Πως αρέσει στους άνδρες να ντύνεται μια γυναίκα!

Πολλές γυναίκες προσπαθώντας να εντυπωσιάσουν με την εμφάνισή τους κάνουν αρκετές υπερβολές στυλιστικά, πράγμα που δεν αρέσει στους άνδρες.

Βουλγαρία: H 11χρονη Kordeza Zhelyazkova είναι η μικρότερη μαμά του κόσμου! (video)

Ένα μικρό κορίτσι ηλικίας μόλις 11 ετών γέννησε την Πέμπτη στη Βουλγαρία ένα μωρό βάρους 2,5 κιλών. Αυτό ανακοίνωσε το νοσοκομείο του Σίλβεν, στα νότια της χώρας.

Τα ερωτικά ταξίδια του μυαλού

Ασυνείδητα το μάτι μας - χωρίς να το θέλουμε - όλο και κάπου θα σκαλώνει...! Το μυαλό ενίοτε, μπορεί και να κάνει κανένα ταξιδάκι σε κάποια τρελή ερωτική φαντασίωση.

Μόδα 2011 Ανοιξιάτικος Ανθισμένος Κήπος : Όλα τα ‘it’ designs με Λουλούδια

Φανταστικός Ανοιξιάτικος Ανθισμένος Κήπος! Η μόδα στα ρούχα και τα αξεσουάρ, φέτος, πιο ανθισμένη από ποτέ! Πανέμορφα λουλούδια, υπέροχα χρώματα και λαχταριστά φρούτα είχαν κατακλύσει τις πασαρέλες των σχεδιαστών για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2011…

Υγιές καλοκαίρι

Σεξουαλικά νοσήµατα, κολπίτιδες και ουρολοιµώξεις απειλούν τις διακοπές µας. Λίγη προσοχή αρκεί για να νιώθουµε ήσυχες.

Στοπ στις κολπίτιδες
Προκαλούνται κυρίως από µύκητες που αναπτύσσονται στις βρεγµένες πετσέτες και την άµµο και εµφανίζονται κυρίως µε κνησµό και λευκές εκκρίσεις. 


H ESTÉE LAUDER παρουσιάζει το μακιγιάζ για την άνοιξη 2011

Είναι μια από τις εταιρείες που πραγματικά πιστεύω στην αποτελεσματικότητα των προϊόντων περιποίησης της (οροί, κρέμες) και σίγουρα αναμένω κάθε σαίζόν το εποχικό look της!
Και πιστέψτε με! Η πρόταση της Estee Lauder για την φετινή άνοιξη είναι απλά ΥΠΕΡΟΧΗ!

Εντυπωσιάστε στο πρώτο λεπτό!

Η πρώτη εντύπωση μετράει σε ποσοστό 93%! Γι’ αυτό οι γυναίκες πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα την εμφάνισή τους και να αποφεύγουν τις εξτρέμ επιλογές θεωρώντας πως έτσι θα εντυπωσιάσουν... αμέσως.

LookBook | Παπούτσια Fendi Άνοιξη – Καλοκαίρι 2011

Κομψά, σοφιστικέ και θηλυκά!

Ο οίκος Fendi παρουσιάζει τη νέα του συλλογή παπουτσιών για την νέα σεζόν, Άνοιξη – Καλοκαίρι 2011 και μας αρέσει πολύ.

Kομψές και όμορφες γραμμές που αγκαλιάζουν τέλεια τα πόδια, ενώ τα υπέροχα σχέδια της συλλογής θα ταιριάξουν ακόμα και με τα πιο αυστηρά σου σύνολα!

Ανορεξία & Βουλιμία

Πολλές γυναίκες και άντρες, οποιασδήποτε ηλικίας αντιμετωπίζουν προβλήματα με το φαγητό.

Τα βασικότερα προβλήματα είναι η νευρική ανορεξία και η βουλημία. Αυτά τα δύο προβλήματα πηγάζουν από την ψυχολογική κατάσταση του ατόμου που τα έχει και συνήθως το άτομο πηγαίνει από το ένα στο άλλο.

Splish splash! Τα πιο hot μαγιό της αγοράς είναι εδώ...

Οι παραλίες έχουν ήδη αρχίσει να υποδέχονται τις πρώτες επισκέπτριες. Και η όρεξή μας για διακοπές, παραλίες, beach bars, θάλασσα και ηλιοθεραπεία έχει ανοίξει για τα καλά...

Το στιλ όμως είναι για άλλη μια φορά πρωταγωνιστής. Τι μαγιό θα πάρεις λοιπόν φέτος; Πώς θα αναδείξεις τις καμπύλες σου; Πώς θα κυκλοφορήσεις στις παραλίες;

Εμείς κάναμε μια βόλτα στα μαγαζιά, "ψαρέψαμε" τις πιο hot επιλογές και σε βοηθάμε να αποφασίσεις...

La Redoute: Η Μόδα στα Μέτρα σας...

Η La Redoute ιδρύθηκε στη Γαλλία το 1873 και είναι μέλος του ομίλου ειδών πολυτελείας Pinaud Printemps Redoute (PPR) www.ppr.com ο οποίος εκπρoσωπεί κάποιες από τις μεγαλύτερες μάρκες παγκοσμίως, όπως οι Gucci, Yves Saint Laurent, Boucheron, Puma, Fnac και πολλές άλλες. Κατέχει την πρώτη θέση στην γαλλική αγορά και προσφέρει το french style της μόδας σε πάνω από 18 εκατομμύρια πελάτες σε 20 χώρες στον κόσμο. Μέσα από το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα μόδας www.laredoute.gr μπορείτε να επιλέξετε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που ταιριάζουν στο δικό σας στυλ και μάλιστα σε εκπληκτικές τιμές!

Smoky Cat Eye

Celebrities όπως η Kate Moss, η Rachel Bilson και η Leighton Meester εμφανίστηκαν πρόσφατα σε διάφορα events με σμόκυ γατίσια μάτια, μια τάση που είδαμε στo show των DSquared2.

Πλατφόρμες 2011

Είναι το απόλυτο trend του φετινού καλοκαιριού! Πλατφόρεμες από όλους τους γνωστούς οίκους αλλά και σε όλες τις τιμές!

Ο κόσμος της Μόδας του Jean Paul Gaultier

Το Montreal Museum of Fine Arts (MMFA) διοργανώνει μια αναδρομική έκθεση , που θα ξεκινήσει στις 17 Ιουνίου , αφιερωμένη στον Jean Paul Gaultier με τίτλο From Side World to the Catwalk , οπού ο σκοπός της δεν είναι μόνο να δείξει τις δημιουργίες του σχεδιαστή , αλλά και να αποκαλύψει την σχέση του με τις τέχνες και  το πώς πετύχαινε να συμβαδίζει με την εποχή και να διαμορφώνει την αισθητική του κοινού με τις συνεργασίες του με διάφορους καλλιτέχνες , μουσικούς , σκηνοθέτες κ.α .

Είναι (τ)ζαζ

Η Γαλλίδα Ζaz με τα καρό παντελόνια ετοιμάζεται να επισκεφτεί για πρώτη φορά την Ελλάδα και θα κουβαλάει σίγουρα στις αποσκευές της μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σεζόν που πέρασε: το «Je Veux».

Όλα του γάμου ...σύνολα

Συνήθως σε ένα γάμο οι καλεσμένες συναγωνίζονται σε άγχος την ίδια τη νύφη. Επειδή, ξεκίνησε η σεζόν των χαρμόσυνων αυτών events, η Stylista προτείνει 4 σύνολα για γάμους εντός πόλης και σύντομα θα ετοιμάσει μερικά ακόμα για τις πιο εξοχικές ή νησιώτικές τελετές.

Πήγαινε στο γάμο, φορώντας μονόχρωμο

Ανοιξιάτικο bazaar ως 65% από την Tommy Hilfiger!

Η Tommy Hilfiger φορώντας τα ανοιξιάτικα της, σας καλεί στο φετινό της Bazaar, με έκπτωση που ξεκινά από 65% σε όλα τα είδη της.

1 Mission 1 Million – Αγγίζοντας την Καρδιά του Εγκεφαλικού

Η ηθοποιός Jane Seymour γίνεται μέρος της διεθνούς εκστρατείας κατά της κολπικής μαρμαρυγής και του σχετιζόμενου με αυτή αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου. Μέσω ψηφοφορίας του κοινού θα αναδειχθούν τα προγράμματα, που θα χρηματοδοτηθούν με 1 εκ. ευρώ, με σκοπό την πρόληψη των αγγειακών εγκεφαλικών επεισοδίων που σχετίζονται με την κολπική μαρμαρυγή.

Η καταναλωτική μανία ως υποκατάστατο

Ψωνίζετε ακατάπαυστα και η όλη διαδικασία των αγορών σας δημιουργεί ευφορία. Πάσχετε άραγε από νεύρωση;

Τα όρια ανάμεσα στο φυσιολογικό και την ψυχοπαθολογία δεν είναι πάντα ευδιάκριτα. Επίσημα, η καταναλωτική μανία δεν θεωρείται ψυχιατρική νόσος και δεν έχει ενταχθεί στο διαγνωστικό εργαλείο της Αμερικανικής Ψυχιατρικής Εταιρείας, αν και γίνεται λόγος περί αυτού. Αφορά περισσότερο τις γυναίκες 20-30 ετών.

Μόδα: Λάθος ή σωστό;

Πολλές γυναίκες αποφεύγουν το κόκκινο χρώμα στις εμφανίσεις τους λόγω του ότι είναι αρκετά εκκεντρικό. Αν έχετε ωραίο σώμα και φορέσετε ένα απλό σχεδιαστικά κόκκινο φόρεμα θα είστε πολύ όμορφη και λαμπερή.

Η online λίστα της Stylista: 4+1 star αγορές

1. Η τσάντα-statement: Οk η συγκεκριμένη είναι μάλλον ακριβή αλλά η επίδραση που μπορεί να έχει και στο πιο απλό outfit είναι αδιαμφισβήτητη. Stella McCartney, 475€, net-a-porter

Αυτή είναι η πρώτη γυναίκα που κέρδισε ποτέ μετάλλιο στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων

Η Αθήνα έκανε την έναρξη και στη συνέχεια ακολούθησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, που σήμερα αποτελούν το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στον κόσμο. Σαν σήμερα λοιπόν ξεκίνησαν οι δεύτεροι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες στην πρωτεύουσα της Γαλλίας. Η καινοτομία τους; Μα φυσικά πως επέτρεψαν σε γυναίκες να λάβουν μέρος στους αγώνες.

Τα άνθη του καλοκαιριού

Αυλές πολύχρωμες, ολόδροσες, γεμάτες άνθη, αρώματα και χρώματα μας φιλοξενούν τα ζεστά καλοκαίρια μας. Εμείς τι μπορούμε να κάνουμε για να τις κάνουμε ακόμη πιο όμορφες. Ποια είναι τα λουλούδια που λατρεύουν, αναμένουν και ευδοκιμούν στο φως του καλοκαιρινού ήλιου;


Οι " Mikres Epithimies" τώρα σε i-pad και σε i-phone

 Εχεις iphone ή ipad και θέλεις να μας διαβάζεις όπου και αν βρίσκεσαι;Είναι πλέον διαθέσιμη και ΔΩΡΕΑΝ η εφαρμογή της σελίδας Mikres Epithimies στο iPhone και στο ipad...

Μαγιό Η&Μ: Έτοιμη για την Παραλία με Ακόμα Περισσότερα Σχέδια!

Τα H&M σου παρουσιάζουν ακόμα περισσότερα σχέδια σε μαγιό, για να σε προετοιμάσουν από τώρα για τις πρώτες σου εμφανίσεις στην παραλία!

Φωτεινά χρώματα που επιβάλλει το καλοκαίρι και ο ήλιος, όμορφα σχέδια που αναδεικνύουν την γυναικεία σιλουέτα και πολύ καλές τιμές!

DKNY is back!

To διάσημο άρωμα DKNY έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του στην αγορά τo 1999 και έγινε σχεδόν αμέσως παγκόσμια επιτυχία. Η δημιουργός του και διάσημη σχεδιάστρια μόδας Donna Karan ήθελε εκείνη την εποχή να κλείσει όλη την ενέργεια και τον ερωτισμό της Νέας Υόρκης σε ένα μπουκάλι με σχήμα που να θυμίζει έναν ουρανοξύστη της αγαπημένης της πόλης.

Sleeping beauty: Ποιες σταρ είδαμε στην πρεμιέρα στις Κάννες

Στα πλαίσια του κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών λοιπόν, πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του ερωτικού παραμυθιού, "Sleeping  Beauty”.  Ποιες είδαμε εκεί; Στο red carpet, περπάτησε με τα ψηλοτάκουνά της, η  παντού και πάντα  αστραφτερή Diane Kruger.

Οι μάσκες ομορφιάς που θα σε κάνουν κούκλα!!!

Φτάσαμε ήδη στα μέσα της εβδομάδας και όλες έχουμε μπροστά μας μερικές ακόμη δύσκολες μέρες. Τι θα έλεγες, λοιπόν, να σπάσεις την ρουτίνα της καθημερινότητας αφιερώνοντας πολύτιμο χρόνο στον εαυτό σου, σήμερα κιόλας επιστρέφοντας σπίτι! 

Ombre Manicure

Και ενώ η μανία με το ombre hair look εξαπλώνεται με γοργούς ρυθμούς, μια άλλη εκδοχή της έσκασε μύτη, αυτή την φορά στο μανικιούρ.

Η πρώτη διδάξασα, η Lauren Conrad, η οποία πρώτα έγραψε για το ombre manicure στο site της και στη συνέχεια το δοκίμασε σε πρόσφατη εμφάνισή της. Τι ακριβώς έκανε στο συγκεκριμένο μανικιούρ;

Όλες οι τάσεις του καλοκαιρινού μακιγιάζ!

Ξέχασε τα σκούρα μυστηριώδη χρώματα και υποδέξου την πιο ωραία εποχή του χρόνου όπως της αξίζει: με παστέλ χρώματα και ρομαντική διάθεση! Αυτή τη σεζόν το αθώο ροζ, το απαλό μοβ, το καλοκαιρινό γαλάζιο και το διαχρονικό λευκό σε προκαλούν να ανακαλύψεις τη μαγεία των χρωμάτων! Διάβασε παρακάτω πώς θα κερδίσεις όλα τα βλέμματα την πιο hot εποχή του χρόνου!

Τόσο χρώμα!!!!

Στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού View Of The Times , το editorial έχει τίτλο Extreme Colors και απευθύνεται σε πραγματικά "γενναίους" fashionistas...
Τα έντονα χρώματα είναι η πιο δυνατή τάση του καλοκαιριού (άσχετα που ο καιρός δεν μας επιτρέπει να τα φορέσουμε...ακόμα)!!!

Τα αρώματα Bulgari μπήκαν σε... charms!

Όσον αφορά τα κοσμήματά του, ο οίκος Bulgari είναι από τους αγαπημένους πολλών γυναικών στον κόσμο, αν και λίγες έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν τα πολύτιμα αξεσουάρ. Εξίσου ποθητά- αλλά πολύ πιο εύκολα να τα αποκτήσεις- είναι τα αρώματά του, κάθε ένα από τα οποία έχει γράψει ιστορία στην υψηλή αρωματοποιία.

A. Sinclair- Kahn: Η διάσημη απατημένη σύζυγος, και τα ερωτικά σκάνδαλα του Dominique!


Anne Sinclair το πιο διάσημο και δημοφιλές τηλεοπτικό πρόσωπο της Γαλλίας!  Βραβευμένη δημοσιογράφος, τηλεοπτική παραγωγός,  παρουσιάστρια -star και σύζυγος του ισχυρού άνδρα του σοσιαλιστικού κόμματος της Γαλλίας και του Δ. Ν.Τ Dominique Strauss-Kahn, ο οποίος θα γινόταν αν δεν είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο, ο επόμενος πρόεδρος της Γαλλίας.

Κούκλα με όπλο σου το αγγούρι!

Νιώθεις πάντα κουρασμένη από τις πολλές ώρες δουλειάς ή από το χθεσινό ξενύχτι; Έχεις να βγεις ή περιμένεις επισκέψεις και θέλετε επειγόντως να διώξεις από πάνω σου τα σημάδια της κούρασης; Χαλάρωσε! Υπάρχει λύση και μάλιστα φυσική! O σοφός λαός λέει πως άλλες το τρώνε και ζορίζονται και άλλες το τρώνε και δροσίζονται. Εσύ απλά κόψε ένα αγγούρι σε ροδέλες και γίνε θεά με λάμψη που σκοτώνει!

Φοβάσαι να κάνεις botox; Υπάρχει το botox like!

Βotox: φλερτάρω με την ιδέα αλλά ευτυχώς είναι πολύ νωρίς ακόμη για μένα! Μπορεί και όχι... πάντως, είναι παρήγορο να το σκέφτομαι έτσι γιατί η όψη της βελόνας δεν είναι το καλύτερό μου. Από την άλλη, φίλες που το έχουν δοκιμάσει πίνουν νερό στο όνομά του!

Τα οφέλη του πράσινου σαπουνιού

Όπως έλεγαν και οι παλιοί, το πράσινο σαπούνι είναι το πιο υγιές και φιλικό προς το σώμα μας σαπούνι.
Δίχως χημικές και τοξικές ουσίες, το πράσινο σαπούνι καθαρίζει το σώμα μας σε βάθος και δεν επηρεάζει το ph του δέρματός μας.

ΔΙΑΤΡΟΦΟΓΕΝΕΤΙΚΗ: Αν δεν αδυνατίζεις, ένα test DNA θα υποδείξει τη σωστή δίαιτα για σένα

Ξεκίνησες δίαιτα στη δουλειά μαζί με τη συνάδελφό σου. Ακολουθείς την ίδια ακριβώς διατροφή. Δουλεύετε μαζί - άρα έχετε σχεδόν την ίδια φυσική δραστηριότητα - και φροντίζεις να μην βγαίνεις από το πρόγραμμα. Εκείνη έρχεται στο τέλος της εβδομάδας περιχαρής και σου ανακοινώνει πως έχασε 2 κιλά. ΚΟΚΚΑΛΟ! Εσύ δεν έχεις καταφέρει να χάσεις γραμμάριο. Γιατί συμβαίνει αυτό;
"Άτιμα γονίδια" σκέφτεσαι. Και πιθανότατα έχεις δίκιο.

Τα χρωματιστά Pigalle Snake Skin του Christian Louboutin

Ρίχνοντας μόνο μία ματιά στις διάσημες κόκκινες σόλες τους καταλαβαίνεις ότι έχεις απέναντι σου ένα υπέροχο ζευγάρι Christian Louboutin.

6 τιπ για να είσαι κούκλα κάθε πρωί

6 τιπ για να είσαι κούκλα κάθε πρωί
 

Εκμεταλλεύσου την ώρα του ύπνου προς όφελος της ομορφιάς σου! Όταν κοιμάσαι το σώμα σου βρίσκεται σε διαδικασία επανόρθωσης και ανάπλασης και για το λόγο αυτό καλό είναι να εκμεταλλευτείς κατάλληλα τις ώρες του ύπνου.

10 λόγοι που παχαίνεις χωρίς να το καταλάβεις... (κι ας προσέχεις τη διατροφή σου)

Το πρωί έκανες το λάθος να ανέβεις στη ζυγαριά και έμεινες πάλι με την απορία! "Μα τι κάνω λάθος;" αναρρωτιέσαι και πάλι! Ούτε το παρακάνεις με το junk food, ούτε με τα γλυκά. Κι όμως μένουν εκείνα τα κιλά και δεν λένε να φύγουν. Μήπως οι λόγοι δεν είναι αυτό που τρως; Εντόπισε την αιτία και καταπολέμησε το πρόβλημα στη ρίζα του.

Μυστικά για γράμμωση αλά Ρενέ Ζελβέγκερ

Η Ζελβέγκερ που έφτασε να καταναλώνει 4000 θερμίδες την ημέρα για να πάρει 9 κιλά σε μερικούς μήνες για τις ανάγκες του ρόλου της ως Bridget Jones, έπειτα έχασε τα κιλά που πήρε και και κατόπιν ξαναπήρε μερικά και γενικά μια λατρεία στο ανεβοκατέβασμα την έχει.

Το καλύτερο μαύρο φόρεμα για σένα

Το απαραίτητο κομμάτι για τη γκαρνταρόμπα σου, που σε βγάζει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση είτε πρόκειται για κοκτέιλ πάρτι ή για βραδιά με ατελείωτο χορό στο κλαμπ, έχει το όνομα LBD ( Little Black dress) ή αλλιώς μικρό μαύρο φόρεμα και δε θα σε απογοητεύσει ποτέ!

Με ροκοκό διάθεση

Ξένοιαστη ζωή με χλιδή, κομψότητα και ανάλαφρος ρομαντισμός είναι συνώνυμα του ροκοκό στιλ.
Αν σας γοητεύει η εκλεπτυσμένη ομορφιά του, η παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα που δημιουργεί, αξίζει να γνωρίσετε τα χαρακτηριστικά του και να περιπλανηθείτε στον κόσμο του…

Η σωστή χρήση του κοντισίονερ

Το κοντίσιονερ είναι απαραίτητο για τα μαλλιά σας, αν όμως λούζεστε σε καθημερινή βάση, τότε μην το εφαρμόζετε κάθε φορά.
Το κοντίσιονερ απαλύνει τα μαλλιά μας, λειαίνει τις άκρες των μαλλιών μας και μας βοηθά ώστε να μαλλιά μας να είναι ευκολοχτένιστα.

Κίτρινα νύχια! Το νέο must και που θα βρεις το τέλειο κίτρινο βερνίκι!

Ας προσδιορίσουμε τι είναι τάση! Τάση είναι όταν βλέπεις στο κόκκινο χαλί τρεις και πλέον stars να υποστηρίζουν το ίδιο θέμα είτε μιλάμε για ρούχο, είτε για μακιγιάζ, είτε για βερνίκια. Όμως, τι προηγείται μιας τάσης; Ένας σπουδαίος οίκος ο οποίο πάντοτε ανοίγει τον δρόμο.

Ελένη Βιτάλη: Eπιστρέφει στη δισκογραφία με συνεργασία έκπληξη

H Ελένη Βιτάλη μετά από είκοσι τρία χρόνια, επιστρέφει και πάλι δισκογραφικά και μάλιστα σε συνεργασία με τον Τάκη Σούκα. Αυτή τη φορά η πρόταση στον Τάκη Σούκα έγινε από τη μεγάλη τραγουδίστρια στα πλατό, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας».

Η Katy Perry ποζάρει για το Vanity Fair

Στο νέο τεύχος του Vanity Fair  βρίσκουμε την τραγουδίστρια από την Santa Barbara Katy Perry.

Η Katy πόζαρε μπροστά στον φακό της Annie Leibovitz και πιο χαμηλά μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...