Οι “υπάκουες γυναίκες” είναι οι καλύτερες… στο σεξ!

Μια ξεχωριστή ομάδα γυναικών που διδάσκουν άλλες πώς να ικανοποιούν τον άνδρα τους στο σεξ, έφτιαξε μια Ινδονήσια.

Οργασμός Part I: αυτά που δεν τολμάτε να ρωτήσετε

Μπορεί να μη μιλάμε πολύ συχνά για το φαινόμενο του οργασμού, είναι όμως δεδομένο ότι το σκεφτόμαστε συνέχεια. Ας αποκαλύψουμε, λοιπόν, μερικά από τα βασικά μυστικά του. 

Η ερωτική γλώσσα του σώματος

Προσθήκη λεζάντας
Άλλα λέει, άλλα κάνει. Παρατήρησε τις κινήσεις του σώματος του και μάθε αν σε θέλει, αν σου λέει ψέματα, αν είναι ερωτευμένος μαζί σου. Το σώμα λέει μόνο την αλήθεια.

To ασύμμετρο look του καλοκαιριού

Όταν πριν δυο χρόνια επανεμφανίστηκε σαν τάση σε πασαρέλες και "κόκκινα χαλιά", η ασυμμετρία περιοριζότανε σε τοπ και βραδινά φορέματα με ένα ώμο.

Raquel Zimmermann: Ποζάρει με τη Νέα Συλλογή Παπουτσιών Jimmy Choo

Η Raquel Zimmerman είναι το νέο πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας του οίκου Jimmy Choo, για τη συλλογή παπουτσιών του Φθινόπωρο – Χειμώνας 2011-12.

Το My Shoe.gr μου δίνει τα παπούτσια...........στο χέρι!!!

Το e-shop μας, MYSHOE.GR έχει ήδη κλείσει ένα χρόνο πετυχημένης πορείας και λειτουργίας. Με αμείωτο κέφι και ένταση συνεχίζουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με ασφάλεια, συνέπεια και εγγυημένη ποιότητα, έχοντας σα γνώμονα την εξυπηρέτησή σας, παρακολουθώντας πιστά τις τάσεις της μόδας. Το MYSHOE.GR είναι ένα site με σύγχρονο design, με μοντέρνα, όμορφα, ποιοτικά και καλοσχεδιασμένα παπούτσια, για γυναίκες, άνδρες και παιδιά, σε όλα τα μεγέθη και χρώματα και πάνω από όλα σε προσιτές-χαμηλές τιμές. Στο MYSHOE.GR μπορείτε επίσης να βρείτε επώνυμους οίκους υποδημάτων, τσαντών και accessories. Στόχος μας, είναι να προσφέρουμε το καλύτερο on line service. Το καταναλωτικό κοινό πάντα επιλέγει την εταιρεία με το καλύτερο service και τις καλύτερες τιμές, που συνδυάζονται με την άριστη ποιότητα των προϊόντων.

Χρυσές Προσφορές απο την Golden Deals!!


Κάθε μέρα και μια καινούργια προσφορά σε προϊόντα και υπηρεσίες, με έκπτωση έως και 90%, σας περιμένει στο www.goldendeals.gr . Όλοι μαζί κερδίζουμε!Το Golden Deals είναι μια νέα συναρπαστική πλατφόρμα που έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που μέχρι τώρα καταναλώνατε Υπηρεσίες και Προϊόντα.

Με άλλα λόγια, είναι ένας νέος και ενδιαφέρων τρόπος για να ανακαλύπτετε, να βιώνετε και να μοιράζεστε με τους φίλους σας τις πιο cool υπηρεσίες στην πόλη μας, ενώ ταυτόχρονα εξοικονομείτε και χρήματα.

Οι προσφορές που θα είναι διαθέσιμες για εσάς περιλαμβάνουν μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων (όπως εστιατόρια, ινστιτούτα ομορφιάς, υπαίθριες δραστηριότητες, σπορ, ταξίδια, ψυχαγωγία κ.ά.) με έκπτωση από 40% έως 90%, για να έχετε το προνόμιο να τα απολαμβάνετε πολύ πιο κάτω από την αρχική τους τιμή…

Με άλλα λόγια το Golden Deals προσφέρει λύσεις για κάθε γούστο!

Τσάντα και σαγιονάρες Alexi Andriotti

Μετά τα Accessorize, επισκεφτήκαμε ένα άλλο κατάστημα με αξεσουάρ, τα Alexi Andriotti accessories. Αυτό που μας κέντρισε αμέσως την προσοχή, ήταν η μεσαίου μεγέθους τσάντα της φωτογραφίας, σε ‘παγωμένο’ ζαχαρί χρώμα.

Δώσε Versace στον λαό

Ο κόσμος  της μόδας  αλλάζει. Μας το έχει αποδείξει χιλιάδες φορές τα τελευταία χρόνια, μερικές από τις οποίες αφορούσαν συνεργασίες διάσημων, ακριβοθώρητων οίκων με εταιρείες «ευρείας κυκλοφορίας» .

Ελένη Πετρουλάκη: Έχασε 12 κιλά σε τρεις μήνες!

Οι γυναίκες μετά τα τριάντα, όταν αλλάζει σταδιακά και ο μεταβολισμός τους, δυσκολεύονται να χάσουν κιλά. Εκτός από τον συνδυασμό σωστής διατροφής και γυμναστικής, υπάρχει κι άλλη λύση.

Έμφαση στα φρύδια

Αν θέλετε να ακολουθήσετε το nude μακιγιάζ δώστε έμφαση στα φρύδια σας. Αυτό το καλοκαίρι αποτελεί πραγματικά μεγάλο trend, σύμφωνα με το γαλλικό τεύχος του Marie Claire.

Claudia Schiffer: To Πρόσωπο στη Νέα Συλλογή Οπτικών της Chanel

Το πρόσωπο του οίκου Chanel για τη νέα του διαφημιστική καμπάνια για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2011/12, είναι η Claudia Schiffer.

Η ξανθιά καλλονή, φωτογραφίζεται από τον σχεδιαστή Karl Lagerfeld με οπτικά από τη νέα συλλογή του οίκου και σε ασπρόμαυρο φόντο.

Ξεχάστε το κλασικό string. Ήρθε το c-string!

Η… «επανάσταση» στον τομέα των εσωρούχων ήρθε. Λέγεται c-string και ουδεμία σχέση έχει με τα «κλασικά» string που όλοι ξέρουμε.

Δαχτυλάκια μέσα

Μερικές τάσεις φαίνονται πια τόσο παλιές και σκονισμένες που καλό είναι να παραμένουν στην ντουλάπα ή να καταλήξουν στα σκουπίδια με συνοπτικές διαδικασίες.

Είμαι καλά

Υποφέρετε από χρόνιο άγχος για την κατάσταση της υγείας σας; Κοιμάστε και ξυπνάτε με την ιδέα ότι υποφέρετε από μια σοβαρή ασθένεια; Βρετανοί ερευνητές προτείνουν 3 βασικούς τρόπους για να μπορέσετε να ζείτε χωρίς να σας καταβάλλει καθημερινά το άγχος αυτό.

Lancôme Hypnôse Doll Eyes

Βλεφαρίδες διαχωρισμένες μία προς μία, πυκνές και μακριές, ντυμένες με μοναδική λάμψη: αυτό υπόσχεται η νέα μάσκαρα Lancôme Hypnôse Doll Eyes, που ξεχωρίζει γιατί εκτός από τις υπέροχες καμπύλες και το μοναδικό σχεδιασμό της και για την προηγμένη της σύνθεση που θα σε μεταμορφώσουν σε μια μοντέρνα κούκλα των 60's.

Συλλογή Ιpanema & Gisele Bundchen

Με εξαιρετική επιτυχία σφραγίστηκε η συνέντευξη τύπου που έδωσε πρόσφατα το διάσημο top  model Gisele Bundchen στο “Suada Club” της Κωνσταντινούπολης.

Η πρόληψη της οστεοπόρωσης

Υπάρχουν τρόποι να προλάβουμε την οστεοπόρωση.
Το ζενιθ των οστών μας είναι μέχρι τα 23 μας, μέχρι τα 35 υπάρχει μια διατήρηση της πυκνότητας τους, ενώ μετά ξεκινά η ελάττωση της.

Έκκληση από την Τζολί για τους πρόσφυγες

Η διεθνής κοινότητα δεν κάνει αρκετά για να αντιμετωπίσει την αραβική προσφυγική κρίση, υποστηρίζει η ηθοποιός και πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, Αντζελίνα Τζολί, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εφημερίδα της Μάλτας.

Αθηνά Οικονομάκου: Εμένα το βασικό που με απασχολεί είναι να βρω ένα σύντροφο

Η Αθηνά Οικονομάκου μιλώντας στο περιοδικό In Style αναφέρθηκε στον γάμο, τα παιδιά και τις σχέσεις.

Το ασβέστιο σταματάει τον χρόνο

Αυτό το σπουδαίο μεταλλικό στοιχείο δεν προφυλάσσει μόνο τα οστά μας αλλά βοηθά και στη σωστή λειτουργία των κυττάρων του οργανισμού μας. Ωστόσο, το στρες, η καθιστική, οι ελλείψεις σε βιταμίνη D και μαγνήσιο μπορεί να το στερήσουν από το σώμα μας γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να εμπλουτίζουμε τη διατροφή μας με τροφές που το περιέχουν.

Dolce & Gabbana: H συμμορία ξαναχτυπά

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες της νέας διαφημιστικής καμπάνιας των Dolce & Gabbana με το ανδρόγυνο στοιχείο να κυριαρχεί.

Οι αλλαγές της εγκυμοσύνης

Εκτός από τις τηλεοπτικές version μιας τέλειας εγκυμοσύνης, καλό θα ήταν να γνωρίζετε και κάποιες αλήθειες για τα πράγματα που αλλάζουν στη ζωή μιας εγκυμονούσας, για να μη σας έρθει ο ουρανός σφοντήλι όταν η θεωρία γίνει πράξη. 

Η Pink αγκαλιά με την κορούλα της

Ο ρόλος της ως νέα μαμά φαίνεται πως έχει ενθουσιάσει την Pink, η οποία πριν από μόλις τρεις εβδομάδες έφερε στον κόσμο τον πρώτο της παιδάκι, ένα κοριτσάκι που θα ονομάσουν Willow Sage.

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα

Ωραίο το σεξ. Παίρνεις όμως τις απαραίτητες προφυλάξεις για να αποφύγεις δυσάρεστες συνέπειες;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...