Το preview στο showroom HM

Να που εμείς οι μπλόγκερζ μαζευτήκαμε για μια ακόμη φορά μπροστά από πολλά ρούχα. Ωραία ρούχα. Και προσιτά, πάνω από όλα! Το H&M μας κάλεσε σε μια βραδυά αφιερωμένη στις συλλογές που πρόκειται να φιλοξενήσει στα καταστήματά του.

Μια φούστα κομμένη και ραμμένη για νησιά και διακοπές. Να τη φορέσεις και να κάτσεις σε ταβερνάκι πάνω σε βότσαλα ένα πράγμα… Είναι από την WaterAid Collection, όλη στα μπλε, η οποία θα βγει στα μαγαζιά τέλη Μαϊου και την είδαμε πρώτη φορά χθες. H συλλογή έχει σχέση με την ομώνυμη φιλανθρωπική κίνηση WaterAid (διάβασε περισσότερα εδώ)

2
Τέλεια; Η τσάντα αυτή ανήκει στις σοφές προσιτές αγορές της σεζόν. Think about it!
3
Να και μέρος της Conscious Collection. Πράσινα και περιβαντολογικά προσαρμοσμένα υλικά χρησιμοποιούνται για τα ρούχα αυτής της συλλογής που θα έρθει στα καταστήματα στις 14 Απριλίου. Η συλλογή έχει να κάνει με την αιεφορία της μόδας και πραγματικά αξίζει να ανακαλύψετε περισσότερα γι αυτό εδώ κι εδώ!
4
Tα μαγιό φέτος στο H&M έχουν απίθανα prints. Να μια πολύ μικρή γεύση.
5
Αυτά ειναι τα Swedish Hasbeens. Η cult μάρκα παπουτσιών με τις ξύλινες σόλες υπογράφει μια αποκλειστική συλλογή για τα H&M, αναβιώνοντας αυθεντικά σουηδικά στυλ των 70ς. Ό,τι καλύτερο για μια clog-οσεζόν όπως η φετινή.



www.ohsochic.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...