Ξυπνήστε αστραφτερή!

Πολλά πρωϊνά, η σχέση μας με τον καθρέπτη απλά καταρρέει. Τα μαλλιά είναι στη χειρότερη φάση τους, οι ρυτίδες και οι μαύροι κύκλοι έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ αυτό το φρύδι πότε το βγάλαμε τελευταία φορά; Κι όμως, υπάρχουν μερικά μυστικά για να ξυπνάμε κάθε μέρα και πιο ανανεωμένες.

       1. αν κοιμάστε μπρούμητα, προσπαθήστε να αλλάξετε συνήθειες. Αν πάλι κάτι τέτοιο σας φαίνεται αδύνατο, προσπαθήστε να κοιμηθείτε στο πλάι. Αν είστε από τους τυχερούς που κοιμούνται ανάσκελα, προσπαθήστε να βάλετε ένα μαξιλάρι παραπάνω στο κεφάλι σας. Η βαρύτητα βοηθάει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, οπότε bye bye σακούλες και μαύροι κύκλοι. Επενδύστε σε σατέν μαξιλαροθήκες, που είναι εξαιρετικά απαλές για το δέρμα. 

       2. ενυδατώστε τα πόδια σας. Μπορεί η ζέστη να σας ενοχλεί, αλλά αν μία φορά την εβδομάδα απλώσετε την αγαπημένη σας ενυδατική κρέμα ή βαζελίνη στα πόδια και κοιμηθείτε με τις κάλτσες σας, την επόμενη μέρα τα πόδια σας θα είναι βελουδένια.

       3. μία φορά την εβδομάδα τρατάρετε τα μαλλιά σας με μία κρέμα επανόρθωσης. Απλώστε την και κοιμηθείτε με αυτήν. Το πρωί που θα ξεβγάλετε τα μαλλιά σας θα δείτε τη διαφορά.

       4. αν κοιμηθείτε με τα μαλλιά σας ελαφρώς πιασμένα με ένα κοκαλάκι προς τα πάνω, το πρωί θα έχουν μεγαλύτερο όγκο απ’ ό,τι συνήθως. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...