιουσία για να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας με νέα ρούχα και αξεσουάρ αυτή τη σεζόν. Αντίθετα μπορείτε να βρείτε νέους έξυπνους τρόπους να ανανεώσετε τα παλιά σας ρούχα και να τα φορέσετε με τέτοιο τρόπο ώστε να υπακούν στην τελευταία λέξη της μόδας!


Ανοίγουμε τους φακέλους των πιο πολυφορεμένων ρούχων σας και σας προτείνουμε:
Ριχτό φόρεμα
Εάν έχετε ένα ογκώδες φόρεμα που φορέθηκε πολύ την τελευταία σεζόν μπορείτε να του δώσετε άλλον αέρα και στυλ με μία ζώνη γύρω από τη μέση. Μ' αυτόν τον τρόπο, του δίνετε περισσότερο σχήμα και το κάνετε να φαίνεται μοντέρνο.
Πουκάμισο
Γιατί το chic άσπρο πουκάμισο, που κουμπώνει ψηλά στο λαιμό και φοράτε στην εργασία, να μη μπορεί να φορεθεί και σε μία απογευματινή-βραδινή έξοδό σας; Απλώς, μην το κουμπώσετε μέχρι πάνω και συνδυάστε το με μία καλή φούστα -το σατέν δένει πολύ ωραία με το απλό πουκάμισό σας. Ταιριάξτε το με girly γόβες και είστε έτοιμες!
Φαρδύ παντελόνι
Το αγαπημένο σας φαρδύ παντελόνι που μπορεί να φαίνεται εκτός μόδας, αλλά σας κάνει να αισθάνεστε άνετη και χαλαρή μπορεί να αποκτήσει άλλο στυλ: ταιριάξτε το με ψηλά τακούνια κι ένα απλό φανελάκι και απολαύστε τον πρωινό κυριακάτικο καφέ σας!
"Κοριτσίστικο" φόρεμα
Όλες έχουμε ντουζίνες από «girly» φορέματα, όμως δε θέλουμε να φαίνονται πάντα τόσο κοριτσίστικα. Για να τους δώσετε μια πιο γυναικεία πινελιά, συνδυάστε τα με ζακέτα και πλατφόρμες στο ίδιο χρώμα!
Τζιν
Μην πετάτε τα παλιά σας τζιν! Ακόμα κι όταν είναι σκισμένα ή ξεθωριασμένα είναι στη μόδα! Κόψτε τα κάτω από το γόνατο και γυρίστε τα ώστε να μοιάζουν με τζιν σορτσάκι, που μπορεί άνετα να φορεθεί το καλοκαίρι. Ταιριάζει με όλα: ψηλά ή ίσια παπούτσια, formal ή πιο casual μπλούζα.
Λευκό φανελάκι
Τι πιο μοντέρνο και άνετο από το πάντα διαχρονικό άσπρο φανελάκι; Φοριέται χειμώνα-καλοκαίρι με τζιν, φούστες, υφασμάτινα παντελόνια. Για να του δώσετε έναν πιο glamour τόνο, συνδυάστε το με μίνι πολύχρωμη φούστα και στολίστε το με ένα εντυπωσιακό κολιέ ή καρφίτσα.
Ηippy φόρεμα
Το χίπικο στυλ έρχεται και φεύγει συνεχώς από τη μόδα. Γι' αυτό, ποτέ μην αποχωρίζεστε τα hippy φορέματα σας. Συνδυάστε το κοντό φόρεμα σας με μία μακριά ζακέτα και ψηλή γόβα και θα δείχνετε chic με μια hippy νότα.
Μπλουζάκι με prints
Οι μπλούζες με τα μεγάλα μοτίβα και τα prints μπορούν να διατηρηθούν για πολύ καιρό στη ντουλάπας σας. Για να τα εναρμονίσετε με τις σύγχρονες τάσεις, ταιριάξτε τα με μία φαρδιά ζώνη στη μέση και συνδυάστε τα με μια μονόχρωμη φούστα ή παντελόνι. Είτε με ίσια παπούτσια, είτε με τακούνια είναι σίγουρο ότι κανένας δε θα καταλάβει ότι αγοράσατε τη μπλούζα αυτή πριν από χρόνια!



http://miss24gr.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...