«Δεν με ενδιαφέρει τι λένε όσοι δεν με ξέρουν»

Αποδέχθηκε και φέτος την πρόταση για το «Dancing With the Stars» για λόγους συναισθηματικούς. Αυτό αποκαλύπτει σε συνέντευξή της η Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία σε μια εβδομάδα θα αναλάβει. ρόλο κριτή στο ριάλιτι χορού.
H γλυκιά Έρρικα, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με την αποχώρηση της Γκαλένα Βελίκοβα, παραδέχεται ότι δεν ενοχλήθηκε ούτε ταράχτηκε από τα όσα ακούστηκαν ότι της «έφαγε» τη θέση.


«Έχω μέσα μου μια ηρεμία και, όταν έρχομαι αντιμέτωπη με καταστάσεις που αγγίζουν τα όρια της φαντασίας, τις αντιμετωπίζω με χιούμορ». Και συνεχίζει, «δεν με ενδιαφέρει τι μπορεί να λέει για μένα κάποιος που δεν με ξέρει. Δεν είχα κανέναν απολύτως λόγο να λειτουργήσω παρασκηνιακά. Όλη τη χρονιά, τόσες προτάσεις είχα, αν ήθελα, θα είχα πει το “ναι,” νωρίτερα».

Μάλιστα, μιλώντας στο «TV Zάπινγκ», είπε πως η τηλεόραση της θυμίζει… χωριό: «Με το που ακουστεί έστω και ένας ψίθυρος, βγαίνουν όλοι στα παράθυρα να δουν τι γίνεται!».

Στην επιτροπή δεν σκοπεύει να κρατήσει κανέναν ρόλο: «Μπαίνω σε όλο αυτό καλοπροαίρετα και θα προσπαθήσω να είμαι δίκαιη».

Παράλληλα, δηλώνει ότι στην καθημερινότητά της αισθάνεται σέξι, ενώ, όταν την πλησιάζουν στον δρόμο, νιώθει τέλεια: «Ανήκω στην κατηγορία ανθρώπων που τους αρέσει να επικοινωνούν με τους γύρω τους».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...