Louis Vuitton @ Paris Fashion Week

Το πιο αξιόλογο fashion show στον πλανήτη έκανε την εμφάνισή του στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού κι έγινε αμέσως talk of the town. Κι αυτό γιατί η Kate Moss επέστρεψε στην πασαρέλα μετά από χρόνια!
Η σκηνή του σόου του οίκου που έγινε το πρωί της προπερασμένης Τετάρτης στα πλαίσια του Fashion Week, είχε τετράγωνο σχήμα, σε μαύρο χρώμα και στο κέντρο της υπήρχαν παλιά, vintage ασανσέρ που τα λειτουργούσαν άντρες με στολές θυρωρού.


Ο Marc Jacobs, σχεδιαστής του οίκου Louis Vuitton και κολλητός της Kate Moss, σχεδίασε τη χειμερινή κολεξιόν 2011, έχοντας κατά νου τις Γαλλίδες καμαριέρες, το κλασικό ντύσιμο και τον... φετιχισμό. Η συλλογή περιείχε πολλά trends μαζί. Μερικά από αυτά ήταν τα μάλλινα παλτό, τα παντελόνια ιππασίας με ρίγες στο πλάι, οι στρογγυλοί γιακάδες, τα χαριτωμένα φορέματα με τα μεγάλα κουμπιά και τα μάλλινα πουλόβερ. Ακόμη είδαμε τα μεσάτα παντελόνια να επιστρέφουν, τις μπότες με κορδόνια μέχρι το γόνατο, τα δερμάτινα γάντια και τα γούνινα αξεσουάρ.


Η Kate Moss ήταν η έκπληξη της βραδιάς, καθώς βγήκε από ένα ασανσέρ περπατώντας νωχελικά και καπνίζοντας το τσιγάρο της. Η ίδια φορούσε ένα μαύρο rubber σακάκι με λεπτομέρειες από δαντέλα και mongolian μανίκια, ενώ στο κεφάλι της είχε μία βενετσιάνικη μάσκα. Ανάμεσα στα 67 μοντέλα που περπάτησαν στην πασαρέλα του σόου ήταν κι η Naomi Campbell, της οποία το πρόσωπο σχεδόν κάλυπτε ο μπερές που φορούσε.


Η Kate είχε αφήσει την πασαρέλα το 2004 κι έκτοτε έχει κάνει μερικές εμφανίσεις σε special shows. Είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται σε πασαρέλα από τον περσινό Φεβρουάριο, που συμμετείχε στο φιλανθρωπικό Fashion for Relief Charity Show που είχε γίνει στο Λονδίνο. Πέρα από το φιλανθρωπικό σόου, η τελευταία φορά που συμμετείχε σε πασαρέλα ήταν το 2008 στα πλαίσια του London Fashion Week.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...