Ερεθίστε τον!

Μπορεί να είστε μαζί μια δεκαετία ή να γνωριστήκατε πρόσφατα. Όπως και να έχει, εμείς οι γυναίκες έχουμε τη δύναμη να κάνουμε τους άντρες να το χάνουν! Να πως…

       1. Αιφνιδιάστε τον: αγκαλιάστε τον εκεί που δεν το περιμένει, ψιθυρίστε τρυφερά στο αυτί του ή φιλήστε τον στο λαιμό και την πλάτη. Δε θα του πάρει πάνω από μερικά δευτερόλεπτα για να ανταποκριθεί.

       2. Αφήστε τον να χαζέψει: οι άντρες είναι επιφανειακοί, τι να κάνουμε τώρα; Αν θέλετε με σιγουριά να τραβήξετε την προσοχή του, χαλαρώστε και αφήστε τον να σας «φάει» με τα μάτια. Είτε είστε ξαπλωμένη στο κρεβάτι, είτε έχετε φορέσει κάτι σέξι και προκλητικό, δώστε του χρόνο να το αφομοιώσει. 

       3. Ζωώδη Ένστικτα: όχι ότι δεν καταλαβαίνετε τι εννοούμε, αλλά οι άντρες επιθυμούν διακαώς να βρεθούν στη… ζούγκλα του πάθους μαζί σας. Επιτρέψτε το. 

       4. Γυναίκα από πάνω: οι περισσότερες έρευνες που έχουν γίνει σε σχέση με την αγαπημένη στάση των ανδρών δείχνουν ότι οι περισσότεροι θέλουν τη γυναίκα από πάνω. 

       5. Αποπλάνηση τώρα: μιλήστε στα ίσα, δηλώστε του ότι τον θέλετε εδώ και τώρα και οδηγήστε τον στο κρεβάτι, στην κουζίνα, στο σαλόνι, όπου θέλετε κι επιθυμείτε. Οι αντιστάσεις του θα πέσουν στο μηδέν. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...