Πισίνα επίπλευσης: το νέο trend

Στα γυμναστήρια και τα spa υπάρχουν πολλά είδη χαλάρωσης που σχετίζονται με το υγρό στοιχείο: σάουνα, δωμάτια ατμού, κρεβάτια με στρώμα νερού, χαμάμ.  


Πρόσφατα, σε Αμερική και Αγγλία, προστέθηκε η πισίνα επίπλευσης, ένας μοναδικός χώρος που σας βοηθάει να πετύχετε την απόλυτη χαλάρωση σε νερό που φτάνει τη θερμοκρασία του σώματος και είναι γεμάτο με ειδικά άλατα.

       Οι ειδικοί λένε ότι μία ώρα μέσα στην πισίνα επίπλευσης ισοδυναμεί με αρκετές ώρες ξεκούραστου και ήρεμου ύπνου, ενώ είναι και ένας εξαιρετικός τρόπος για να νικήσει κανείς το έντονο jet lag. Η επίπλευση ηρεμεί το σώμα και μας βοηθάει να αποβάλλουμε το στρες, οι μύες χαλαρώνουν και οποιαδήποτε νευρικότητα εξαφανίζεται σιγά σιγά. 

       Η πισίνα επίπλευσης μπορεί επίσης να βοηθήσει στο άσθμα, στις ημικρανίες και την αϋπνία. Βελτιώνει την κυκλοφορία του οξυγόνου στον οργανισμό μας, ενώ μπορεί να φανεί χρήσιμη και σε αρθρητικά προβλήματα.

Επί της ουσίας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε στην πισίνα είναι να επιπλέετε και να χαλαρώνετε με την μουσική και τον φωτισμό. Όλα τα άλλα γίνονται μόνα τους, αφού σύντομα μπαίνετε σε μια κατάσταση ύπνωσης και απόλυτης ηρεμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...