Όλα του γάμου ...σύνολα

Συνήθως σε ένα γάμο οι καλεσμένες συναγωνίζονται σε άγχος την ίδια τη νύφη. Επειδή, ξεκίνησε η σεζόν των χαρμόσυνων αυτών events, η Stylista προτείνει 4 σύνολα για γάμους εντός πόλης και σύντομα θα ετοιμάσει μερικά ακόμα για τις πιο εξοχικές ή νησιώτικές τελετές.

Πήγαινε στο γάμο, φορώντας μονόχρωμο


Yπάρχουν μυστικά να ξεχωρίσεις με ένα μονόχρωμο φόρεμα. Πρώτα από όλα πρέπει να επιλέξεις προσεκτικά το χρώμα. Δύο είναι τα κριτήρια: α)να είναι δυνατό και έντονο, όπως το επιβάλλει και η εποχή αλλά και η τωρινή μόδα και β)να ταιριάζει με την επιδερμίδα και το χρώμα μαλλιών σου. Πάει αυτό. Στη συνέχεια έρχονται τα αξεσουάρ. Φρόντισε να πλαισιώσεις τη μονοχρωμία με κάποια κομμάτια που σαφώς έχουν φτιαχτεί για να μην περνούν απαρατήρητα. Για παράδειγμα, ένα ζευγάρι εκκεντρικά παπούτσια με τεράστιο τακούνι έχει μια χαρά λόγο ύπαρξης δίπλα σε ένα κοραλί φόρεμα με μίνιμαλ γραμμή (εννοείται, ότι αν ο γάμος γίνειται σε επίπεδο έδαφος ή απαιτεί και μινιμαλ περπάτημα είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα). Το ίδιο συμβαίνει και με το κολιε-υπερπαραγωγή ή ένα βραχιόλι χειροπέδα, που μπορούν να μεταμορφώσουν εύκολα το λουκ. Μια μπουτονιέρα και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια κάνουν το ίδιο ακριβώς πράγμα. Όσον αφορά στην τσάντα, προτείνουμε ένα nude φάκελο ή μικρό τσαντάκι με λουρί από αλυσίδα που θα χρησιμοποιήσεις ξανά και ξανά.

Πήγαινε στο γάμο, φορώντας prints


Nαι, όταν μιλάμε για prints Μάη μήνα, τα άνθη είναι η νούμερο ένα επιλογή. Φέτος για να δείξουν όσο φρέσκα θες, θα τα διαλέξεις μεγάλα, ζωηρόχρωμα και πάνω σε ένα μίνι φόρεμα σε ίσια ή ελαφρά έβαζέ γραμμή αλά 60ς. Για να ξεφύγεις από το concept "Τουίγκι", όμως θα βάλεις πολύ φετινά παπούτσια (βλ.αριστερό σύνολο για να καταλάβεισ). Τα εμπριμέ, καλό είναι να συνδυάσεις γενικά με αξεσουάρ σε χρώματα που υπάρχουν μέσα στα μοτίβα. Οι ρίγες και οι περίεργες υφάνσεις μπορουν να κάνουν και αυτές ένα πολύ ενδιαφέρον και αρκετά σοφιστικέ εφέ, αρκεί η γραμμή του φορέματος να υπογραμμίζει σωστά τη σιλουέτα σου. Τα πέδιλα που αγκαλιάζουν σαν booties το πόδι με πολλά λουριά από φίνο σατέν ή δέρμα και με λεπτό τακούνι είναι μια εγγυημένη επιλογή, ικανή να κάνει κάθε λουκ πιο σύγχρονο και δυναμικό.


http://www.stylista.gr

ashtray.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...