Άρωμα: Υπόθεση προσωπική! Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει

Το άρωµά µας αποτελεί την προσωπική µας σφραγίδα, γι’ αυτό και πολλές από εµάς του µένουµε πιστές για µια ζωή. Η αναζήτηση όµως και η επιλογή του ιδανικού αρώµατος χρειάζεται χρόνο και προσοχή.

Top 10 Ελληνίδων Γυναικών

Όταν μιλάμε για καυτές γυναίκες του κόσμου,η Ελλάδα θα πρέπει πάντα να είναι μια απο τις χώρες που συμμετέχουν,γιατί είναι πραγματικά ευλογημένη χώρα.Η Ελλάδα είναι η γη των θεών,και εμείς δείχνουμε κάποιες που αξίζουν τον χαρακτηρισμό ¨θεά" .Αποφασίσαμε να φτιάξουμε μια ειδική λίστα με τα 10 πιο καυτά κορίτσια που θα σας κρατήσουν.....απασχολημένους ..για λίγο.

Αστυνομικίνες εν δράση

Θα επιτρέπατε σε ένα απο τα παρακάτω κορίτσια να σας κόψουν κλήση για ταχύτητα? Αν ναι,εμείς σας παρουσιάζουμε γυναίκες εν δράση.Αγοράστε στον /στην σύζυγο ένα τέτοιο κοστούμι,κάντε κάτι στο σπίτι,και θα συλληφθείτε επι τόπου.Ίσως να έχετε την σύλληψη που περιμένετε :)

Ελεονώρα Μελέτη: «Εγώ θα ξαναβγώ και θα ξαναδείξω τα μπουτάκια μου»

Σε όσους την κατέκριναν για τα κιλά της απάντησε η Ελεονώρα Μελέτη και σήμερα το πρωί από τον αέρα της εκπομπή της. Σχολιάζοντας τις τηλεκριτικές που ακολούθησαν του show της Κυριακής και που μιλούσαν για «μπρατσάκια και μπουτάκια πλαδαρά», η παρουσιάστρια χαρακτήρισε όλο αυτό που συμβαίνει «πολύ κουτό».

Monica Belucci is back

Θεωρείται μία απο τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο,και δεν διαφωνούμε καθόλου.Με το ταμπεραμέντο της,έχει αφήσει το στίγμα της σε κάθε έναν ρόλο που ερμήνευσε,ακόμα και στην ταινία " Μη αναστρέψιμος",που εκεί ,ξύπνησε το φεμινιστικό μου και σταμάτησα την ταινία στην μέση.Παρ ολα αυτά,η Μonica ,είναι λαμπρή ηθοποιός,υπέροχη μητέρα ,σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του συζύγου της Vincent Cassell,και αγαπημένη σύζυγος.Απολάυστε την σε διάφορες φωτογραφίες της.

Η γοητεία της υπερβολής

Αυτή τη σεζόν οι σχεδιαστές δίνουν τις ευλογίες τους σε κάθε είδους υπερβολή στα κοσμήματα.
Πολύχρωμα, με μεγάλα και ασυνήθιστα σχήματα, κομμάτια δηλαδή που θα τραβήξουν τα βλέμματα και του λιγότερο παρατηρητικού και που θα επισκιάσουν - παρά θα συμπληρώσουν - το υπόλοιπο ντύσιμό μας,

Πορτραίτα Γυναικών

Γυναίκες σε διάφορες μορφές,πόζες με έντονο μακιγιάζ.Μας καθήλωσαν.....

Γιατί δε μένω έγκυος;

Το όνειρο μιας ευτυχισμένης οικογένειας, με το οποίο έχουν μεγαλώσει οι περισσότερες γυναίκες, γίνεται εφιάλτης όταν μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες σε μεγάλο χρονικό διάστημα, η πολυπόθητη εγκυμοσύνη δεν έρχεται. Το πρόβλημα της υπογονιμότητας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, γίνεται όλο και πιο έντονο με τα χρόνια, με αποτέλεσμα πολλά ζευγάρια να αναζητούν την ευκαιρία του στις τεχνικές της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

"Οι «παγίδες» της σεξουαλικής τεμπελιάς..."

Είναι μοιραίο να σβήσει αργά η γρήγορα το ερωτικό πάθος;
Είναι καταδικασμένη να φθίνει με το χρόνο η σεξουαλική σχέση των ζευγαριών; Ή μήπως η επανάληψη και η μονοτονία είναι οι αιτίες που απομακρύνουν τον έναν από την αγκαλιά του άλλου;
Υπάρχει κάτι που θα μπορούσαμε να κάνουμε για να διατηρήσουμε τη φλόγα του πόθου για τον σύντροφό μας αναμμένη;

Τις απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά αλλά και σε άλλα μας δίνει ο ψυχιάτρος - σεξολόγος, κ. Θάνος Ασκητής.

Διαλέξτε το μακιγιάζ σας

Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε μια φίλη ή μια συνάδελφο και ζηλεύουμε τον τρόπο με τον οποίο καταφέρνει να μακιγιάρεται.
Η επόμενη σκέψη μας είναι να ξεχυθούμε σε κάποιο κατάστημα καλλυντικών και να αγοράσουμε όλα αυτά τα φοβερά καλούδια που χρειάζονται για να καλύψουμε τις ατέλειες του προσώπου μας και να αναδείξουμε τα δυνατά μας σημεία.

Υπέροχες αγρότισσες...μόνες....ψάχνουν...και δουλέυουν σκληρά

Mερικά αξιαγάπητα κορίτσια,που δουλεύουν σκληρά για να βγάλουν τα προς το ζην.....

Ελένη Μενεγάκη: Τι συμβούλεψε τις νέες μαμάδες

Στην εκπομπή της Πέμπης,της Ελένης Μενεγάκη, με αφορμή δημοσίευμα του περιοδικού «People» για τις διάσημες γυναίκες που έχασαν τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το φλερτ!

Tο φλερτ είναι ο χορός τους ζευγαρώματος του ανθρώπινου είδους, «δεν είναι εκδήλωση ή ερωτική εξομολόγηση και η κατάληξη δεν είναι πάντοτε η κατάκτηση, αν και τείνει εκεί...» - Σαβουάρ βιβρ, εκδοση 1971.

Μάτια που μαγνητίζουν

Τα μάτια και το βλέμμα μας, είναι ίσως ένα από τα δυνατότερα κομμάτια της ομορφιάς μας.
Πολλά μπορούν να κριθούν σ’ ένα βλέμμα και δεν είναι λίγες οι φορές που νιώσαμε αμηχανία νιώθοντας ένα βλέμμα καρφωμένο επίμονα πάνω μας.

Τι δείχνει το Τεστ Παπ;

Η σημαντικότερη ίσως γυναικολογική εξέταση, το Τεστ Παπ –από το όνομα του ιατρού Γεώργιου Παπανικολάου, που το εφηύρε το 1928– είναι η πλέον διαδεδομένη και έγκυρη μέθοδος διάγνωσης και πρόληψης του καρκίνου της μήτρας. Αυτή, όμως, είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, καθώς η δεκάλεπτη εξέταση ανιχνεύει έγκαιρα ένα πλήθος άλλων παθήσεων, εξ ου και η επιμονή των γυναικολόγων στο ότι δεν πρέπει να αναβάλλεται η τακτική επανάληψή της μία φορά τον χρόνο.

Γιατί κουράζομαι; Βρείτε τις αιτίες

Πολλή δουλειά. Τρέξιμο, έντονοι ρυθμοί, άγχος. Και μετά από όλα αυτά, έρχεται η κούραση. Αν σε όλα τα παραπάνω υπερβάλλετε εαυτόν, είναι πολύ πιθανόν η κούρασή σας να μην χρειάζεται περαιτέρω εξηγήσεις. Αν όμως, παραπονιέστε καθημερινά για κόπωση, χασμουριέστε συνεχώς και δεν έχετε όρεξη για τίποτα, ενώ κοιμάστε φυσιολογικές ώρες και τρώτε καλά, το ζήτημα χρήζει διερεύνησης.

Πώς να καλλιεργήσετε υάκινθους (ζουμπούλια) σε εσωτερικό χώρο.

Όταν αγοράζετε υάκινθους (ζουμπούλια) με σκοπό να χαρείτε ανθισμένα σε εσωτερικό χώρο, είναι προτιμότερο να διαλέγετε βολβούς που έχουν ειδικά προετοιμαστεί γι' αυτό το σκοπό. Για να πετύχετε χριστουγεννιάτικη ανθοφορία, θα πρέπει να τους έχετε φυτέψει από το Σεπτέμβριο μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου.

Χρώματα και σκιές

Οι σκιές αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του μακιγιάζ μας και καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος του νεσεσέρ μας. Ποια όμως είναι τα χρώματα που μας ταιριάζουν και πότε πρέπει να τα φοράμε;

Τα νύχια .........και τα μάτια σας.......

Tα σχέδια που θα δείτε έχουν λατρευτεί απο οπαδούς μόδας και απο σχεδιαστές.Αν και είναι ,σίγουρα,ασυνήθιστα σχέδια,για σας που θέλετε να το δοκιμάσετε, έχετε την επιλογή του σχεδίου ,ακόμα και αν είναι μια μάρκα ή το ίνδαλμα σας.

Διαλέξτε σκουλαρίκια ανάλογα με το σχήμα προσώπου σας

Όπως συμβαίνει με τα κουρέματα, που ταιριάζουν με συγκεκριμένα σχήματα προσώπου, το ίδιο ισχύει με τα σκουλαρίκια. Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας επιλέξτε τα σκουλαρίκια που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

Αξεσουάρ: Τα άπιαστα όνειρα της Άνοιξης

Ρίχνοντας μια ματιά στους νέους ανοιξιάτικους καταλόγους, με αξεσουάρ των «μεγάλων» ξένων σχεδιαστών, η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό είναι: Πόσοι πύθωνες και αλιγάτορες θυσιάστηκαν πάλι στον βωμό της μόδας και του στιλ –ή μήπως της κρίσης που αναγκάζει τους νόμιμους και παράνομους εμπόρους δέρματος να ξεπουλήσουν ό,τι τους έχει απομείνει;

5 ιδέες για υγιεινό πρωινό

Ξεκινήστε δυνατά την ημέρα σας, αφιερώνοντας λίγο χρόνο πριν πάτε στο γραφείο για το πρωινό γεύμα σας. Σας προτείνουμε 5 διαχρονικές πρωινές αξίες που θα σας γεμίσουν ενέργεια.

Πώς να αυξήσετε την λίμπιντο

Οι έντονοι ρυθμοί ζωής, το άγχος, το στρες, η υπερβολική κούραση, η έλλειψη άσκησης και ένα σωρό άλλοι παράγοντες είναι υπεύθυνοι για την μείωση της σεξουαλικής μας επιθυμίας. Αυτό έχει σοβαρές επιπτώσεις στις σχέσεις με τον συνάνθρωπό μας. Μια υγιής σεξουαλική σχέση μας "ανεβάζει" ψυχολογικά, μας κάνει να νιώθουμε πλήρεις και συμβάλλει τα μέγιστα στην σωματική μας υγεία. Για να γίνουν όλα αυτά όμως, πρέπει η σεξουαλική μας επιθυμία, ή αλλιώς λίμπιντο αγγλιστί, να είναι σε ψηλά επίπεδα.

Ομορφιά vs Διαμαντιών

" Diamond's are a girl's best friend".Είναι αλήθεια οτι στα διαμάντια,καμία γυναίκα δεν θα έφερνε αντίρρηση,κυρίως όταν επρόκειτο για ένα,μονόπετρο,ας πούμε.Αλλά και μονόπετρο να μην ήταν ,γίνονται οι καλύτεροι μας φίλοι.Πάρτε μια γεύση απο διαμάντια μεγάλης αξίας,που ελπίζουμε κάποτε να μπορέσετε να αποκτήσετε και εσείς.

Επιστροφή στην Λίμνη Πλαστήρα

Ομορφιά που κόβει την ανάσα. Ένα τοπίο που άλλοτε μοιάζει απόκοσμο, σεληνιακό και άλλοτε τόσο γήινο, φιλόξενο και ζεστό, δημιουργώντας την ανάγκη να κουρνιάσεις στην αγκαλιά κάποιου κορμού και να αφήσεις μόνο το βλέμμα να κινείται ακολουθώντας την κίνηση των πουλιών πάνω από τη λίμνη.

Αμυγδαλιά (Prunus amygdalus - Amygdalus communis)

Γνωρίζετε ότι Τσέχοι, Ιταλοί και Έλληνες βλέπουν την αμυγδαλιά σαν σύμβολο τύχης και μακροζωίας και προσφέρουν τους καρπούς της στους γάμους;
Η αμυγδαλιά (Prunus amygdalus - Amygdalus communis) συγγενεύει με την ροδακινιά και υπάγεται στην οικογένεια των ροδοϊδών και στην υποοικογένεια των προυνοειδών.

Κάντε το ντους μια αξέχαστη εμπειρία

Για όσους προτιμούν τον απλό, παραδοσιακό τρόπο καθαρισμού με μπάρα σαπουνιού, οι φυσικές συνταγές που προτείνουμε είναι ιδανικές για να καθαρίσουν, να ενυδατώσουν και να αρωματίσουν το σώμα!

Πως να μαγειρέψετε σωστά τα λαχανικά σας

Έχουμε μάθει πλέον τις θρεπτικές ιδιότητες των λαχανικών και όλοι συμφωνούμε για το πόσο ευεργετικά μπορεί να είναι για την υγεία μας. Εκεί που οι απόψεις διίστανται είναι όσον αφορά τον τρόπο μαγειρέματός τους. Οι επιλογές που έχουμε εδώ είναι δεκάδες, από βραστά και στον ατμό μέχρι σωτέ και τηγανισμένα, τα λαχανικά μπορούν να μαγειρευτούν με χίλιους δυο τρόπους. Είναι όμως όλοι το ίδιο υγιεινοί; Η απάντηση είναι όχι. Και αυτό γιατί το κάθε λαχανικό έχει τον δικό του "προσωπικό" τρόπο μαγειρέματος. Ποιός είναι αυτός; Διαβάστε παρακάτω.

Χέρτα Μίλερ: Η γυναίκα πίσω από το Νόμπελ

Το άγνωστο -στην πλειοψηφία ακόμα και των βιβλιόφιλων Ελλήνων- όνομα της Χέρτα Μίλερ ήταν αυτό που ανακοίνωσε την 8η Οκτωβρίου ο μόνιμος γραμματέας της Σουηδικής Ακαδημίας Πέτερ Ένγκλουντ ως το καταλληλότερο προς βράβευση για το φετινό Νόμπελ Λογοτεχνίας.

Ξεφορτωθείτε τους εφιάλτες

Τέρατα που μας καταδιώκουν. Εικόνες του εαυτού μας να πνίγεται αβοήθητος. Ανθρωποκυνηγητά με πλοκή θρίλερ. Και μετά… ξυπνάμε. Οι εφιάλτες δεν είναι σπάνιο φαινόμενο. Σύμφωνα με έρευνες, περίπου το 5-10% του πληθυσμού βλέπει άσχημα όνειρα τουλάχιστον μια φορά τον μήνα.

Η υγιεινή της γυναίκας

Τον τελευταίο καιρό η προσοχή του ιατρικού κόσμου έχει στραφεί περισσότερο στην πρόληψη παρά στην θεραπεία των νόσων. Έχοντας υπόψιν μας αυτό, καταλαβαίνουμε εύκολα γιατί η καλή υγιεινή της γυναίκας αποκτά όλο και περισσότερη σημασία για την υγεία της.

Ομορφιά τυλιγμένη σε χρώμα


Καταπληκτικές φωτογραφίες απο την Alena Nikiforova.Οφείλω να πω οτι ο σκηνοθέτης ήταν πολύ δημιουργικός στην φωτογράφηση των μοντέλων.Απολαύστε τες..

Εκθαμβωτική η Sunita Marshal

To Πακιστάν έχει αρκετά υπέροχα μοντέλα στην βιομηχανία του μόντελινγκ,που μπορούν εύκολα να μπουν ανάμεσα στα Top Models του κόσμου.Η Sunita Marshal είναι ένα απο αυτά,έχει κάνει αρκετά διαφημιστικά με επιτυχία.Είναι μια εκθαμβωτική γυναίκα,με υπέροχο πρόσωπο και είναι πανέξυπνη.Στις παρακάτω φωτογραφίες ,θα την δείτε ως νύφη.Ελπίζουμε να την λατρέψετε,όπως εμείς....

Η Βαrbie γέρασε.!!!!!!!!

Oι κούκλες Barbie,μπορεί να μείνουν για πάντα νέες ,αλλά οι στην-πραγματική-ζωή-barbie,γερνάνε όπως ο κάθε ένας.Η γυναίκα που θα δείτε ονομάζεται Αντζελίνα,και είναι μια τοπική ψευδό-celebrity,του Λος Αντζελες και του Χόλυγουντ.Εμφανίστηκε στην τηλεόραση,οδηγεί μια ρόζ Corvette,και έχει ένα ροζ(!!!!)σκυλάκι ράτσας maltese που το ονομάζει Βuddha.Ενώ πολλοί πιστεύουν οτι ο σύζυγος της,χαλάει πάρα πολλά λεφτά για την σύζυγό του,η ίδια υποστηρίζει οτι " όλες της τις αφίσες ,τις της έχουν φτιάξει οι χορηγοί της".Κάποτε ,σε μια αφίσα είχε γράψει " Η Barbie εύχεται να ήταν σαν εμένα".Στοιχηματίζω,οτι είναι το αντίθετο!!!

Εκπληκτικό body painting σε γυναίκες

Η τέχνη του body art ,είναι πολύ διαδεδομένη ανά τον κόσμο.Η καλή τέχνη δεν θα πεθάνει ποτέ,αλλά αυτές οι συγκεκριμένες εικόνες ,δεν φαντάζεστε πως δημιουργήθηκαν.Είμαι σίγουρη οτι δεν θα απογοητευτείτε.

Serial Killers: Τα μεγαλύτερα «τέρατα» της ιστορίας

Οι ιστορίες τους θα μπορούσαν να έχουν βγει από το πενάκι του Στίβεν Κίνγκ, του Γουες Κρέιβεν και άλλων «μαιτρ» του κινηματογράφου «τρόμου».
Ωστόσο, τα «επιτεύγματά» τους δεν είναι καθόλου φανταστικά και οι χιλιάδες φόνοι που έχουν διαπράξει δεν έχουν κανένα φανερό κίνητρο.

Ελεονώρα Μελέτη: «Άνθρωπος που δεν μπορεί να δεχτεί μια αλλαγή στη ζωή του έχει πρόβλημα»

Σε χωρισμούς και κατά πόσο αυτοί είναι επώδυνοι αναφέρθηκε σε συνέντευξή της η Ελεονώρα Μελέτη. «Όσο πιο μεγάλο είναι το δέσιμο τόσο πιο σκληρός γίνεται ο χωρισμός- εξαρτάται βέβαια και για ποιους λόγους χωρίζεις.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...