Οι 12 κινήσεις του που θα σου αποκαλύψουν αν σε θέλει...

Δεν χρειάζεται να βάλεις μαύρα γυαλιά, καμπαρντίνα και καπέλο για να τον παρακολουθήσεις και να μάθεις αν σε θέλει. Άνοιξε απλά τα μάτια σου καλά και παρατήρησε. Όλες οι αποδείξεις είναι πάνω του...


Στα μάτια του, στο στόμα του, στο σώμα του, στο ύφος του. Η γλώσσα του σώματος είναι το αντικείμενο της παρακολούθησής σου και θα σου πει τα πάντα. Με τη βοήθεια φυσικά του Σπύρου Καραγιάννη (Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Επικοινωνίας).

Η αμηχανία είναι κάτι που ξέρεις. Και όταν συνειδητοποιήσεις ότι ο απέναντί σου είναι αμήχανος τότε καταλαβαίνεις ότι σε θέλει. Σύμφωνα με τον σύμβουλο Επικοινωνίας, ένα σημάδι που σου δείχνει ότι βρίσκεται σε αμηχανία (σε περίπτωση που δεν είναι τόση ώστε να την αντιλαμβάνεσαι άμεσα) είναι αν ξύνει τον κρόταφό του.

Επίσης...

1. Τα μάτια προδίδουν άμεσα τις ερωτικές προθέσεις του. Όσο πιο ανοιχτή είναι η κόρη του ματιού του όταν σε κοιτάει, τόσο πιο ερωτικά σε βλέπει. Όσο πιο κλειστή είναι τόσο πιο αδιάφορη του είσαι. Πλησίασε λοιπόν, κοίταξέ τον στα μάτια και τσέκαρε τις κόρες των ματιών του. Αστείο μεν, αλλά αποτελεσματικό.

2. Αν σε κοιτάει επίμονα την ώρα που μιλάς, αν σε κοιτάει ακόμα και την ώρα που δεν μιλάς και κοιτάς κάπου αλλού ή μιλάς με κάποιον άλλο, ε τότε είσαι σε πολύ καλό δρόμο.

Αν δε, τον πιάσεις να σε κοιτάει την ώρα που περιφέρεσαι στο χώρο, αν σε περιεργάζεται προσπαθώντας όμως να μην τον πάρεις χαμπάρι... τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια; Η επιθυμία του για σένα!

3. Αν όταν του μιλάς σε ακούει με το κεφάλι του να έχει πάρει μια κλίση, επίσης είναι καλός οιωνός. Προσέχει τι του λες, σε ακούει... δεν σε "γειώνει"!

4. Αν χαμογελάει, αν ανοίγει πολύ το στόμα του, αν δεν συγκρατείται τότε όλα είναι θετικά στο διάβα σου.

5. Άλλο ένα χαρακτηριστικό ερωτικό σημάδι είναι όταν υγραίνει τα χείλια του. Το συγκεκριμένο είναι από τα highlights της γλώσσας του σώματος και δείχνει αυξημένη ερωτική πρόθεση.

6. Αν όταν σου μιλάει χαϊδεύει τα φρύδια του ή το κούτελό του θα πρέπει να γνωρίζεις ότι κάνει καλές σκέψεις για σένα. Αν όμως χαϊδεύει το πιγούνι του, τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά.

7. Μιλάει, μιλάει γρήγορα. Καλό είναι αυτό. Οι προτάσεις του είναι σύντομες και όχι μακροσκελείς. Μιλάει ασταμάτητα. Προσπαθεί να κρατήσει την προσοχή σου πάνω του. Yes!

8. Aν όσο είστε μαζί και μιλάτε ή πίνετε το ποτό σας παρατηρήσεις πως έχει την τάση να γέρνει προς τα σένα, άρχισε να χαίρεσαι. Είναι έτοιμος να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του. Το σώμα του το κάνει ήδη.

9. Το ίδιο ισχύει κι αν η απόσταση μεταξύ σας μικραίνει. Αν δεν κρατάει τις αποστάσεις ασφαλείας. Αν έρχεται κοντά σου, πολύ κοντά σου... Αργά και διακριτικά ροκανίζει τις αποστάσεις. Πλησιάζει το στόχο του. Εσένα καλέ!

10. Μήπως σε αγγίζει; Μήπως το χεράκι του παρκάρει στον ώμο σου, στο χέρι σου; Μήπως όσο μιλάει σε ακουμπάει;

11. Άλλο ένα σημάδι ότι σε θέλει είναι το “κάνε ό, τι κάνω”. Ο καθρεφτισμός δηλαδή των κινήσεων. Χαρακτηριστικό της αμηχανίας μιας ερωτικής ατμόσφαιρας. Πίνεις από το ποτό σου, πίνει κι εκείνος. Αγγίζεις τα μαλλιά σου, αγγίζει κι εκείνος τα δικά του. Συμβαίνει ασυναίσθητα. Παρατήρησέ το και σε σένα και θα δεις ότι έχει βάση.

12. Τσέκαρε και τον τρόπο που έχετε καθίσει. Μήπως κάθεσαι έτσι ώστε να μην μπορείς να δεις τους άλλους; Μήπως εσύ κοιτάς προς τον τοίχο; Όταν κάποιος θέλει κάποια έχει την τάση να “κλείνει” τον χώρο της με σκοπό να εγκλωβίσει και τις πέντε αισθήσεις της.


http://www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...