Τον ...αγαπάς; Απόδειξέ το!

Μέσα σε μια μακροχρόνια σχέση δεν είναι λίγες οι φορές που αισθάνεσαι ανασφάλεια για το αν ο καλός σου σε αγαπάει, σε θέλει ακόμα, μήπως σε βαρέθηκε, μήπως η σχέση έχει μπει σε μια ρουτίνα που σκοτώνει σιγά σιγά ό,τι όμορφο αισθάνεται ο ένας για τον άλλο.

Άντρες που δεν έχουν οργασμό

Παλιά αναρωτιόμουν συνεχώς αν όποτε κάνουμε σεξ έχετε οργασμό, ώσπου μεγάλωσα και ανακάλυψα πως όχι, δεν είστε «βρύσες» οργασμού που ανοίγουν εύκολα. Έτσι μπήκα στη διαδικασία να προσπαθώ συνεχώς και να στοιχηματίζω για το αν προσποιήστε ή όχι, φυσικά χωρίς να πέφτω μέσα.

Must ρούχα και αξεσουάρ για καλοκαιρινές εμφανίσεις

Οι εφτά καλύτερες τάσεις του καλοκαιριού που θα σε ενθουσιάσουν και θα σε στιγματίσουν. Ο κατάλληλος καιρός έφτασε για να αναβαθμίσεις τη ντουλάπα σου με τα σωστά trends δίνοντας έμφαση στο χρώμα.

Γέννησε το δεύτερο παιδί της ενώ περίμενε για μεταμόσχευση νεφρού

H μικρή Αντζελίνα είναι ένας άγγελος που ήρθε στον κόσμο ως εκ θαύματος. Η μητέρα της Βίκυ Χρυσικού, έβαλε τη ζωή της σε κίνδυνο για να γεννήσει το πανέμορφο αυτό κοριτσάκι καθώς, αγνοώντας τις συμβολές των γιατρών της, έμεινε έγκυος ενώ βρισκόταν σε αναμονή για μεταμόσχευση νεφρού.

Προσφορές Αγίου Πνεύματος 2011

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι μια καλή αφορμή για να βάλεις τις σκοτούρες του 2011 στη άκρη και να ζήσεις λίγες στιγμές χαλάρωσης. Δες τις καλύτερες προσφορές που βρήκαμε για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 2011 σε 5 ξεχωριστά μέρη της Ελλάδας!



Οι τάσεις στα μαγιό φέτος

Ποιός είναι ο χρυσός κανόνας για βρούμε το ιδανικό μαγιό;
"Mix & Match" είναι ο χρυσός κανόνας!. Η συλλογή μου δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες να δημιουργήσουν το δικό τους μπικίνι ακριβώς όπως το επιθυμούν, αφού μπορούν να συνδυάσουν διαφορετικό top και bottom σε σχέδιο και μέγεθος.

Η καλλονή που έχει κλέψει την καρδιά του Κριστιάνο

Η Ιρίνα Σάικ, δυστυχώς για τον ανδρικό πληθυσμό, έχει κατακτήσει την καρδιά του Κριστιάνο Ρονάλντο! Η όμορφη Ρωσίδα είχε ψηφιστεί παλαιότερα ως η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου, ενώ οι επαγγελματικές προτάσεις συνεχίζουν να πέφτουν βροχή. Λογικό με τέτοια προσόντα, δε νομίζετε;

Alessandra Ambrosio by Jannis Tsipoulanis!

Μπορεί να πέρασαν σχεδόν 2 χρόνια, όμως τις τελευταίες ημέρες μερικά από τα μεγαλύτερα ξένα fashion blogs αναδημοσιεύουν σε εξωφρενικό βαθμό μια από τις πρώτες φωτογραφήσεις που έκανε ως fashion model η σαγηνευτική Alessandra Ambrosio για λογαριασμό του περιοδικού NUMERO TOKYO, και δια χειρός του δικού μας Έλληνα φωτογράφου Jannis Tsipoulanis.

Φάε με κέφι

Ο τρόπος που τρώμε επηρεάζει την υγεία και την ομορφιά μας.
Βλέπω πολύ συχνά κόσμο να τρώει βιαστικά, μπουκωμένος, με νεύρα και διαβάζω ότι όλα αυτά είναι λόγοι για να σηκωθείς από το τραπέζι και να επανέλθεις όταν θα έχεις ηρεμήσει.

Γίνε η πιο fashion γοργόνα της παραλίας!

Το καλοκαίρι έφτασε και πολλοί από εμάς  έχουν κάνει ήδη το πρώτο τους μπανάκι. Σιγά σιγά θα αρχίσουν και οι καλές ζέστες και τότε θα είμαστε όλη μέρα παραλία (τουλάχιστον για όσους έχουν κοντά τους μία!)  Κάθε χρόνο σχεδόν αλλάζω μαγιό γιατί δεν μου αρέσει το περσινό!

First Look! Στη Νέα Συλλογή Μακιγιάζ Midnight Garden του YSL!

Με μια ματιά θα τη λατρέψεις!

Ο οίκος Yves Saint Laurent μας δίνει μια πρώτη εικόνα της νέας του συλλογής μακιγιάζ, Midnight Garden και μας εκπλήσσει ευχάριστα!

Υπέροχοι χρωματισμοί εμπνευσμένοι από τους κήπους, τα τροπικά λουλούδια και τα εξωτικά πουλιά!

Get a (bath)room!

Η σχέση μίας γυναίκας με το μπάνιου της είναι στενή. Εκεί περνάμε ώρες για να κάνουμε beauté, να τονωθούμε με ένα γρήγορο ντους ή να χαλαρώσουμε μέσα στην μπανιέρα μετά από μια μέρα γεμάτη στρες...

H μόδα στηρίζει το AIDS

Μια γιορτή μόδας θα πραγματοποιηθεί αυτό το σαββατοκύριακο στη Γαλλία.
Δύο φορές το χρόνο,στο Παρίσι και στην Marseille, μια ομάδα από σχεδιαστές συσπειρώνονται για να συγκεντρώσουν χρήματα για το AIDS.

TLIFE Loves! Τα 10 αγαπημένα μας αντηλιακά σώματος!

Αντηλιακά: με μυρωδιά καρύδας, σε μορφή κρέμας για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες, αδιάβροχα για τις πιο αθλητικές, λάδια ή τα γνωστά gel κλεισμένα σε βαζάκι. Με τόσα προϊόντα να κυκλοφορούν εκεί έξω είναι πολύ λογικό να μην ξέρεις τελικά ποιο θα βάλεις στο καλάθι σου και κατ' επέκτασιν στην τσάντα θαλάσσης σου.

Προσφορές Αγίου Πνεύματος 2011

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι μια καλή αφορμή για να βάλεις τις σκοτούρες του 2011 στη άκρη και να ζήσεις λίγες στιγμές χαλάρωσης. Δες τις καλύτερες προσφορές που βρήκαμε για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 2011 σε 5 ξεχωριστά μέρη της Ελλάδας!



Πώς μπορώ να δώσω όγκο στα ζυγωματικά μου όπως οι stars;

Τα αναψοκοκκινισμένα μάγουλα με αρκετό όγκο τείνουν να γίνουν η νέα αγάπη των stars (και όχι μόνο αυτών που... χορεύουν όπως η Αγγελική Ηλιάδη)! Ο λόγος απλός: όσο μεγαλώνουμε τόσο περισσότερο αδυνατίζουμε με αποτέλεσμα το πρόσωπό μας να δείχνει πιο χαλαρό, πεσμένο και άτονο.

Kiten Beauty: δάκρυα ομορφιάς!

Απαραίτητα για λαμπερό βλέμμα

Αυτά τα δάκρυα θα τα λατρέψεις: μιλάμε για τα φυσικά δάκρυα ομορφιάς Kiten Beauty που έχουν κερδίσει επάξια μία θέση στο νεσεσέρ των σταρ ενώ αποτελούν το κρυφό «όπλο» των make up experts για να δημιουργήσουν ένα λαμπερό, γοητευτικό και ξεκούραστο βλέμμα στο λεπτό.

Bela Louloudaki: Η Καλοκαιρινή Συλλογή της στο Concept Store SHOP

Με εμφανείς επιρροές από την ιδιότητα του αρχιτέκτονα, η δημιουργός, bela louloudaki, μας παρουσιάζει την καλοκαιρινή της συλλογή, μέσα από την οποία προσπαθεί να μας υπενθυμίσει πόσο απλή θα μπορούσε να είναι η σκέψη μας και κατ' επέκταση η εικόνα μας!

Πόσο "φυσιολογική" είναι η σεξουαλική σας ζωή: Απαντήσεις

Είναι γεγονός ότι αυτά που λέγονται και ακούγονται για το τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες, δημιουργούν σε αρκετά άτομα και σε ζευγάρια, απορίες κατά πόσο η δική τους σεξουαλική ζωή είναι κανονική, "φυσιολογική", ή όχι...  

Προφύλαξη από την αλλεργική ρινίτιδα

Η αλλεργική ρινίτιδα είναι μία πολύ συνηθισμένη πάθηση,
καθώς αφορά στο 1/4 του πληθυσμού. Η αιτία της είναι η υπεραντίδραση του οργανισμού σε κάποιες ουσίες, με συνήθεις 'υπαίτιους' ορισμένα φυτά. Πόσο αλήθεια, όμως, είναι ότι το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο την άνοιξη και πώς μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε;

Η δίαιτα του καλοκαιριού! Χάσε κιλά χωρίς να πεινάσεις και χωρίς να καταπιεστείς

Οι υψηλές θερμοκρασίες, η ηλιοθεραπεία και οι πολλές ώρες στην παραλία θα πρέπει να συνοδεύονται από τη σωστή διατροφή. Υπάρχει ένα πρόγραμμα διατροφής που θα σε κάνει "ανθεκτική" στη ζέστη, θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις παρασπονδίες και να χάσεις κιλά.

Aparté, Jewel design

Ένας θεατρικός όρος που χρησιµοποιείται για να υποδηλώσει µια παράλληλη δράση στη διάρκεια ενός έργου είναι το όνοµα για το νέοσχεδιαστικό brand Aparté, που µας καλεί να ανακαλύψουµε την τέχνη του κοσµήµατος.

Φάκελος Στήθος

Η επιδερμίδα στο στήθος είναι ιδιαιτέρως ευαίσθητη στην ηλιακή ακτινοβολία και την απότομη αυξομείωση του βάρους μας. Χρειάζεται περιποίηση, γυμναστική και γενικότερη φροντίδα για να παραμείνουν στο… ύψος τους.

Με πονάει η μασχάλη μου!

Τι μπορεί να έχω;

Η εξήγηση: Θα μπορούσε να οφείλεται σε κάποιο διογκωμένο θυλάκιο τρίχας ή μπορεί και κάποια τρίχα να μεγαλώνει εσωτερικά αντί να βγαίνει προς τα έξω, λόγω του ξυραφιού ή του μηχανήματος αποτρίχωσης που χρησιμοποιείτε, για παράδειγμα.

Νέο φάρμακο για το μελάνωμα

ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΧΑΠΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΩΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΑΠΟ ΜΕΛΑΝΩΜΑ 

Μεγάλες ανακαλύψεις στη "μικρή σου περιοχή"

Πόσο καλά γνωρίζεις τι υπάρχει και τι γίνεται "εκεί κάτω"; Το WomenOnly συγκέντρωσε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που οφείλει να γνωρίζει κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...