Η Maybelline New York προτείνει

Ο MAKE-UP ARTIST ΤΗΣ MAYBELLINE NEW YORK ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΥΡΠΥΛΗΣ ΔΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Πρόσωπο: Για ομοιόμορφη και λεία επιδερμίδα χωρίς πόρους, απλώνουμε σε ενυδατωμένο πρόσωπο με τα δάχτυλα ένα make up όπως το Dream Satin Liquid Foundation, που προσφέρει λάμψη. Στη συνέχεια, περνάμε με πινέλο ένα απαλό στρώμα Affinitone Powder, η οποία σταθεροποιεί το make up και χαρίζει στο δέρμα μεταξένια υφή. Τέλος, για να έχουμε πιο ξεκούραστη όψη, χρησιμοποιούμε Dream Mousse Concealer σε απόχρωση έναν τόνο ανοιχτότερη από το make up στην περιοχή κάτω από τα μάτια, στις εξωτερικές γωνίες των χειλιών και στο V στο πάνω χείλος.
Μάτια: Για ένταση και βάθος στο βλέμμα, σημασία έχουν οι περιοχές του ματιού που τονίζουμε. Η παλέτα σκιών Eye Studio Quad, Smokey Star περιλαμβάνει ένα μεταλλικό γκρι, ιδανικό για να τονίσουμε την πτυχή του βλεφάρου, ενώ το Expression Kajal σε μαύρο εφαρμόζει άψογα στη ρίζα των βλεφαρίδων, υπογραμμίζοντας το σχήμα των ματιών. Το κινητό μέρος του βλεφάρου παραμένει γυμνό και την παράσταση κλέβουν οι βλεφαρίδες, μακριές και «δραματικές», σαν ψεύτικες. Η μάσκαρα Falsies Black Drama θα μας δώσει ακριβώς το αποτέλεσμα που θέλουμε. Για τέλειο αποτέλεσμα, φροντίζουμε τα φρύδια μας να είναι περιποιημένα.
Χείλη: Το καθαρό, φλογερό κόκκινο δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Γι’ αυτό διαλέγουμε το Color Sensational στην απόχρωση 527, που ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα. Για το περίγραμμα -απολύτως απαραίτητο με τα έντονα χρώματα- χρησιμοποιούμε Color Sensational Liner 547.
Μήλα: Ενα απαλό ροδακινί-bronze, όπως το Expert Wear Blush σε απόχρωση Golden Bronze, είναι ό,τι πρέπει, αφού ζωντανεύει το πρόσωπο χωρίς να αποσπά την προσοχή από τα χείλη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...