Η σύγχρονη Ελληνίδα είναι άπιστη, κι επιλέγει συντρόφους μόνο… για σεξ!

Είναι άπιστη, θα επέλεγε έναν σύντροφο μόνο για το σεξ, θα έπαιρνε το γυναικείο viagra και δεν θα δίσταζε να διαλέξει την καριέρα αντί για τον γάμο της, εάν έπρεπε να επιλέξει μεταξύ των δύο. Αυτό είναι το προφίλ της σύγχρονης ελληνίδας....

Μόδα:Κολάν κι αν...

Αν φορέσεις το κολάν με μπότες ως το γόνατο θα είσαι ασφαλής. Με φλατ τακούνι για πρωινές βόλτες και άνεση, με ψηλό τακούνι για βραδινές εμφανίσεις ή για πιο κομψή σιλουέτα. Αν πάλι φορέσεις το μαύρο σου κολάν με μποτάκια ως τον αστράγαλο, θα έχεις μια πιο...ροκ εμφάνιση που πολύ αρέσει στα αγόρια.

Σοκολάτα: η πιο σέξι απόλαυση!

Η παγκόσμια παραγωγή της σοκολάτας παρουσιάζει αύξηση ύψους 3% σταθερά τα τελευταία 100 χρόνια.
T α τελευταία χρόνια, η βιολογική σοκολάτα είναι περιζήτητη στους επαγγελματικούς κύκλους των ζαχαροπλαστών και των μαγείρων, κυρίως λόγω των διαφόρων ποικιλιών που τυποποιούνται ξεχωριστά καθώς και του τόπου προέλευσης.

Καθάρισε την καφετιέρα σου οικολογικά

Μήπως η καφετιέρα σου έχει γεμίσει άλατα με αποτέλεσμα αυτό που πίνεις να έχει όλο και λιγότερο τη γεύση του καφέ. Μήπως επίσης θέλεις να την καθαρίσεις αλλά θέλεις να αποφύγεις τα διάφορα σκευάσματα του εμπορείου φοβούμενη τα χημικά; Μην ανησυχείς καθόλου.

Διάσημες πορνοστάρς χωρίς μακιγιάζ (Photos)

Με κάποιο τρόπο οι πορνοστάρ είναι θεές στα μάτια των ανδρών, αλλά στην προσωπική τους ζωή δεν είναι πάντα μακιγιαρισμένες, κι έτσι η φανταστική τους ομορφιά ξαφνικά εξαφανίζεται. Παρόλα αυτά, υπάρχουν μερικές που ακόμη και χωρίς μακιγιάζ είναι πολύ ωραίες!




Όσα δεν λύνονται μέσα από ένα SMS

Με την τεχνολογική ανάπτυξη, την εμμονή μας στη χρήση του κινητού και την έλλειψη χρόνου, υπάρχουν πολλές συζητήσεις που ενώ πρέπει να τις κάνεις Live και από κοντά, επιλέγεις να τις διαχειριστείς μέσα από ένα γραπτό μήνυμα. Ποιές κουβέντες δεν λέγονται μέσω sms και γιατί πρέπει να τις αποφύγεις.

Γίνε μια άλλη με τις πιο σέξι ανταύγειες

Σε έχει πιάσει μια τάση να αλλάξεις χρώμα στα μαλλάκια σου και δεν ξέρεις προς τα που να προσανατολιστείς; Τότε οι ανταύγειες όποιο χρώμα μαλλιάκια και να έχεις είναι η ιδανική λύση για να δώσεις κίνηση και λάμψη σε ένα μονότονο χρώμα. Διάβασε παρακάτω ποια απόχρωση φτιάχτηκε ειδικά για σένα!

Σωματική βία και ψυχολογικός βιασμός

Όλες έχουμε όνειρο να βρούμε το πριγκιπόπουλο, που θα μας πάρει μαζί του πάνω στο άσπρο του άλογο, θα μας πάει στο πύργο του και θα μας κάνει ευτυχισμένες. Κάπως έτσι σκεφτόμασταν όταν ήμασταν μικρές και μεγαλώνοντας συνειδητοποιήσαμε ότι αυτά συνέβαιναν μόνο στα παραμύθια, που μας διάβαζαν οι γονείς μας ή οι παππούδες μας.

Επαγγελματικές συμβουλές για τις βαφές μαλλιών

Στο  σημερινό μας άρθρο θα κάνουμε μια εισαγωγή  στις βαφές, φυτικές και μη. Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερες  γυναίκες στρέφονται  προς τις φυτικές βαφές με την σκέψη ότι θα είναι πιο μαλακές και θα ξεκουράσουν τα μαλλιά τους.

Ο Φόβος συστατικό του Άγχους

Ο φόβος είναι ένα συναίσθημα, όπως η χαρά, η λύπη κλπ. Το άγχος είναι μία κατάσταση όπου το μυαλό μας βρίσκεται το ίδιο, και θέτει τον οργανισμό μας, σε μία κατάσταση «συναγερμού» και ετοιμότητας αντίδρασης, σε οτιδήποτε αυτό θεωρεί ως απειλή. 

Είναι ο άντρας της ζωής μας.

Μας αναστατώνει, μας συγκινεί, μας μεταμορφώνει, αλλά μπορεί και να μας πληγώσει. Τα ερωτικά συναισθήματα κυριαρχούν μέσα μας και αλληλοσυγκρούονται. Πώς μπορούμε να επηρεάσουμε τη διάθεσή και τη στάση μας;

Καλλυντικά: Η γοητεία της ανατολής

Η μαγεία της ιεροτελεστίας και της παράδοσης στην υπηρεσίας της ομορφιάς. Προϊόντα φυσικά, εύκολα στη χρήση, που μετατρέπουν τις γυναίκες σε πριγκίπισσες από τις Χίλιες και Μία Νύχτες.

Yuko Yamashita: Η αυθεντία στη λείανση

Η Yuko Yamashita, η expert του SUNSILK για λεία και μεταξένια μαλλιά, είναι hairstylist και ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου στο Τόκιο. Το όνειρό της ήταν να κάνει τις ζωές των ανθρώπων πιο εύκολες σε ό,τι αφορά στη φροντίδα των μαλλιών τους.

Μενεγάκη vs Βανδή: το χρονικό μιας κόντρας

Νέα κόντρα ξέσπασε σήμερα! Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να πίστευε πως ήταν μια τυπική μέρα στην εκπομπή της όμως η Δέσποινα Βανδή με τις δηλώσεις της είχε άλλα σχέδια.

Τι πληγώνει έναν άνδρα και τι μια γυναίκα?

Οι περισσότερες γυναίκες αισθάνονται προδομένες αν ο σύντροφος τους ερωτευτεί κάποια άλλη γυναίκα παρά αν είναι απλώς άπιστος, ενώ οι άνδρες απογοητεύονται αν η σύντροφος τους κάνει σεξ με άλλον άνδρα, επιβεβαιώνει έρευνα του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια.

Αν φιλήσεις μελαχρινό άνδρα σε γάμο θα παντρευτείς γρήγορα!

Οι προλήψεις και οι δεισιδαιμονίες καλά κρατούν για πολλά χρόνια. Ας μάθουμε πώς εξηγεί σε βιβλίο του ο  Βρετανός συγγραφέας, Harry Oliver, κάποιες από αυτές.

Οι γυναίκες με κόκκινα ρούχα είναι πιο ελκυστικές!

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Rochester ζήτησαν από 189 άντρες να κοιτάξουν φωτογραφίες με γυναίκες, που φορούσαν λευκές, γκρι, μπλε και κόκκινες μπλούζες. Οι άντρες βαθμολόγησαν ως πιο σεξουαλικά ελκυστικές τις γυναίκες που φορούσαν κόκκινα. Συμπέρασμα, οι άντρες ερεθίζονται από το κόκκινο χρώμα!

TO ΛΟΝΔΙΝΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΤΙΝ ΣΚΟΤ ΤΟΜΑΣ

Η hot list με τις αγαπημένες διευθύνσεις της ηθοποιού είναι must.Η Βρετανίδα ηθοποιός και λάτρης του traveling (πρέσβειρα της νέας ξενοδοχειακής αλυσίδας MGallery του γκρουπ Accor) μας αποκαλύπτει τις αγαπημένες της γωνιές στo Λονδίνο.

Παντρεύεστε; Δέκα συμβουλές για να επιλέξετε το τέλειο νυφικό

Επειδή όλα του γάμου δύσκολα, ειδικά για τις νύφες που περιμένουν αυτή τη στιγμή μια ολόκληρη ζωή, δίνουμε τις πρώτες συμβουλές για την επιλογή του σωστού νυφικού. Είναι πολύ σημαντικό η νύφη να είναι ήρεμη και ψύχραιμη, γιατί πολλές φορές παρατηρείται το φαινόμενο να ονειρευόμαστε μια ζωή το νυφικό μας και στο τέλος να φοράμε κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που θέλαμε.

Kονδυλώματα / HPV

Ο ΗPV είναι ένας πολύ διαδεδομένος, σεξουαλικά μεταδιδόμενος ιός γνωστός περισσότερο με την ονομασία "Κονδυλώματα". Υπολογίζεται ότι περίπου 75% του σεξουαλικά ενεργού πληθυσμού έχει μολυνθεί με κάποια μορφή του ιού. 

Ανανεώνοντας την γκαρνταρόμπα μας

Πόσες φορές δεν έχουμε κάνει ολόκληρη βουτιά στην ντουλάπα μας αναζητώντας με τις ώρες το δαντελένιο πουκάμισο μας, που πριν από χρόνια το φορούσαμε με το γκρι παντελόνι, ή εκείνο το φόρεμα με το βαθύ ντεκολτέ, που με λίγη προσπάθεια ίσως και να μας κάνει φέτος... Μήπως είναι καιρός να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα;

ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΝΑΚ

Τροφοδοτεί τον οργανισμό των παιδιών με θρεπτικές ουσίες, τους δίνει ενέργεια, τα «κρατάει» μέχρι τα κυρίως γεύματα και τα βοηθάει να μην παχαίνουν. Ποιο είναι όμως το ιδανικό δεκατιανό και απογευματινό για τα παιδιά; 

34 ταινίες που έγραψαν ιστορία.

Οι συνδρομητές της nova, της πρώτης ψηφιακής τηλεόρασης στην Ελλάδα, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 34 οσκαρικές ταινίες που έγραψαν ιστορία στην «Οσκαρική ζώνη» της Nova. 

Περιποίηση προσώπου στα 40

Σε αυτή την ηλικία η οποία παρεμπιπτόντως είναι ίσως η ομορφότερη και η πιο δημιουργική κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτες γραμμές και ρυτίδες.

Catherine Zeta Jones – Είναι διοικητής της Βρετανικής Αυτοκρατορίας!

Η Catherine Zeta Jones έλαβε το τιμητικό αξίωμα της διοικητού στο Τάγμα της Βρετανικής Αυτοκρατορίας (CBE) σε επίσημη τελετή που έγινε στο παλάτι του Buckingham!
Τη βράβευση έκανε ο ίδιος ο πρίγκιπας Κάρολος «...ως ένα ελάχιστο φόρο τιμής για την προσφορά της στον κινηματογράφο και τη φιλανθρωπική της δράση»!

Nicole Kidman - «Θα πέθαινα για τα παιδιά μου"!

Για τα προβλήματα γονιμότητας που αντιμετωπίζει αλλά και την απόφαση να αποκτήσει παιδί με παρένθετη μητέρα, μίλησε ανοιχτά η Nicole Kidman.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αυστραλιανή εκπομπή αποκάλυψε ότι από την εποχή που ήταν παντρεμένη με τον Tom Cruise αντιμετώπιζε σοβαρά εμπόδια στην προσπάθειά της να συλλάβει και μάλιστα είχε και μια αποβολή, λίγο πριν το ζευγάρι χωρίσει οριστικά το 2001.

NIΩΘΕΙΣ ΕΝΟΧΕΣ;

Nιώθεις άσχημα επειδή αρνήθηκες να φτιάξεις καφέ στο σύντροφό σου; Ήσουν άδικη με τη συνάδελφο πέντε χρόνια πριν, Το αίσθημα ενοχής είναι το ίδιο. Μάθε εδώ πώς θα το ξεφορτωθείς.  

Αγάπησε το σώμα σου

Πότε ήταν η τελευταία φορά που ένιωσες καλά ενώ ήσουν γυμνή; Ξέχνα τους φόβους σου και πέρνα καλά με το σώμα σου – ακόμη κι αν είσαι μόνη.

Θα τον κάνω να αλλάξει...

Τους πρώτους μήνες της σχέσης πίσω από τα γυαλιά του ενθουσιασμού και του τρελού έρωτα όλα φαίνονται υπέροχα. Τα μικρά ελαττώματα του συντρόφου μας, φαντάζουν χαριτωμένα και στα μάτια μας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της γοητείας του.

Melissa Amazonas για chic άνεση!

Δεν υπάρχει περίπτωση εφόσον είναι Melissa να μην είναι άνετα και chic!
Ειδικά αυτά τα Amazonas θα είναι σίγουρα τα επόμενα στη λίστα μου.

Φτιάξτε ένα αποκριάτικο κινέζικο καπέλο

Τα παιδιά λατρεύουν τις χειροτεχνίες. Λατρεύουν και τις απόκριες. Τα αποκριάτικα καπέλα από χαρτόνι, δεν πρόκειται να κρατήσουν για πάντα, αλλά είναι πολύ διασκεδαστικό και να φτιάχνονται και να φοριούνται. Ευκαιρία λοιπόν, να φτιάξουμε ένα αποκριάτικο κινέζικο καπέλο από χαρτόνι.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...