Γιατί η κοτσίδα σου κάνει botox;

Λατρεύω τα ponytails! Είναι εύκολο να το πετύχεις, δεν προϋποθέτει ιδιαίτερο ταλέντο και το σημαντικότερο, ανορθώνει τα χαρακτηριστικά τόσο που μοιάζει να έχεις κάνει ένα πρόχειρο botox.


Και αυτό είναι κάτι που υποστηρίζουν όλοι οι hair stylists (με όσους τουλάχιστον το έχω συζητήσει) αλλά για να καταλάβεις το πώς και το γιατί, χρειάζεται πραγματικά να δεις την παρακάτω εικόνα από την εμφάνιση της Karolina Kurkova στις Κάννες. Στην photo που βλέπεις παραπάνω είναι η Karolina στις 17 Μαϊου. Το ψηλό της ponytail τραβάει τα χαρακτηριστικά της προς τα πάνω και κυρίως τα μάτια και τα φρύδια της με αποτέλεσμα το πρόσωπό της να δείχνει πιο ανορθωμένο και νεανικό.

Και τώρα η ώρα της σύγκρισης...



Την αμέσως επόμενη μέρα, η Karolina Kurlova επέλεξε για το φεστιβάλ των Καννών ένα χαμηλό, χαλαρό και ακατάστατο ponytail με αποτέλεσμα τα χαρακτηριστικά της να δείχνουν λιγότερο ανορθωμένα.

Πείστηκες; Ιδού μερικά μικρά μυστικά για να πετύχεις το τέλειο sleek ponytail!

Βήμα 1: Ψέκασε με λακ την χτένα και όχι τα μαλλιά σου!



Αν δεν διαθέτεις ίσια μαλλιά πρέπει αρχικά να τα ισιώσεις. Έπειτα, χτένισέ τα όλα προς τα πίσω με μια χτένα όπως αυτή της photo. Το μυστικό για να στρώσει σωστά το ponytail είναι να ψεκάσεις στην χτένα λακ και όχι απευθείας πάνω στα μαλλιά. Θα έχεις τον έλεγχο που θες αλλά χωρίς να κολλάνε τα μαλλιά σου.

Βήμα 2: όσο πιο ψηλά τόσο καλύτερο το... botox!


Αν θέλεις ένα πραγματικά ανορθωμένο effect πρέπει να πιάσεις το ponytail στην κορυφή του κεφαλιού σου ώστε να τραβηχτούν τα μάτια και τα φρύδια σου προς τα πάνω. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι το ponytail σου να είναι σφιχτό. Προτίμησε ένα αρκετά ελαστικό κοκαλάκι και γύρισέ το όσεςς φορές χρειαστεί μέχρι να είναι πολύ σταθερό το χτένισμα.

Βήμα 3: κρύψ΄το!


Ένα εύκολο trick για να κρύψεις το λαστιχάκι είναι να πάρεις μια τούφα από το κάτω μέρος της κοτσίδας και να το τυλίξεις περιμετρικά της βάσης της κοτσίδας. Στερέωσε την άκρη του επίσης στο κάτω μέρος χρησιμοποιώντας τσιμπιδάκια. Μόλις έκανες το δικό σου... botox!


http://www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...