CATHERINE MIDDLETON: OΧΙ ΣΤΑ «ΔΩΡΕΑΝ ΡΟΥΧΑ»

Όπως και η «πρώτη κυρία» της Αμερικής, Μισέλ Ομπάμα, έτσι και η Κέιτ Μίντλετον έχει ως πολιτική της να μην δέχεται δωρεάν ρούχα από σχεδιαστές.


Το επιτελείο που είναι υπεύθυνο για να φροντίζει την εικόνα της «πρώτης κυρίας» της Αγγλίας , Κάθριν Μίντλετον, λειτουργεί προσεκτικά, με ασφαλή βήματα και μία μικρή – έως μεγάλη- δόση μυστικοπάθειας, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι το νυφικό της δούκισσας του Cambridge αποτελούσε μείζων θέμα εθνικής ασφάλειας!
Ο Ουίλιαμ και η Κάθριν θα φύγουν σύντομα για μια περιοδεία στην Νότια Αμερική, στα πλαίσια των βασιλικών τους καθηκόντων και όλοι μας είμαστε περίεργοι να δούμε τις στυλιστικές επιλογές της Κάθριν . Το μόνο σίγουρο είναι πώς δεν θα φορέσει τίποτα που δεν έχει πληρώσει η ίδια, ακολουθώντας το παράδειγμα της Μισέλ Ομπάμα, με την οποία την έχουν παρομοιώσει αρκετές φορές.
Σύμφωνα με το περιοδικό
People, η δούκισσα έχει κάνει «μυστικές» συμφωνίες με κάποιους συγκεκριμένους σχεδιαστές που έχουν αναλάβει να την ντύσουν για αυτή την περιοδεία στην Αμερική, παίρνοντας και αυτοί- μετά την Sarah Burton- «όρκο σιωπής». Το ενδιαφέρον είναι ότι από πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, λέγεται ότι για τις προγραμματισμένες δραστηριότητες τους θα απαιτείται «casual» ντύσιμο, αφού θα κάνουν μαθήματα μαγειρικής, ταξίδι με κανό, μπάρμπεκιου και ροντέο με καουμπόικα καπέλα. Περιμένουμε λοιπόν να δούμε την κυρία Μίντλετον με πιο casual chic ενδυματολογικές επιλογές.


http://www.madamefigaro.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...