Σεξ με τον πρώην μου

Από το «χωρίζουμε» μέχρι τον πραγματικό χωρισμό, μεσολαβούν πολλά στάδια.
Έχετε χωρίσει για πολλούς και διάφορους λόγους, τους οποίους γνωρίζετε πολύ καλά, τους έχετε αναλύσει και ξέρετε πως δεν πρόκειται να ανακαλέσετε την απόφασή σας.


Δεν είναι εύκολο όμως να αφήσετε πίσω σας τον άνθρωπο που είχατε δίπλα σας τόσο καιρό και κάθε τρεις και λίγο τσακώνετε τους εαυτούς σας μαζί στο κρεβάτι. Γιατί συμβαίνει αυτό και με ποια λογική ισχυρίζεστε ότι έχετε χωρίσει όταν συνεχίζετε να κάνετε σεξ με τον πρώην σας;
Η εξήγηση είναι πολύ απλή. Καταρχάς η συνήθεια. Η δύναμη της συνήθειας είναι μεγαλύτερη από οποιαδήποτε άλλη, ακόμα και από αυτή της αγάπης, του μίσους ή του έρωτα. Η συνήθεια σας σπρώχνει να του στείλετε μήνυμα, να βρεθείτε κοντά του και να κάνετε ό,τι κάνατε πάντα. Ταυτόχρονα, η οικειότητα που αισθάνεστε όταν είστε με την πρώην σχέση σας δεν είναι κάτι που μπορείτε εύκολα να βρείτε παντού. Επιστρέφετε εκεί που αισθάνεστε άνεση και σιγουριά χωρίς ρίσκα.
Τέλος και ιδιαίτερα βασική είναι η ανασφάλεια που περιτριγυρίζει όλους μετά από ένα χωρισμό. «Θα μείνω μόνη; Μήπως έκανα λάθος; Μήπως να το ξανασκεφτώ;» και διάφορα άλλα τέτοια που τελικά απλά σας σπρώχνουν στο κρεβάτι του πρώην.


http://www.queen.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...