5 λάδια που θα λατρέψουν τα μαλλιά σου! Μη φοβηθείς να τα χρησιμοποιήσεις!

Ας το πάρουμε από την αρχή: τα λάδια μαλλιών δεν λαδώνουν, ενυδατώνουν. Και ναι, είναι ιδανικά για κάθε τύπο μαλλιών αρκεί να τα χρησιμοποιήσεις σωστά.


Εξάλλου, τα λάδια μαλλιών είναι η πιο πρόσφατη αγάπη της κοσμετολογίας (όχι ότι δεν υπήρχαν και παλιότερα!) που ήρθαν για να επιβάλλουν την παρουσία τους στα ντουλάπια του μπάνιου μας. Παρακάτω σου έχουμε πέντε λάδια μαλλιών για να διαλέξεις το αγαπημένο σου. Πριν, όμως, από αυτό, οι απαραίτητες οδηγίες χρήσεις για να το κάνεις σωστά και να δεις πράγματι αποτέλεσμα!

Λάδια μαλλιών: οδηγίες προς... ναυτιλομένες!
1.
Κάθε λάδι μαλλιών έχει τον δικό του τρόπο χρήσης. Πριν το λούσιμο, μετά το λούσιμο, πριν το πιστολάκι, μετά το πιστολάκι. Διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες προτού εφαρμόσεις το προϊόν στα μαλλιά σου ή ζήτησε διευκρινίσεις.
2. Τα λάδια μαλλιών δίνουν βαθιά ενυδάτωση στην τρίχα και ως εκ τούτου τα βοηθούν να φαίνονται και πιο λαμπερά. Αυτό, όμως, δεν είναι αυτοσκοπός. Στόχος των λαδιών για τα μαλλιά είναι κατά βάση να επαναφέρουν την υγεία στην τρίχα.
3. Είναι απαγορευτικό να χρησιμοποιούμε το λάδι μαλλιών στην ρίζα. Μόνο μήκη και άκρες αυστηρά.
4. Προσοχή στην ποσότητα! Μια με δύο σταγόνες είναι ακριβώς όσο πρέπει και εξαρτάται πάντα από την πυκνότητα και το μήκος τους.
5. Μην ξεχνάς! Αφού στεγνώσεις τα μαλλιά σου, βάλε 1-2 σταγόνες στα χέρια σου και πέρασε το προϊόν ανάμεσα στα μαλλιά σου ξεκινώντας περίπου από το ύψος του αυτιού και κάτω.


http://www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...