Sex Facts: 10 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για το sex...

Ποιος είναι ο χειρότερος εχθρός του οργασμού; Ποιος πρέπει να κάνει την πρώτη κίνηση; Ποιες είναι οι πιο ερωτογενείς ζώνες; Η επιστήμη έχει τις απαντήσεις!





Οι περισσότεροι –αν όχι όλοι- ενδιαφέρονται για μια ικανοποιητική σεξουαλική ζωή. Μέχρι την ηλικία των 40 επιβάλλεται να έχετε φτάσει σε ένα καλό επίπεδο γνώσεων σχετικά με το τι είναι αυτό που ‘’ανάβει’’ το άλλο φύλο.


Σύμφωνα με ένα πικάντικο άρθρο στο ...
περιοδικό Prevention υπάρχουν 40 πράγματα για το σεξ που οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν μέχρι την ηλικία των 40.


Μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες του άρθρου περιλαμβάνουν πληροφορίες για το πώς το μήκος του πέους δεν είναι τόσο σημαντικό όσο το πλάτος του αλλά και για το πώς οι γυναίκες δίνουν μεγαλύτερη σημασία στο πώς δείχνει το όργανο ενός άνδρα παρά στο πώς το “βάζει”.


1. Μια πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι σχεδόν οι μισές γυναίκες στην ηλικία μεταξύ των 45-49 αυνανίζονται. Μια άλλη μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα ανέφερε ότι περισσότερες από τις μισές γυναίκες παραδέχτηκαν ότι έχουν χρησιμοποιήσει δονητή τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους.



2. Το μέγεθος του οργάνου ενός άνδρα μπορεί πραγματικά να υπολογιστεί από τα χέρια του, σύμφωνα με άλλη μελέτη που έγινε στο πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ. «Όσο μακρύτερος ο παράμεσος ενός άνδρα, τόσο μεγαλύτερο το όργανό του. Και τα δύο μεγέθη προσδιορίζονται από την ποσότητα της τεστοστερόνης, στην οποία ήταν εκτεθειμένοι στη μήτρα. Αν ο παράμεσος έχει το ίδιο μέγεθος ή μικρότερο από το δείκτη του, αυτό σημαίνει ότι δέχτηκε χαμηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης.»


3. Τα κρύα πόδια μπορούν να αποδειχτούν εχθροί του οργασμού. Έρευνα από την Ολλανδία έδειξε ότι τα κρύα πόδια μπορούν να δυσκολέψουν το 50 % των ζευγαριών να φτάσουν σε οργασμό ενώ το να φοράνε κάλτσες κάνει πιο εύκολο τον οργασμό για το 80 % των ζευγαριών.


4. Μια ακόμη μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας απέδειξε ότι «το άρωμα ενός άνδρα μπορεί να ενισχύσει τη σεξουαλική διέγερση των γυναικών, τη διάθεση, τον καρδιακό ρυθμό, την αρτηριακή πίεση και το ρυθμό της αναπνοής τους».


5.Μία στις τρεις γυναίκες δεν φτάνει σε οργασμό κατά τη συνουσία και αυτό γιατί «η διείσδυση σπάνια διεγείρει την κλειτορίδα».


6. Μερικές φορές στους άνδρες αρέσει να αφήνουν τη γυναίκα να κάνει την πρώτη κίνηση στο σεξ.



7. «Μετά την ηλικία των 40 ετών τα επίπεδα τεστοστερόνης πέφτουν σε ποσοστό περίπου 1 % ανά έτος, με μια απότομη πτώση μεταξύ των ηλικιών 45 και 50». Αυτό σημαίνει ότι οι μεσήλικες άνδρες μπορεί να μην έχουν τόσο πολύ διάθεση για σεξ, όση όταν ήταν νεότεροι.



8. Σε μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Αγγλίας του Σέφιλντ περίπου οι μισοί ερωτηθέντες άνδρες δήλωσαν ότι όταν οι γυναίκες ‘’παίζουν’’ με τη θηλή τους αυτό τους προκαλεί ή ενισχύει τη διέγερσή τους. Ωστόσο μόνο το 17 % το ζητάνε από την ερωμένη τους.



9. Τα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών, οι λοβοί των αυτιών και το πίσω μέρος των γονάτων είναι ‘’ερωτογενείς ζώνες για άνδρες και γυναίκες’’.



10. Οι παντρεμένοι κάνουν περισσότερο σεξ κατά μέσο όρο από τους εργένηδες – 69 φορές το χρόνο το κάνουν οι παντρεμένοι και 60 φορές οι ανύπαντροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...