Ξανθο-μανία: γίνε θεά με όπλο το οξυζενέ!

Μπορεί πάντα να ήθελες να έχεις ξανθά μαλλάκια αλλά ποτέ δεν τολμούσες τη μεγάλη αλλαγή; Φέτος το καλοκαίρι παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για τα μαλλάκια σου και αποφασίζεις να πήξεις στο οξυζενέ αφού όπως οι σταρ του Χόλυγουντ θα γίνεις πιο ξανθιά από ποτέ είτε είσαι ήδη λίγο ξανθούλα είτε είσαι στην άλλη άκρη της χρωματικής παλέτας.


Η τάση: το να γίνεις όλο και πιο ξανθιά φέτος γίνεται ο ευσεβής σου πόθος, αφού μπορείς να φτάσεις σε …υψηλά επίπεδα ξανθού σχεδόν άσπρο και πλατινέ. Ο όρος blondarexia συνοψίζει τέλεια την τρέλα του ξανθού που έχει κάνει θραύση στο εξωτερικό και ειδικά στις σταρ του Χόλυγουντ που γίνονται ολοένα και πιο ξανθές. Εξάλλου ο όρος κυριολεκτικά σημαίνει το να είσαι τόσο εθισμένη στο οξυζενέ, που τα μαλλιά σου να είναι σχεδόν λευκά.
Η Τζένιφερ Άνιστον λέει ναι στην νέα τάση και καταφέρνει να δείχνει πιο σέξι από ποτέ!
Η Τζένιφερ Άνιστον λέει ναι στην νέα τάση και καταφέρνει να δείχνει πιο σέξι από ποτέ!
Ποιες το έκαναν: η Τζένιφερ Άνιστον, η Ρέιτσελ Μακ Άνταμς, η Λίντσεϊ Λόχαν,Γκουίνεθ Πάλτροου ,η Lady Gaga και η Μίνα Σουβάρι είναι λίγες μόνο από τις σταρ του Χόλιγουντ που είναι εθισμένες στο οξυζενέ και δεν τους βγήκε σε κακό αλλά αντίθετα ανανέωσαν όλο τους το στιλ και τη διάθεση με αυτή την αλλαγή.
Πότε να το κάνεις: αν είσαι σίγουρη ότι θέλεις να ξανοίξεις και άλλο το μαλλί σου αν είσαι ήδη ξανθούλα ή έχεις στη βάση του χρώματος σου το ξανθό, υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που πρέπει να σκεφτείς. Αν το ξανθό είναι ήδη το χρώμα σου τότε πρέπει να σκεφτείς σε τι επίπεδα ξανθού θέλεις να φτάσεις μια και το καλοκαίρι το θαλασσινό αλάτι και ο ήλιος ξανοίγουν έτσι κι αλλιώς το μαλλάκι σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις αν θέλεις να το ανοίξεις κι άλλο είναι να ρίξεις μέσα κάποιες λεπτές καστανές ανταύγειες για να αποφύγεις να καταλήξεις με τελείως άσπρο μαλλί από το οξυζενέ. Αν πάλι έχεις σαν βάση το καστανό ξεκίνα να εφαρμόζεις την τάση σιγά-σιγά, επιλέγοντας να ανοίγεις το μαλλάκι σου δύο τόνους τη φορά και μέσα σε 2 μήνες θα έχεις πετύχει το λουκ των ονείρων σου!
Πώς θα το κάνεις: μπορείς να είσαι καστανή και όχι κοντά στην πολυπόθητη απόχρωση του ξανθού να αρχίσεις σταδιακά να ξανθύνεις το μαλλάκι σου, είτε ανοίγοντας το χρώμα κατά ένα τόνο είτε απλά κάνοντας ανταύγειες για να συνηθίζει και το μάτι σου στο ξανθό. Ίσως να μην φτάσεις να έχεις ποτέ πλατίνε μαλλί ή να μη σου αρέσει να "ξανοίξεις" τόσο πολύ μπορείς όμως να πάριες τη δόση οξυζενέ σου, "παίζοντας" με τις ανταύγειες!
Ανταύγειες, φλασάκια και τα άλλα: οι ανταύγειες εκτός παό πολύ εντυπωσιακές είναι και ο καλύτερος τρόπος για να ξανοίξεις το μαλλί σου από ένα έως 2 τόνους. Αν έχεις καστανή βάση (και ειδικά σταρένιο δερματάκι) προτίμησε λεπτές ανταύγειες στην απόχρωση του μελιού για να ξανθύνεις γλυκά. Αν πάλι η βάση σου είναι πιο "ψυχρή', οι ανταύγειες σου πρέπει να είναι κοντά στις αποχρώσεις του μπεζ (ή αλλιώς της άμμου). Αν όσο πας πληθαίνεις και τις ανταύγειες που κάνεις, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αποκτήσεις ένα κεφάλι σχεδόν ξανθό και θα έχεις πετύχει το στόχο σου.


http://www.womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...