Τα βασικά στα πόδια σας

Ανεξάρτητα από το αν έχετε πολλά ή λίγα παπούτσια, υπάρχουν 5 είδη υποδημάτων που πρέπει να βρίσκονται σε κάθε γυναικεία ντουλάπα.
Σταματήστε λοιπόν να στοιβάζετε ψηλοτάκουνα, σε περίπτωση που σας λείπουν τα sneakers ή γενικότερα κάντε focus στην κατηγορία που σας λείπει ή υστερεί. Αποκτήστε, μεταξύ άλλων, και ένα δείγμα από μια πολύ πετυχημένη συλλογή της σεζόν όπως αυτή του Giuseppe Zanotti. Αναζητήστε πολλά από τα favorites που σας παρουσιάζουμε στα καταστήματα Καλογήρου, Attica, Golden Hall ή στις αποκλειστικές (on-line και φυσικές) boutiques των οίκων.
Όλες χρειάζεστε μαύρες κλασικές γόβες που θα φορεθούν από το γραφείο έως και το party, όλες τις εποχές και ώρες με τα περισσότερα στυλ ντυσίματος. Προτιμήστε τις σε λουστρίνι επειδή φθείρονται δυσκολότερα, σε απλό δέρμα ή σε σουέτ αν δεν ταλαιπωρείτε πολύ τα παπούτσια σας. Θα επιλέγαμε μία απλή αλλά υπέρκομψη Jimmy Choo και μία πολύ μοντέρνα Christian Louboutin.
Αποκτήστε ένα υπέροχο ζευγάρι ψηλοτάκουνες μπότες, σε μαύρο ή καφέ, που συχνά φοριούνται και το καλοκαίρι με προχωρημένο styling. Επιλέξτε μία cowgirl chic ή μία κλασική για τη δουλειά. Αγαπάμε τις ανοιξιάτικες μπότες Chloe και τις διάτρητες (laser cut) του Peter Flowers.
Προμηθευτείτε sneakers και αθλητικά παπούτσια με υπέροχα σχέδια για να νιώθετε άνετα όταν περπατάτε ή τρέχετε με τον καλό σας στο πάρκο ή όταν χρειαστεί να κάνε πολύ περπάτημα για shopping. Πάρτε κάποιο ζευγάρι που να είναι λειτουργικό στο γυμναστήριο και κομψό για εμφανίσεις έξω από αυτό. Προτείνουμε ένα από τη συλλογή Liberty της Nike Sportswear και τα All Star από τη συνεργασία Converse & Marimekko.
Μην παραλείψετε ένα ζευγάρι μπαλαρίνες, το πιο μοδάτο της σεζόν, αλλά και ταυτόχρονα κλασικό, αφού αποτελεί το φινετσάτο και χαριτωμένο alternative της γόβας, η οποία συχνά κουράζει. Συνδυάζεται με τζην, κολάν, φόρεμα, ακόμα και με βραδινή τουαλέτα. Θα το φορέσετε στη δουλειά, στο party, στο date, μέχρι και στο gala. Συστήνουμε τη δίχρωμη μπαλαρίνα από τη συλλογή Ralph Lauren και τη rock chic του οίκου Celine.
Κάθε κομψή γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να έχει στη συλλογή της ένα συγκλονιστικό ζευγάρι βραδινά πέδιλα ή βραδινές γόβες, με κρύσταλλα, εξωτικό δέρμα ή άλλη πολυτελή λεπτομέρεια. Αποτελεί μοναδικό όπλο γοητείας για τα dates αλλά και τις βραδινές εξόδους με τις φίλες σας, όπου το φλερτ έχει τον πρώτο λόγο. Οι άνδρες δίνουν μεγάλη σημασία στα καλλίγραμμα πόδια με εντυπωσιακά υποδήματα. Λατρεύουμε το νέο “Dome” του Jimmy Choo και για έντονο χρώμα το εντυπωσιακό Dior με φτερά και straps.
Για το σπίτι ή casual στιγμές, αναζητήστε προσεκτικά ένα ζευγάρι βολικά και χαριτωμένα παντοφλάκια, ώστε να νιώθετε καλά ακόμα και όταν υποδέχεστε φιλοξενούμενους. Δοκιμάστε σαγιονάρες, πετσετέ μπαλαρίνες και άλλα είδη. Προτείνουμε τις πολύχρωμες Havaianas by Missoni και για τις λάτρεις της πολυτέλειας τις δερμάτινες του Alexander McQueen.




http://www.otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...