Ποιος είναι ο κατάλληλος σύντροφος; Τσέκαρε αν τον έχεις βρει ήδη. Κι αν όχι δεν πως να επιλέξεις σωστά...

Όλες μας τον ιδανικό ψάχνουμε, τον “ένα και μοναδικό”... Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του; Μήπως τον έχουμε ήδη στη ζωή μας; Κι αν όχι, τι πρέπει να κάνουμε για να επιλέξουμε σωστά; Η ψυχολόγος Κρίστη Μηλιόρδου γράφει για όλα όσα πρέπει να λάβουμε υπόψην μας...

Sex Facts: 10 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για το sex...

Ποιος είναι ο χειρότερος εχθρός του οργασμού; Ποιος πρέπει να κάνει την πρώτη κίνηση; Ποιες είναι οι πιο ερωτογενείς ζώνες; Η επιστήμη έχει τις απαντήσεις!




Ricardo..μην το σκεφτεσαι ,γινε μέλος..

Και απόλαυσε αμέσως, τα μοναδικά προνόμια των μελών της RICARDO! Aπίστευτες προσφορές, άμεσες πωλήσεις σε ότι δεν χρειάζεσαι... Εσύ αυτόν τον μήνα, έβγαλες το ενοίκιο σου από την RICARDO; Βγάλτο εύκολα και γρήγορα...

Κάνε εγγραφή στη RICARDO, EΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ...κάνε εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και καλωσήρθες στον κόσμο των πωλήσεων της RICARDO!!!

Μην χάνεις χρόνο, εξοικονόμησε ΑΜΕΣΑ χρήματα!

Η επιθυμία δεν είναι πλέον αμαρτία

Volupte Sheer Candy: Μία αισθησιακή απόλαυση από τον Yves Saint Laurent μετατρέπει το χαμόγελό σας σε πειρασμό, προσελκύοντας κάθε επιθυμία.

Στήθος: Πως να ξεχωρίζεις το αληθινό από το ενισχυμένο

Τσέκαρε με το μάτι!
Πόσες φορές κάθεσαι σε ένα μπαρ και βλέπεις μια «προικισμένη» γυναίκα που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν τα προσόντα της είναι αληθινά ή τα χει «εμπλουτίσει» η επιστήμη. Αφού δεν μπορείς να αγγίξεις το στήθος της και αφού δεν την ξέρεις τόσο καλά (όσο πρέπει) για να τη ρωτήσεις ευθέως, μάθε πως μπορεί να σου λυθεί η απορία.
Αφύσικο σχήμα
Τα περισσότερα στήθη δεν είναι μορφολογικά τέλεια και συνήθως διαφέρουν στο μέγεθος. Προσπάθησε να παρατηρήσεις αν στέκονται την ώρα που η γυναίκα κινείται (ιδιαίτερα όταν κουνά τα χέρια της). Κοίτα διακριτικά και παρατήρησέ τα την ώρα που σκύβει. Δες αν παραμείνουν στητά ή πέφτουν, τα φυσικά στήθη πάντα ακολουθούν την κίνηση και το βάρος.
Πρόσεχε τις γυναίκες που φορούν ένα σουτιέν που τα συγκρατεί ψηλά. Το συνολικό σχήμα θα παραμένει λάθος. Ομως με ένα σουτιέν τέτοιου τύπου δεν θα μπορέσεις να παρατηρήσεις τους εξωτερικούς κύκλους περιγράμματος των μαστών.
Κρυφή ματιά
Στο θέμα των παράξενων μορφών στήθους, το πάνω μέρος του ψεύτικου στήθους θα ξεχειλίζει, όπως είναι οι φούσκες. Τα ψεύτικα στήθη αψηφούν την βαρύτητα και φαίνονται σαν να αιωρούνται προς τα πάνω, σε αντίθεση με τα φυσικά που ακολουθούν μια πορεία από πάνω προς τα κάτω.
Υπερβολή
Τα πραγματικά μεγάλα στήθη είναι συνήθως χοντρά, πράγμα που τους δίνει τη φυσική ποιότητα. Αν μοιάζουν περισσότερο με έναν μυ τότε έχει κάνει προσθετική.
Αν μοιάζουν πειρισσότερο με μπαλόνια που είναι έτοιμα να σκάσουν πρόσεχε. Το αληθινό στήθος μεγαλώνει με την αύξηση του σωματικού βάρους αλλά το δέρμα έχει το χρόνο να αναπτυχθεί με το λίπος.
Αν δεν φοράει σουτιέν
Το στήθος θα πρέπει να είναι στο ύψος της μασχάλης. Ομως ορισμένοι κακοί γιατροί επιλέγουν να τα ξεκινούν από πιο ψηλά δίνοντας έτσι η γυναίκα την εντύπωση ότι την πνίγουν αφού φτάνουν μέχρι το σαγόνι…
Αν μια γυναίκα δεν φοράει σουτιέν και το μέγεθος της φτάνει το C τότε είναι εύκολο να το καταλάβεις, γιατί το στήθος αν και μεγάλο θα είναι παράξενα στητό. Η δυσκολία έρχεται όταν φοράει Β. Τότε μπορεί να μπερδευτείς γιατί αυτό το νούμερο παραπέμπει σε κανονικό μέγεθος. Σ’ αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ψάξεις με το χέρι (αν σου δωθεί η ευκαιρία) για να δεις αν είναι πραγματικό στήθος.
Δες κάποιες έξτρα συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις το ψεύτικο στήθος.
To χώρισμα
Αν κάνεις το χέρι σου μπουνιά και χωρέσει ανάμεσα στο στήθος της, τότε είναι πιθανότατα ψεύτικα (δες την Tori Spelling). Ο γιατρός θα πρέπει να έχει ξύσει τους θωρακικούς τένοντες για να κάνει μια πιο φυσική τοποθέτηση, αλλά για δικούς του λόγους δεν το έκανε.
Ασύμμετρες θηλές
Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπεις συχνά την διαγραφή των θηλών μέσα από τα ρούχα αλλά αν φοράει ένα διαφανές ρούχο, ένα στενό μπλουζάκι ή αν απλά κάνει λίγο κρύο έξω, τότε κοίταξε τα. Οι θηλές σπάνια είναι αψεγάδιαστες αλλά μια κακή πλαστική στήθους μπορεί να τις τοποθετήσει είτε πολύ ψηλά, είτε πολύ χαμηλά είτε να μην είναι καν στην ίδια ευθεία.
Ραγάδες
Αυτό συνήθως οφείλεται στο χειρουργείο. Το δέρμα τεζάρει με την αύξηση στήθους, αλλά μπορεί πάντα να μείνουν ραγάδες που συνήθως είναι σαν λεπτές κόκκινες γραμμές. Αν τα έκανε πολύ μεγάλα ή ο γιατρός της δεν ήταν και ο dr. Troy μπορεί να τις εντοπίσεις.
Έλα όμως που αν η γυναίκα κάνει δίαιτα οι ραγάδες είναι το φυσικό αποτέλεσμα και στα φυσικά βυζιά.
Δυσανάλογο σώμα
Μπορείς πάντα να καταλάβεις αν το στήθος είναι αληθινό ή ψεύτικο με το να το συγκρίνεις με το υπόλοιπο σώμα. Είναι κάπως σπάνιο μια γυναίκα με πολύ αδύνατο κορμί να έχει εξαιρετικά μεγάλα φυσικά στήθη. Υπάρχουν αρκετές μικροκαμωμένες γυναίκες που κάνουν το λάθος και μεγαλώσουν εξαιρετικά πολύ το στήθος τους με αποτέλεσμα να κάνει μπαμ από μακριά ότι είναι ψεύτικο. 
Αν έχει το σώμα χορεύτριας και στήθη πορνοστάρ, αυτή είναι μια σοβαρή ένδειξη. Αν έχεις αμφιβολίες μπορείς να το τσεκάρεις και να την παρατηρήσεις όταν περπατήσει. Αν είναι ψεύτικα δεν θα ακολουθούν τις κινήσεις της. Για παράδειγμα, αν χαιρετά ένα φίλο, το ψεύτικο στήθος δεν θα ακολουθήσει την κίνηση των χεριών.
Η αυτοπεποίθηση έχει δύο εκδοχές
Η Υπερήφανη: Θέλει να θαυμάζουν οι άλλοι τα νέα της προσόντα. Επιδιώκει να τα επιδεικνύει με τον τρόπο που ντύνεται, δίνοντας έμφαση στο στήθος της με αβυσσαλέα ντεκολτέ. Επίσης αν είναι αρκετά τολμηρή μπορεί καν να μη φορέσει σουτιέν, ώστε όλοι να έχουν ένα θέμα συζήτησης!
Η Σεμνότυφη: Έκανε πλαστική στήθους αλλά δεν θέλει να το ξέρει ο κόσμος. Θα έχει σεμνή εμφάνιση και εννοείται ότι θα αποφεύγει κάθε συζήτηση και προσοχή στο στήθος της. Με άλλα λόγια θα δείχνει υπέροχη, αλλά δεν θα συμπεριφέρεται σαν το πιο hot κοριτσάκι στο χώρο.
Το ενισχυμένο σουτιέν
Ένα ενισχυμένο σουτιέν κάνει δύο πράγματα που κάνουν τα ψεύτικα στήθη. Αφενός τους δίνει μέγεθος και αφετέρου τα κάνει να αψηφούν τη βαρύτητα.
Στην περίπτωση ενός τέτοιου στηθόδεσμου, ένα εκπαιδευμένο μάτι μπορεί να διαπιστώσει τη διαφορά. Αν το στήθος φαίνεται τελείως συμπληρωμένο και πολύ σταθερό τότε υπάρχει μια καλή πιθανότητα ψεύδους. Τι συμβαίνει όμως αν η γυναίκα φοράει μικρότερο μέγεθος σουτιέν; Το ψεύτικο στήθος ακόμα κι αν το σουτιέν είναι μικρότερο, θα διατηρήσει ένα ωραίο σχήμα σε αντίθεση με το αληθινό που θα μοιάζει ξεχυλισμένο.
Το γεμισμένο σουτιέν
Εδώ είναι ίδια περίπτωση με τον άντρα που βάζει μια κάλτσα στο παντελόνι του. Δίνουν ωραίο σχήμα στο στήθος, αλλά υπάρχει απογοήτευση στο γδύσιμο...
Επιθεωρητής γυναικείου σώματος
Ενώ έχει πλάκα να αναρωτιέσαι για τις γυναίκες που βλέπεις, το να διοχετεύεις όλο σου το χρόνο παρατηρώντας στήθη προσπαθώντας να καταλάβεις αν είναι αληθινά ή όχι, είναι μια μάλλον κακή ιδέα. Και στην τελική πόση σημασία έχει; Βρες μια γυναίκα που να σου αρέσει, πες της την καλύτερη σου ατάκα και διαπίστωσε μόνος σου την γνησιότητα τους. Ή απλά πήγαινε σε ένα στριπτιτζάδικο για να κάνεις και πρακτική.


http://santosight.blogspot.com
 

Christian Louboutin: Τα Παπούτσια του Γίνονται Έργα Τέχνης!

Έργα τέχνης γνωστών Γάλλων ζωγράφων, αποκτούν περισσότερο fashionable χαρακτήρα.

Ο Christian Louboutin συνεργάζεται και πάλι με τον φωτογράφο Peter Lippman για να δημιουργήσουν μαζί μια σειρά από αναπαραστάσεις των έργων τέχνης που περιλαμβάνουν όμως και μερικά από τα νέα σχέδια παπουτσιών, από τη φθινοπωρινή συλλογή του για το 2011.

Η δίαιτα του γραφείου

Η εργασία και όλα όσα τη συνοδεύουν, το ωράριο, ο χρόνος, η διαθεσιμότητα τροφίμων μπορεί να αποτελέσει ένα εμπόδιο στη διαδικασία αδυνατίσματος και στη σωστή τήρηση των αρχών ενός διαιτολογίου.

Κοιλιακοί εν δράσει

Ένα σώμα με τέλειους κοιλιακούς είναι το όνειρο όλων μας. Το σημείο αυτό του σώματος μας είναι από τα πιο χαρακτηριστικά σ’ ότι αφορά την καλή εμφάνιση μας. Αυτό όμως που πρέπει να έχουμε όλες στο μυαλό μας είναι ότι οι κοιλιακοί «φέτες» δεν μπορούν να αποκτηθούν μέσα σε ένα ή δυο μήνες.

Χρυσές Προσφορές απο την Golden Deals!!


Κάθε μέρα και μια καινούργια προσφορά σε προϊόντα και υπηρεσίες, με έκπτωση έως και 90%, σας περιμένει στο www.goldendeals.gr . Όλοι μαζί κερδίζουμε!Το Golden Deals είναι μια νέα συναρπαστική πλατφόρμα που έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που μέχρι τώρα καταναλώνατε Υπηρεσίες και Προϊόντα.

Με άλλα λόγια, είναι ένας νέος και ενδιαφέρων τρόπος για να ανακαλύπτετε, να βιώνετε και να μοιράζεστε με τους φίλους σας τις πιο cool υπηρεσίες στην πόλη μας, ενώ ταυτόχρονα εξοικονομείτε και χρήματα.

Οι προσφορές που θα είναι διαθέσιμες για εσάς περιλαμβάνουν μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων (όπως εστιατόρια, ινστιτούτα ομορφιάς, υπαίθριες δραστηριότητες, σπορ, ταξίδια, ψυχαγωγία κ.ά.) με έκπτωση από 40% έως 90%, για να έχετε το προνόμιο να τα απολαμβάνετε πολύ πιο κάτω από την αρχική τους τιμή…

Με άλλα λόγια το Golden Deals προσφέρει λύσεις για κάθε γούστο!

Το βιολογικό ρολόι... στον πάγο

ΠΛΗΣΙΑΖΕΤΕ ΤΑ 35 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΒΡΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΗΤΕΡΕΣ; ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ. ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΥΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΩΑΡΙΩΝ, Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΕΠ' ΑΠΕΙΡΟΝ

Ξυπνήστε αστραφτερή!

Πολλά πρωϊνά, η σχέση μας με τον καθρέπτη απλά καταρρέει. Τα μαλλιά είναι στη χειρότερη φάση τους, οι ρυτίδες και οι μαύροι κύκλοι έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ αυτό το φρύδι πότε το βγάλαμε τελευταία φορά; Κι όμως, υπάρχουν μερικά μυστικά για να ξυπνάμε κάθε μέρα και πιο ανανεωμένες.

Άλλη μια καλλονή στην Vogue!

Η Raquel Zimmermann το τοπ μόντελ από τη Βραζιλία είναι το εξώφυλλο της Vogue.  Η κατάξανθη Raquel φωτογραφήθηκε από τον Henrique Gendre για το τεύχος του Ιουνίου.

Στην Ψάθα! Η πιο ισχυρή τάση του καλοκαιριού στα αξεσουάρ σου...

Δεν είναι η ιδέα σου. Όντως η αγορά έχει γεμίσει με ψάθινα. Κι αν έχεις επιλέξει μέχρι στιγμής να αγνοήσεις την τάση, μήπως να το ξανασκεφτείς; Το ουδέτερο χρώμα που έχουν τους δίνει το πλεονέκτημα να συνδυάζονται σχεδόν με τα πάντα.

O πιο γρήγορος και όμορφος browser είναι ο νέος Internet Explorer 9

Ο νέος Internet Explorer 9 της Microsoft είναι γεγονός! Ένας πανίσχυρος web browser με απίστευτες δυνατότητες είναι εδώ να ταράξει τα νερά των μέχρι τώρα γνωστών δυνατοτήτων στο internetικό surfing! Ανανεωμένος όσο ποτέ, με νέα εμφάνιση και συστήματα ασφαλείας για να νιώθετε σίγουροι , ήρθε τώρα να αποκαταστήσει τις “κακές φήμες” του γνωστού αυτού περιηγητή (browser). Είναι λοιπόν καιρός να τον εγκαταστήσετε κι εσείς στον υπολογιστή σας και να “χαρείτε” κάθε μέρα την πλοήγησή σας στο internet.

H MAC στην μπλογκόσφαιρα

Η MAC, Η ΠΡΩΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ INTERNET ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ «BLOGGERS' OBSESSION». ΑΠΟ ΤΙΣ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ WWW.MACCOSMETICS.COM

Τροφές για μαύρισμα

Πριν τρέξετε στις παραλίες τρέξτε στο ψυγείο. Για τους σωστούς λόγους όμως.
Το μαύρισμα δεν είναι κάτι άλλο παρά η αντίδραση του οργανισμού μας στην ακτινοβολία του ήλιου.

Γιατί η κοτσίδα σου κάνει botox;

Λατρεύω τα ponytails! Είναι εύκολο να το πετύχεις, δεν προϋποθέτει ιδιαίτερο ταλέντο και το σημαντικότερο, ανορθώνει τα χαρακτηριστικά τόσο που μοιάζει να έχεις κάνει ένα πρόχειρο botox.

Φάε λάδι και φτιάξε κεφάλι

Το λάδι βοηθάει στην πρόληψη των εγκεφαλικών.
Διαβάζω ότι σε γαλλική έρευνα αποδεικνύεται ότι το ελαιόλαδο εκτός από το ότι κάνει καλό στην καρδιά προλαμβάνει και τα εγκεφαλικά για τις ηλικίες άνω των 65. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι το λάδι από μόνο του βοηθάει χωρίς την υπόλοιπη διατροφή ισορροπημένη.

Με τη λάμψη της Heidi Klum

H ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ SUPER MODEL ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΑΡΩΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ COTY

Ανταγωνισμός ανάμεσα στα αδέρφια

Προτού έρθει το μωρό
Μόλις μάθετε τα χαρμόσυνα νέα, ότι δηλαδή είστε έγκυος στο δεύτερο παιδί, είναι πολύ φυσικό να θέλετε να το μοιραστείτε με όλους, και βέβαια με το πρώτο σας παιδί. Όμως ενώ οι υπόλοιποι θα καλωσορίσουν με χαρά αυτό το γεγονός, η αντίδραση του παιδιού σας ίσως είναι πιο πολύπλοκη.

Οι sexy χρυσές κληρονόμοι

Η διάσημη ηθοποιός Σάλμα Χάγεκ , σύζυγος του πολυεκατομμυριούχου επιχειρηματία Φρανσουά- Ανρί Πινό και η Ευγενία Νιάρχου, πριν λίγες μέρες εμφανίστηκαν πιο σέξι από ποτέ.

Πέντε λάθη που κάνουμε στο δέρμα μας

 Αν και οι περισσότερες από εμάς ξέρουμε χαρτί και καλαμάρι τι ακριβως πρέπει να κανουμε για να διατηρούμε το δέρμα μας λαμπερό και φρέσκο, ωστόσο μαζοχιστικά καταφεύγουμε σε τεμπέλικες και μισές λύσεις. Μήπως ήρθε ο καιρός να πάρουμε την επιδερμίδα μας στα σοβαρά;

Η μικρή χιονάτη

Η επιστήμη βρίσκεται κοντά στο μυστήριο της άσπρης τρίχας.
Η λύση του μυστηρίου φαίνεται να βρίσκεται στη σχέση του θύλακα της τρίχας και των μελανοκυττάρων. Υπάρχει ένα δίκτυο πρωτεϊνών που δίνει αυτή τη σχέση και παίζει ρόλο στον σχηματισμό του εμβρύου.

Η τέχνη του Jean Paul Gaultier

ΤΡΙΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΕΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΜΟΔΑΣ ΞΕΔΙΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΟΥ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΡΟΥΧΑ, VIDEO, ΑΝΕΚΔΟΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ 

ΣΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ!

Η Κορρές είναι μια από τις λίγες ελληνικές εταιρίες που διαθέτει πολύχρονη γνώση και εμπειρία στη θεραπευτική χρήση των βοτάνων στο φαρμακείο. Για αυτό άλλωστε δεν είναι τυχαία και η δημιουργία της νέας προϊόντικής κατηγορίας με συμπληρώματα διατροφής.

10 πράγματα που δεν φαντάζεστε για το στήθος σας

Kάθε γυναίκα που έχει περάσει την εφηβεία θεωρεί ότι γνωρίζει τα πάντα -ή σχεδόν τα πάντα- για το στήθος, και κυρίως για το δικό της! Σίγουρα όλες γνωρίζουμε ότι το στήθος μας πρήζεται όταν πρόκειται να αδιαθετήσουμε, ότι κατά την εγκυμοσύνη οι θηλές είναι εξαιρετικά ευαίσθητες, ότι χρειάζεται να φοράμε σουτιέν για αισθητικούς και πρακτικούς λόγους, ότι αν ψηλαφίσουμε κάποιο γρομπαλάκι, πρέπει να επισκεφτούμε το γιατρό μας και άλλα πολλά...

Πώς να γίνετε καλός εραστής!

Το να είστε καλός εραστής δεν είναι κάτι που συμβαίνει από την μια στιγμή στην άλλη! Απαιτεί χρόνο..και μελέτη και στο τέλος γίνεται τρόπος ζωής και έκφρασης. Θέλετε να γίνετε ο άντρας που η κοπέλα σας φαντασιώνεται μέρα-νύχτα; Τότε πρέπει να μάθετε τι ζητάει κι αυτή από εσάς. Ακούστε μας λοιπόν....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...