The beauty project

Ανάδειξε την επιδερμίδα σου και φρόντισε τα χείλη, τα μάτια και τα νύχια σου επιλέγοντας τα σωστά προϊόντα μακιγιάζ.

Επιδερμίδα
Ρουζ νεότητας
Το ρουζ μπορεί να σε κάνει να δείχνεις νεότερη και σαν να ξύπνησες φρέσκια μετά από 12ωρο ύπνο.


Το ρουζ  Les tissages de Chanel (ευρώ 49,90)  περιέχει στη σύνθεσή του ένα συνδυασμό με ασήμι και χρυσό περλέ, τα οποία  δένουν μεταξύ τους και αποκαλύπτουν την απαλότητα του ρουζ για  λαμπερό και φρέσκο αποτέλεσμα. Το ρουζ γλυκαίνει το πρόσωπο σε σωστές ποσότητες, γι' αυτό μην υπερβάλλεις χρησιμοποιώντας πολύ ρουζ. Όταν το απλώνεις στα μάγουλα, να θυμάσαι να μην προχωράς περισσότερο προς τη μύτη από το κέντρο της κόρης του ματιού.
Γέμισε λάμψη
Το κονσίλερ Age Reset της Deborah (ευρώ 12,05) είναι εμπλουτισμένο με Osilift, ένα ενεργό συστατικό από εκχύλισμα βρόμης με άμεση ανορθωτική δράση. Περιέχει επίσης LipoLight που βοηθά στην ορατή μείωση των μαύρων κύκλων και φωτίζει τα κουρασμένα μάτια. Ελαχιστοποιεί τα σημάδια κόπωσης όπως είναι οι μαύροι κύκλοι,  ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος ενώ μειώνει την εμφάνιση των γραμμών χάρη στις αντιρυτιδικές και ενυδατικές ιδιότητές του.
Δείξε αψεγάδιαστη 
Λίγη μπρονζέ πούδρα θα δώσει έναν τόνο υγείας στο πρόσωπό σου, θα φωτίσει την επιδερμίδα σου και θα σε βοηθήσει να κρύψεις χρόνια. Η ιριδίζουσα πούδρα Diorskin Poudre Shimmer της Dior είναι εμπλουτισμένη με Jeweled Microdust, μικρο-ιριδίζοντα στοιχεία που αντανακλούν το φως και δημιουργούν λάμψη. 
Για να μην κοκκινίζεις!
Αν η επιδερμίδα σου κοκκινίζει εύκολα, ένα καλό make up θα σε απαλλάξει από το πρόβλημα. Το καλυπτικό make up Toleriane Fluide Make-Up SPF25 της La Roche-Posay (ευρώ 18,30) σε υγρή μορφή έχει εξειδικευμένη σύνθεση για τις ανάγκες της λεπτής και με ατέλειες επιδερμίδα. Ενισχυμένο με το La Roche-Posay Thermal Spring Water, γνωστό για τις αντι-ερεθιστικές, αντιοξειδωτικές, αντιγηραντικές και καταπραϋντικές ιδιότητές του, οι ατέλειες, τα σπυράκια και τα σημάδια καλύπτονται, η επιδερμίδα φαίνεται λεία και ματ ενώ δεν χάνει τίποτα από τη φυσική λάμψη και ομορφιά της.
Μάτια
Σούπερ σκιές
Η απαλή υφή της περλέ σκιάς ήταν το σήμα κατατεθέν του μακιγιάζ τη δεκαετία του '40. Δυστυχώς, μετά από λίγη ώρα οι σκιές στέγνωναν, αλλοιώνονταν εύκολα και η επιδερμίδα ξεραινόταν. Σήμερα οι σκιές έχουν ελεγχόμενη πέρλα η οποία φωτίζει τα μάτια χωρίς να δίνει έντονο αποτέλεσμα, έχουν σταθερότητα έως και 12 ώρες και δεν προκαλούν ξηρότητα στην επιδερμίδα. Σου προτείνουμε τις μονές σκιές T. LeClerc (ευρώ 20,90) με πουδρένιο λαμπερό τελείωμα και ενυδατικά συστατικά, τις Creative Eyes της Nivea Beauté (ευρώ 9,49) και τις True Colour της Avon (ευρώ 6,40) που παραμένουν αναλλοίωτες όλη την ημέρα και έχουν μεταξένιο πουδρένιο τελείωμα.  
Απόλυτο περίγραμμα
Φέτος για το μακιγιάζ στα μάτια το βασικό στοιχείο είναι η χρήση eyeliner. Με το σωστό περίγραμμα στο σχήμα των ματιών σου είναι σαν να τους προσφέρεις ένα άμεσο lifting. Εάν χρησιμοποιήσεις ένα υγρό eyeliner η γραμμή που θα σχηματίσεις είναι ακριβείας και δίνει αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας. Δοκίμασε το Glide & Define liquid eyeliner, Masterpiece της Max Factor (ευρώ 15,77). Κάνε πολλές μικρές κουκκίδες κοντά στις ρίζες και ένωσέ τες κάνοντας μία ευθεία από την εσωτερική προς την εξωτερική γωνία του ματιού.   
Μάσκαρα πολυεργαλείο
Δοκίμασε τη μάσκαρα Hypnose Drama της Lancôme (ευρώ 33,07). Προσφέρει μοναδικό όγκο και διαμορφώνει τις βλεφαρίδες δίνοντας μοναδικό αποτέλεσμα. Το κυρτό σχήμα S που έχει το βουρτσάκι φτάνει ως τη ρίζα των βλεφαρίδων, ενισχύει άμεσα τον όγκο και δίνει  εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η απαλή μη κολλώδης σύνθεσή της αναδεικνύει τις βλεφαρίδες σε όλο τους το μήκος, ενώ η υψηλή συγκέντρωσή της σε κερί βελτιώνει άμεσα τον όγκο των βλεφαρίδων. 
Νύχια & Χείλη
Άψογο μανικιούρ
Τα άψογα νύχια με λαμπερό χρώμα σε κάνουν να δείχνεις νεότερη. Τα βερνίκια Korres (ευρώ 6) διατίθενται σε μεγάλη χρωματική γκάμα και χαρακτηρίζονται από τη λάμψη και τη σταθερότητά τους. Η σειρά περιλαμβάνει επίσης βάση για προετοιμασία και top coat για τελειοποίηση. Η σύνθεσή τους βασίζεται σε εκχύλισμα μύρου που δυναμώνει τα νύχια και συμβάλλει στην ενυδάτωση της κερατίνης στοιβάδας, ιχνοστοιχεία και προβιταμίνη Β5 για ενυδάτωση, ενώ έχει αποφευχθεί η πλειοψηφία ερεθιστικών συνθετικών πρώτων υλών. Με εργονομικό βουρτσάκι. 
Χείλη για φίλημα
Τίποτα δεν κάνει το κραγιόν να διατηρηθεί καλύτερα αλλά και περισσότερο από το περίγραμμα των χειλιών. Σου προτείνουμε μία εύκολη και αποτελεσματική λύση από το 3 σε 1 μολύβι χειλιών σε 6 αρμονικές μεταξύ τους αποχρώσεις από την Avon (ευρώ 13,70). Σε σχήμα στυλό, περιλαμβάνει  απαλό μολύβι για εύκολο περίγραμμα, ενυδατικό κραγιόν αλλά και λαμπερό γκλος για τελειοποίηση  του look. Το περίγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν βάση για το κραγιόν επειδή προσδίδει μεγαλύτερη σταθερότητα. Έτσι, ακόμη και εάν το γκλος φύγει, τα χείλη δείχνουν βαμμένα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...