Nilaya Mystic Spa: κάνε Like και κέρδισε!

Αυτοί οι διαγωνισμοί που γίνονται στο Facebook και παίρνεις μέρος με ένα… like, αρχίζουν και μου αρέσουν. Μόλις ανακάλυψα έναν καινούρgιο που θα σας ενδιαφέρει:


το Nilaya Mystic Spa, ένας υπέροχος χώρος με ιδιαίτερες και μοναδικές θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα,  διοργανώνει έναν διαγωνισμό, τον Everybody Likes Nilaya, στον οποίο όλοι κάτι κερδίζουν. Με αφορμή λοιπόν τη νέα fan page του χώρου στο Facebook, το Nilaya Mystic Spa μας καλεί να συμμετάσχουμε για δύο μήνες και να κερδίσουμε.

Πώς θα γίνει αυτό;
Με δύο απλά βήματα: 1) Κάνουμε Like στη νέα fan page στο Facebook και 2) απαντάμε live στην ερώτηση «Ποιο από τα τρία massage θα ήθελες να απολαύσεις στο Nilaya Mystic Spa: το Nilaya Massage, το Hawaian Lomi-Lomi Massage ή το Relax Massage;

Τι κερδίζω;
Όσοι  απαντήσουν κερδίζουν 30% έκπτωση σε όποια θεραπεία επιθυμούν απλά και μόνο με τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό, ενώ κάθε εβδομάδα, ένας νικητής θα απολαμβάνει την απάντηση του, το μασάζ δηλαδή με το οποίο επέλεξε να συμμετάσχει στο διαγωνισμό!

Εσείς, ποιο μασάζ θα επιλέξετε;
Nilaya massage
Πρόκειται για ένα διεγερτικό συνδυασμό τεχνικών και μεθόδων. Σιάτσου, αρωματοθεραπεία, ρεφλεξολογία και ινδικό μασάζ κεφαλής οδηγούν στην  χαλάρωση.

Hawaiian Lomi-Lomi
Βασίζεται στη  φιλοσοφία που λέγεται Huna και κατά την οποία, τα πάντα στο σύμπαν αναζητούν αρμονία και αγάπη. Αυτό προσπαθεί να μεταδώσει και ο θεραπευτής χρησιμοποιώντας, εκτός από την τεχνική, και τη διαίσθησή του.
Relax
Η πλήρης και ολοκληρωτική ξεκούραση με το σπάνιο βάλσαμο από αιθέρια έλαια μύρτου, μοσχολίβανου, σανταλόξυλου, λεβάντας, πορτοκαλιού Σεβίλλης, νερόλι, πατσουλί και tonka bean για δέρμα απαλό και μεταξένιο.


http://www.fashionlove.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...