Happy Lingerista

Η φρέσκια παλέτα από παστέλ, το κομψό άσπρο-μαύρο, οι αποχρώσεις του μπλε και του κόκκινου, οι vintage δαντέλες, τα ρετρό εσώρουχα, τα σέξι burlesque babydolls, τα κοριτσίστικα χρώματα ζαχαρωτών,  τα ιδιαίτερα prints και τα πιο glamorous bikinis που κολακεύουν τη σιλουέτα, κάνουν τα La Senza τον απόλυτο ανοιξιάτικο lingerie προορισμό!

Η ανοιξιάτικη κολεξιόν της La Senza για το 2011 αγαπά τη γυναίκα και της το δείχνει με τα πιο hot trends της σαιζόν που θα την κάνουν να αισθανθεί  υπέροχα.

Άλλωστε φέτος η La Senza loves ...

Vintage - Έμπνευση από το παρελθόν, με υπέροχα ντελικάτα εσώρουχα για μια σύγχρονη εκδοχή της χρυσής εποχής της μόδας με αβίαστα κομψά και διακριτικά σαγηνευτικά δαντελένια σετ και θηλυκά πολυτελή σετ από σατέν.

Lace - Η δαντέλα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε burlesque babydolls και σουτιέν σε κόκκινο και μαύρο, απαραίτητα για τις αθεράπευτα ρομαντικές στιγμές σας.

Black & White - Από τα πουά μέχρι τα florals, ο κλασσικός συνδυασμός άσπρο-μαύρο ταιριάζει σε κάθε σιλουέτα και είναι ιδανικός για κάθε μέρα. Διάλεξε από τα σατέν babydolls με δαντέλα μέχρι τα ρετρό σετ και είναι σίγουρο ότι κάθε μέρα θα είναι διαφορετική.

Colour - Διάλεξε και συνδύασε κοριτσίστικες καραμελένιες αποχρώσεις του ροζ, του γαλάζιου και του πράσινου ανάλογα με τη διάθεσή σου. Τα φρέσκα παστέλ χρώματα είναι το απαραίτητο συμπλήρωμα της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας σου.

& Prints - Από τα animal prints μέχρι τα πουά τα νέα prints ξυπνούν την κοριτσίστικη διάθεση που κρύβεται μέσα σου. Διασκεδαστικά, παιχνιδιάρικα, με ξεχωριστή προσωπικότητα και λεπτομέρειες από δαντέλα και φιόγκους που συμπληρώνουν τα χαριτωμένα πολύχρωμα σετ.

photo
photo
photo
photo


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...