Vintage look στα λουλούδια

To vintage look ταιριάζει και στα λουλούδια! Η νέα τάση κάνει focus στην πολυτέλεια και τη λάμψη άλλων εποχών. Με σαφείς αναφορές στην κομψότητα και τις αναμνήσεις των λαμπερών θηλυκών στιγμών του '20 και του '50 αποθεώνει    τις πέρλες,τα φτερά και τα αστραφτερά διαμάντια. Συνδυάζει τα πολυτελή υφάσματα όπως το μετάξι και το δέρμα  και δημιουργεί  την   τελευταία  λέξη  της  μόδας  στην ανθοδετική.




Greta
Τριαντάφυλλά και νεραγκούλες δημιουργούν μια κομψή σύνθεση. Τα παστέλ χρώματα αναδεικνύονται άψογα μαζί με φιόγκους,πέρλες και πολύτιμα κοσμήματα.
Hedy
Μερικές φορές τα πιο απλά πράγματα είναι τα πιο εντυπωσιακά. Χρωματιστά βάζα σε διαφορετικά μεγέθη δημιουργούν ενα εντυπωσιακό πόλο έλξης. Λευκά γαρύφαλλα, ορχιδέες με κρέμ τριαντάφυλλα,ρόζ ορχιδέες μαζί με φτερά και  πέρλες δημιουργούν ένα  glamour σκηνικό.
Rita
Σκούρα  κόκκινα  και   ρόζ  τριαντάφυλλα  σε ένα εντυπωσιακό πάντρεμα.. Μερικά  βαμμένα ασημένια  λεπτά κλαδιά και λισιανθοι δίνουν  extra  λάμψη στη σύνθεση.
Ingrid
Μια γοητευτική σύνθεση σε παστέλ αποχρώσεις δημιουργούν τα ανοιχτόχρωμα τριαντάφυλλα με τους λισίανθους. Την σύνθεση τυλίγει μια σειρά από φτερά   μπόα  ψεκασμένα με ασημί σπρέϋ.
Lana
Ένα υπέροχο μπουκέτο που συνδυάζει το παλιομοδίτικο με το μοντέρνο. Κάθε είδος λουλουδιού δημιουργεί ένα ομοιογενές μπουκέτο. Σε πρώτο  πλάνο   τοποθετούνται  τα  ρόζ γαρύφαλλα, πίσω τα τριαντάφυλλα. Η σύνθεση πλαισιώνεται από κιτρινωπό λισίανθο, διάτσιντο και λεπτά κλαδιά βαμμένα μπρούτζινα.
Mae
Εντυπωσιακή δημιουργία με τέσσερα στενόμακρα βάζα.Μια λευκή φαναίλοψη (ορχιδέα),μια νεραγκούλα ,ένα ρόζ γαρύφαλλο,λισίανθος και μικροσκοπικά κοσμήματα δίνουν λάμψη στη σύνθεση.
   
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...