Jordan Carver: μια εμφάνιση ....βόμβα!!!!!!!!!

Με μαγιώ ή χωρίς,η Jordan παραμένει το ίδιο όμορφη με τα δικά της ...ταλέντα.....

Η Danielle Trixie μας μαθαίνει μπιλιάρδο....

Προφανώς,το κορίτσι για μπιλιάρδο πήγαινε,αλλά το τραπέζι του μπιλιάρδου,της φάνηκε πιο χρήσιμο για άλλες.....καταστάσεις...

Oι ...αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Denise Milani

Aν και δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό μοντέλο ,η Denise παρ ολα αυτά ,κάνει μια ...ιδιαίτερη φωτογράφηση....

Μάσκα απο κάροτο για τα μάτια

Το καρότο είναι χρήσιμο για την υγεία, επειδή περιέχει μια πληθώρα θρεπτικών συστατικών, όπως: προβιταμίνη Α (β-καροτένιο), βιταμίνες Β1, Β2, ΡΡ, C, κάλιο, νάτριο, ασβέστιο, μαγνήσιο, φώσφορος, ιώδιο, σίδηρος, μαγγάνιο, χαλκό, πηκτίνη, λεκιθίνη, ένζυμα, αιθέρια έλαια, τερπενία και αμινοξέα.

Κάθισμα από λιωμένο πλαστικό

Το κάθισμα Cable Tie ανήκει στη σειρά ρευστοποιημένων καθισμάτων Meltdown του βραβευμένου Άγγλου σχεδιαστή Tom Price.

Καλλιεργήστε βολβούς σε ζαρντινιέρες (4 Βήματα για πετυχημένο φύτεμα σε ζαρντινιέρες):

Βήμα1:Χρησιμοποιείστε μια πήλινη στρόγγυλη ζαρντινιέρα βάθους περίπου 15-20 εκατοστά και με διάμετρο περίπου 30 εκατοστά. Σας συνιστούμε να μην χρησιμοποιήσετε μεγαλύτερη ζαρντινιέρα, γιατί θα είναι πολύ βαριά στη μεταφορά όταν θα την γεμίσετε με χώμα και βολβούς. Τοποθετήστε μερικά πετραδάκια στον πάτο της ζαρντινιέρας για να πετύχετε καλύτερη αποστράγγιση.

Μυστικά και αλήθειες για την τριχόπτωση

Τα πρώτα σημάδια αραίωσης στους άνδρες, καθώς και οι τρίχες από την μέχρι πρότινος υγιή κόμη των γυναικών είναι φαινόμενο ικανό να σπείρει τον πανικό, έστω και ανομολόγητο στους περισσότερους ανθρώπους, ιδιαίτερα αν η ηλικία δεν δικαιολογεί… απώλειες. Κάπως έτσι, οι ανησυχίες εγείρουν το ερώτημα: Είναι η τριχόπτωση φυσιολογική;

Δημιουργήστε ένα πετυχημένο κήπο φυτεύοντας βολβούς την άνοιξη.

Η άνοιξη είναι η πιο συναρπαστική εποχή του χρόνου για όσους ασχολούνται με την κηπουρική. Υπάρχουν ένα σωρό πράγματα να διαλέξεις από την αγορά:Σπόροι, εποχιακά, πολυετή, βολβοί, τριανταφυλλιές, θάμνοι, δέντρα...και πολλά άλλα. Ένας κήπος φυτεμένος με πολύχρωμα λουλούδια προσθέτει χαρακτήρα σε κάθε σπίτι.

10 tips για να εισβάλει η άνοιξη στο σπίτι σας…

1.Χρώμα, χρώμα, χρώμα...


…και δεν εννοούμε φυσικά πως πρέπει να αρχίσετε να βάφετε όλο το σπίτι. Μπορείτε απλά να αντικαταστήσετε  διακοσμητικά στοιχεία του καθιστικού σας, με άλλα πιο φρέσκα στην όψη.

Εσείς τι ομάδα αρώματος είστε;

Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ BLOOD CONCEPT ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ, ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ

Πρόληψη της οστεοπόρωσης.

Η οστεοπόρωση κάνει τα κόκαλα να είναι λεπτά και αδύνατα. Ο σκελετός χάνει ασβέστιο, η οστική πυκνότητα μειώνεται και τα κόκαλα γίνονται εύθραυστα.
Ο κίνδυνος για κατάγματα αυξάνεται σημαντικά. Η σπονδυλική στήλη, οι καρποί και οι αρθρώσεις των μηρών με τη λεκάνη είναι τα μέρη του σκελετού που παρουσιάζουν τα περισσότερα κατάγματα όταν υπάρχει οστεοπόρωση.

Mariah Carey: Γυμνή και έγκυος στο Life & Style

Η μόδα που θέλει τις εγκυμονούσες σταρ να φωτογραφίζονται γυμνές στα εξώφυλλα περιοδικών καλά κρατεί. Ετσι και η Mariah Carey τηρώντας την παράδοση φωτογραφήθηκε γυμνή για το εξώφυλλο του περιοδικού Life & Style, λίγες μόλις μέρες προτού φέρει στον κόσμο τα δίδυμα που περιμένει...

Κήπος και βεράντα: Προτάσεις για ανανέωση

Αν σχεδιάζετε να δώσετε ζωή στον κήπο ή την βεράντα, που παραμελήσατε μέσα στον χειμώνα ή σκέφτεστε να επιμεληθείτε από το μηδέν τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή.

Στον γυναικολόγο....

Οι περισσότερες γυναίκες στη σκέψη της επίσκεψης τους στο γυναικολόγο είτε διστάζουν είτε προσπαθούν να την αναβάλουν. Πρέπει να γίνει κατανοητό από κάθε γυναίκα ότι η επίσκεψη στο γυναικολόγο μπορεί να μας προφυλάξει από σοβαρές ασθένειες και επίσης είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθουμε πληροφορίες για το σώμα μας και για τις λειτουργίες του.

Σπίτια για… να φάνε τα μάτια ψάρια

Μερικοί τύποι δεν συμβιβάζονται με ένα απλό τριάρι. Ούτε με μια όμορφη μεζονέτα σε ακριβή περιοχή. Οι πιο «οικονομημένοι» αυτού του πλανήτη δεν θα μπορούσαν παρά να χτίσουν –όχι μεροδούλι-μεροφάι προφανώς- παλάτια με πισίνες-γήπεδα, αρχιτεκτονική που θα ζήλευαν και οι αρχαίοι Έλληνες και πολυτέλειες που αγγίζουν τα όρια του σκανδάλου.

Τι είναι οι βολβοί.

Ένα βολβώδες λουλούδι είναι στην πραγματικότητα ένα υπόγειο εργοτάξιο και ένα εργοστάσιο άνθησης. Μέσα σε ένα βολβό υπάρχει σχεδόν οτιδήποτε χρειάζεται ένα φυτό για να βλαστήσει αλλά και για να ανθίσει την κατάλληλη περίοδο. Σχίστε ένα βολβό στη μέση και θα το δείτε αυτό καθαρά.

Sienna Miller: Ανοιξιάτικο «Layering» με Στυλ

Ο καιρός ευμετάβλητος… ξεκινάει με δροσούλα το πρωί και μέχρι το μεσημέρι  ο υδράργυρος έχει ανέβει αρκετούς βαθμούς.
«Τι να βάλω πάλι σήμερα;»  Η πιo συνηθισμένη  ερώτηση κάθε πρωί….  Το layering, είναι γνωστό, αποτελεί την καλύτερη λύση, όπου μπορούμε σταδιακά να αφαιρούμε ρούχα καθώς ζεσταινόμαστε ….

FiFi Awards 2011

Οι υποψηφιότητες για το άρωμα της χρονιάς ανακοινώθηκαν
Κάθε χρόνο, το Fragrance Foundation (ένας από τους μεγαλύτερους και πιο έγκυρους φορείς της αρωματοποιίας παγκοσμίως), βραβεύει τα καλύτερα αρώματα απονέμοντας τα Βραβεία FiFi, τα οποία θεωρούνται από τους ειδικούς τα αντίστοιχα των Όσκαρ στον χώρο! Οι κατηγορίες αφορούν γυναικεία και αντρικά αρώματα της επιλεκτικής και τις ευρείας διανομής, αρώματα που υπογράφουν ανεξάρτητοι οίκοι αλλά και specialty brands, το design και τις διαφημιστικές καμπάνιες των αρωμάτων καθώς και τις σειρές Bath&Body. Ιδού κάποιοι από τους υποψηφίους του 2011- βλέπεις στη λίστα και το δικό σου;

Η ιστορία μιας τσαγιέρας

Ο αμερικανός αρχιτέκτονας Michael Graves έχει βραβευθεί για αρκετά κτιριακά του έργα. Παρόλα αυτά, το γνωστότερό σχεδιαστικό του δημιούργημα έμελε να γίνει μια τσαγιέρα.

Eύκολοι τρόποι για να καταστρέψετε τη σχέση σας!

Οι σχέσεις μας χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια για να διατηρηθούν αλλά και για να μας ικανοποιούν συναισθηματικά. Ακόμα και αν υπάρχει αγάπη και όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις για να αντέξει μια σχέση στο χρόνο, κάποιες συμπεριφορές μας μπορούν να δημιουργήσουν μεγάλο χάσμα μεταξύ εμάς και του / της συντρόφου μας και πιθανό να μας οδηγήσουν στο χωρισμό ασχέτως αν η πρόθεση μας δεν ήταν αυτή.

Δέκα τρόποι για να τα "χάσετε" πιο εύκολα!

Καταρχάς, είναι ευρέως γνωστό ότι για να χάσει κανείς τα περιττά κιλά το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει είναι να το πάρει απόφαση και δεύτερον, αν θέλει να δει πιο γρήγορα αποτελέσματα να συνδυάσει τη διατροφή του με λίγη άσκηση. Υπάρχουν, όμως, κάποια άλλα «μυστικά», τα οποία, εάν τα εφαρμόσετε θα δείτε ότι θα φτάσετε στον επιθυμητό σας στόχο πιο γρήγορα και χωρίς να το καταλάβετε.

Kate Middleton- πρίγκιπας William: τώρα και σε άρωμα

Στον πυρετό του royal γάμου!

Αλήθεια πως μπορεί να μυρίζει ένας βασιλικός γάμος; Αφού έγιναν πιατάκια, μπρελόκ, σοκολατάκια και ότι άλλο βάζει η φαντασία των κοινών θνητών, τώρα οι μελλόνυμφοι Kate Middleton και πρίγκιπας William έγιναν και άρωμα. Όχι όμως unisex!

Λανσάρει το καινούργιο του άρωμα μέσω Facebook

Στο πνεύμα της εποχής

Έναν εντελώς πρωτότυπο τρόπο βρήκε ο διάσημος σχεδιαστής Oscar de la Renta προκειμένου να λανσάρει το  καινούργιο του άρωμα.

Το preview στο showroom HM

Να που εμείς οι μπλόγκερζ μαζευτήκαμε για μια ακόμη φορά μπροστά από πολλά ρούχα. Ωραία ρούχα. Και προσιτά, πάνω από όλα! Το H&M μας κάλεσε σε μια βραδυά αφιερωμένη στις συλλογές που πρόκειται να φιλοξενήσει στα καταστήματά του.

Μαντζουράνα-Ορίγανον το μάρον-Origanum Majorana

Περιγραφή: Φυτό ποώδες με πολλές παραφυάδες, με φύλλα μικρά και μυρωδάτα, συγγενικό της ρίγανης. Τα άνθη της είναι φαιά με λέπια. Ανθίζει από Ιούλιο μέχρι Σεπτέμβριο. Στην Ελλάδα υπάρχει σαν αυτοφυές ωστόσο συνηθίζεται να καλλιεργείται από την αρχαιότητα. Οι αρχαίοι Έλληνες το εκτιμούσαν πολύ και γνώριζαν τις φαρμακευτικές του ιδιότητες. Ο Ιπποκράτης το χρησιμοποιούσε σαν αντισηπτικό.

Ραγισμένη καρδιά;

Αργά ή γρήγορα έρχεται εκείνη η στιγμή στη ζωή μας που πληγωνόμαστε συναισθηματικά Μια σχέση που απέτυχε , ένας έρωτας που δεν βρήκε ανταπόκριση , μια προδοσία που δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε , μας αφήνουν συναισθηματικά ευάλωτους. Πως μπορούμε να γιατρέψουμε την ραγισμένη μας καρδιά; Θα μπορέσουμε να γιατρέψουμε την πληγή και να προχωρήσουμε με την ζωή μας μετά από ένα χωρισμό;

Μπανάκι,μανάκι......

Και για το τέλος σας κράτησα τα κορίτσια της πισίνας,που δείχνουν τα κάλη τους ...........

H κρυφή ευχή της Hayley

H Hayley μας φανερώνει τις κρυφές ευχές της .....και όχι μόνο..Θα θέλατε ένα τέτοιο στολίδι για τα χριστούγεννα???..........
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...