Ο κρυφός εραστής αδειάζει την Όπρα

Και εκεί που η ισχυρή κυρία της τηλεόρασης νόμιζε ότι η μη εξουσιοδοτημένη βιογραφία της που δημοσίευσε η Κίτι Κέλεϊ (Kitty Kelley) τον περασμένο Απρίλιο θα ήταν και η τελευταία εισβολή στην ιδιωτική της ζωή, έσκασε και άλλη… βόμβα.Η ίδια η "βιογράφος διασήμων" όπως αυτοχαρακτηρίζεται έφερε στο φως έναν "ροζ σκελετό" από το παρελθόν της Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey), ο οποίος μάλιστα άνοιξε και το στοματάκι του.



Ο Ρέτζιναλντ Σεβαλιέ (Reginald Chevalier), 51χρονος κινηματογραφιστής και παραγωγός από την Αϊτή, ισχυρίζεται ότι είχε μια τετράμηνη σχέση με την 56χρονη τηλεπαρουσιάστρια στις αρχές της δεκαετίας του '80, η οποία όμως έληξε πολύ απότομα όταν εκείνη απλά άλλαξε την κλειδαριά μία μέρα που εκείνος έλειπε για δουλειά.
Ο Σεβαλιέ υποστηρίζει ότι γνώρισε τη Γουίνφρεϊ στην εκπομπή της το 1985 και αμέσως πήγε να ζήσει μαζί της στο διαμέρισμά της στο Σικάγο. Λέει μάλιστα ότι τη συνόδευσε και στην πρεμιέρα της ταινίας της "Πορφυρό Χρώμα".
Η Όπρα Γουίνφρεϊ με τον εδώ  και 24 χρόνια σύντροφό της,  Στέντμαν Γκράχαμ.
Η Όπρα Γουίνφρεϊ με τον εδώ
και 24 χρόνια σύντροφό της,
Στέντμαν Γκράχαμ.
Όπως φαίνεται, ο Ρέτζιναλντ είχε εμφανιστεί στο σόου της Όπρα ως σωσίας του Μπίλι ντι Γουίλιαμς (Billy Dee Williams). Τότε εκείνος ήταν 25 και εκείνη 32. Η Γουίνφρεϊ πρέπει να τρελάθηκε σε τέτοιο βαθμό με τον καλεσμένο της που ζήτησε από την παραγωγή να τον κρατήσουν στο στούντιο μετά το τέλος του σόου και το ίδιο βράδυ τον προσκάλεσε για φαγητό.
Η συνέχεια ήταν πολύ… θερμή ανάμεσα στο ζευγάρι, αλλά μετά τελείως ξαφνικά, η βασίλισσα των talk shows άλλαξε γνώμη και τον… έστειλε κανονικά.
"Έλειπα για δουλειά κάποια στιγμή και όταν επέστρεψα στο συγκρότημα Water Tower, το κλειδί μου δεν άνοιγε την πόρτα. Ο θυρωρός με ενημέρωσε ότι είχαν αλλάξει τις κλειδαριές και η Όπρα μου είχε αφήσει τα υπάρχοντά μου μέσα σε ένα κουτί. Υπήρχε και ένας κίτρινος φάκελος όπου έγραφε τα εξής: 'Λυπάμαι, αλλά τα πράγματα δεν πάνε καλά μεταξύ μας. Όπρα Γουίνφρεϊ'", αποκαλύπτει ο Ρέτζιναλντ Σεβαλιέ μιλώντας στη Κίτι Κέλεϊ.
"Αυτό ήταν όλο. Ούτε τηλέφωνο, ούτε αντίο, τίποτα. Τόσο ψυχρή ήταν", ολοκληρώνει τις αναμνήσεις του ο Αϊτινός κινηματογραφιστής.
Βέβαια, όπως συμπληρώνει στη συνέχεια, ο Σεβαλιέ, πολύ γρήγορα κατάλαβε ότι ο πραγματικός λόγος για τον χωρισμό ήταν το ότι η Όπρα είχε μόλις γνωρίσει τον Στέντμαν Γκράχαμ (Stedman Graham) ο οποίος είναι ο σύντροφός της μέχρι και σήμερα.
Για την ιστορία αναφέρουμε ότι όλα αυτά τα χρόνια έχουν ειπωθεί πολλά για τις σχέσεις αλλά και τον σεξουαλικό προσανατολισμό της Γουίνφρεϊ με τις φήμες να οργιάζουν για ύποπτη σχέση της με την πολύ στενή της φίλη και συνεργάτιδα Γκέιλ Κινγκ (Gayle King). Σε μια πολύ έντονη συναισθηματικά συνέντευξη πρόσφατα η Όπρα αρνήθηκε ότι είναι λεσβία.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...