Οδηγίες για παθιασμένο σεξ!

Ναι, υπάρχει παθιασμένο σεξ! Ανακαλύψτε το με οδηγό τον ορμονικό σας συγχρονισμό, και ακολουθήστε το τυφλά.

Τα μυστικά του γυναικείου οργασμού

Απασχολεί εξίσου άνδρες και γυναίκες. Ο λόγος για το άλυτο μυστήριο του γυναικείου οργασμού. Φταίει ο σύντροφός σου και η τεχνική του ή μήπως το μυαλουδάκι σου είναι η αιτία που δεν μπορείς να χαρείς τον έρωτα εις το έπακρον;


Πώς θα τον κάνεις να "τελειώσει" -όταν δεν μπορεί

Εσύ έχεις ήδη δη αστεράκια και μια και δυο και τρεις φορές αλλά εκείνος δεν λέει να συναντηθεί με την κορύφωση. Και μπορεί να μην ανησυχήσεις την πρώτη φορά, άντε ούτε και τη δεύτερη, όμως...

κάποια στιγμή θα αναρωτηθείς: γιατί δε τελειώνει; Κάνω εγώ κάτι στραβά; Πώς θα τον κάνω να γίνει κολλητός με τον οργασμό; Μην ανησυχείς! Υπάρχουν πολλές λύσεις και για την περίπτωσή σου.

Πεντικιούρ σε υπέροχα χρώματα


Πεντικιούρ σε υπέροχα χρώματα

Μην αγχώνεστε με το θέμα του μανικιούρ και του πεντικιούρ, τώρα που μπήκε το καλοκαίρι και θα φοράτε τα πέδιλά σας. Περιποιηθείτε τα άκρα σας, αφιερώνοντάς τους αρχικά χρόνο για το δικό τους αφρόλουτρο.

Φωτισμός στον κήπο

O σωστός φωτισμός αποτελεί από τους πιο έξυπνους τρόπους για να αναδείξετε όχι μόνο οποιοδήποτε εσωτερικό αλλά και τον εξωτερικό χώρο που υπάρχει στο σπίτι σας, όπως ο κήπος.Ο κατάλληλος φωτισμός στον κήπο  μπορεί να γίνει εντυπωσιακός και να σας  προσφέρει στιγμές  ηρεμίας και χαλάρωσης .

Φέρε τα χρώματα της άνοιξης στα νύχια σου

Τα χρώματα της άνοιξης είναι εδώ για να σε προσκαλέσουν να αναδείξεις την πιο ρομαντική σου πλευρά τη νέα σεζόν άνοιξη-Καλοκαίρι! Ρομαντικά παστέλ σε μεταμορφώνουν ενώ ανατρεπτικά καλοκαιρινά χρώματα έρχονται στο προσκήνιο για να χαρίσουν στα νύχια σου την προσοχή που τους αξίζει.

Μακιγιάζ στα χρώματα του δάσους

Τα χρώματα της άνοιξης και του καλοκαιριού είναι όλες οι αποχρώσεις  του πορτοκαλί και του μπεζ. Αν μάλιστα  τα δύο αυτά χρώματα συνδυάζονται με το χρώμα των μαλλιών σας, τότε το μακιγιάζ που θα σας φωτίσει είναι το πράσινο.

Τhe dreamy dress

Όταν στα early 70′s το little black dress, βρισκόταν ‘στα σκαριά’ για την αποθέωση του από κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα που αρέσκεται σε οποιαδήποτε καινοτομία, προσδίδοντας στυλ αλλά και άνεση, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως αυτό το κομμάτι ύφασμα, θα κάνει ένα μαγικό ταξίδι ανάμεσα στις δεκαετίες, μεταλλασσόμενο κάθε φορά στις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις μας…


Τσουνάμι προσφορών στο ...Τsoonami.gr

Ένα από τα κορυφαία sites προσφορών, το Tsoonami, γιορτάζει το ένα έτος λειτουργίας και πέρα από τις καθημερινές προσφορές που φτάνουν μέχρι και το 90% έκπτωσης, χαρίζει 100 ευρώ σε όλους ανεξαιρέτως όσους κάνουν δωρεάν εγγραφή!

Διάλεξε ποιό μαγιό σου ταιριάζει!

1.Σώμα με καμπύλες
Έχεις δει ποτέ την Jennifer Lopez με ολόσωμο; Φυσικά και όχι. Το γεμάτο και θηλυκό σώμα πρέπει να αποκαλύπτεται. Η λάθος επιλογή θα ήταν ένα ολόσωμο μαγιό, ενώ σταθερή παραμένει η αξία του μπικίνι.


Καλλυντικά σε τάξη

Για να είναι ευχάριστες οι στιγμές που μακιγιάρεστε καλά θα κάνετε να τακτοποιήσετε τα προϊόντα μακιγιάζ σας.
Καιρός να τακτοποιήσετε τα καλλυντικά σας και να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη. Είναι καλή στιγμή τώρα που αλλάζει η εποχή και ίσως κάποια χρώματα και υφές δεν σας χρειάζονται πια. Ξεκινήστε από την αρχή:

Sandals me up!

Μας χωρίζουν μόνο λίγες μέρες για το καλοκαίρι. Τα σανδάλια αποτελούν βασικό κομμάτι για το καλοκαιρινό μας ντύσιμο. Μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες πρωί, μεσημέρι ακόμη και βράδυ με όλα τα σύνολα μας όπως φορέματα, φούστες και skinny jeans.


Όγκος ψηλά (στα μαλλιά) κι όλα τα φτάνω

Δεν είναι μυστικό ότι το νέο τρεντ της σεζόν έρχεται να σου ταράξει τα …επίπεδα νερά σου αφού φέτος θα πιείς νερό στο όνομα της Μπριτζίτ Μπαρντό, επιλέγοντας να τονίσεις το επάνω μέρος του κεφαλιού σου! Ο όγκος στα μαλλιά και ειδικά στο επάνω μέρος του κεφαλιού σε στιλ σφηκοφωλιάς, είναι ένα από τα στιλ που είδαμε παντού και που μας θυμίζει τις παλιές σχολές στάιλιγνκ με αξέχαστα μεγαλόπρεπα χτενίσματα που άφησαν ιστορία!


Κυτταρίτιδα τέλος σε 5 βήματα

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και η σκέψη για μπάνια, ήλιο και νησάκια έχει αρχίσει να θολώνει αφού για μια ακόμη φορά βρίσκεσαι αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερο εχθρό σου: την όψη φλοιού πορτοκαλιού. 


Βραδινά Φορέματα: Οικονομικές Προτάσεις από τα Zara!

Δύσκολοι καιροί, όχι όμως για Πριγκίπισσες!

Τα καταστήματα Zara προσφέρουν όμορφες και οικονομικές λύσεις για να σε κάνουν να νιώσεις η "Πριγκίπισσα της βραδιάς", με τον πιο ανώδυνο – οικονομικά – τρόπο!

Χημικό peeling

Καθώς μεγαλώνουμε τα αθροιστικά αποτελέσματα της υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο, της μολυσμένης ατμόσφαιρας, της ακμής και των διαφόρων σημαδιών προκαλούν ζημιά στο δέρμα και το κάνουν να δείχνει γερασμένο. 

Καλοκαιρινό μακιγιάζ


Καλοκαιρινό μακιγιάζ

Το καλοκαίρι έχει φτάσει και οι τάσεις του μακιγιάζ επιβάλλουν χρώμα! Προμηθευτείτε με έντονα χρώματα, πράσινο, τιρκουαζ, λευκό, μωβ και κοραλί. Απαραίτητη συμβουλή για το καθημερινό σας μακιγιάζ: να βάζετε λευκό μολύβι στο εσωτερικό στο κάτω μέρος του ματιού, προκειμένου να φωτίσετε τα μάτια σας.

Τα λουλούδια του καλοκαιριού

Αυλές πολύχρωμες, ολόδροσες, γεμάτες άνθη, αρώματα και χρώματα μας φιλοξενούν τα ζεστά καλοκαίρια μας. Εμείς τι μπορούμε να κάνουμε για να τις κάνουμε ακόμη πιο όμορφες. Ποια είναι τα λουλούδια που λατρεύουν, αναμένουν και ευδοκιμούν στο φως του καλοκαιρινού ήλιου;

Προσάρμοσε το μακιγιάζ σου στο σχήμα των ματιών σου!

Όλες πολύ σωστά διεκδικούμε το δικαίωμα στην ομορφιά, ωστόσο ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε δεν είναι για όλες μας ο ίδιος. Ας πάρουμε για παράδειγμα το σχήμα των ματιών μας: άλλη έχει αμυγδαλωτά, άλλη μάτια με καθοδικότητα, άλλη μάτια με μακρινή απόσταση από τη μύτη ή πολύ κοντινή. Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις; 

Τεστ: Ποιός τρόπος χαλάρωσης σου ταιριάζει;

Όλοι είμαστε στρεσαρισμένοι, λίγο ως πολύ. Και έχουμε συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να κάνουμε κάτι για να χαλαρώσουμε. Όμως, ποιες τεχνικές είναι οι καλύτερες για τον καθένα μας;


Αν είστε έγκυος, μην τρώτε για δύο

Και αποκλείστε ορισμένες τροφές από τη διατροφή σας.
Η υγιεινή διατροφή, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείτε να κάνει για την υγεία του μωρού και τη δική σας, και που εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.

Χρώμα παντού!

Πόσο μου αρέσει το χρώμα, δεν λέγεται!!! Στους τοίχους, στον δρόμο, στα νύχια μου, στα ρούχα!!! Άλλωστε και οι σχεδιαστές δεν επέλεξαν τυχαία το mix χρωμάτων για ένα πολύχρωμο καλοκαίρι…
Με πρωτοπόρους τον οίκο Gucci, και Marc Jacobs, που τόλμησαν να συνδυάσουν τρία χρώματα μαζί (παπαγαλάκι θα γίνεις!!), μπορεί να βρεις έξυπνες και φθηνές προτάσεις για να αντιγράψεις την καλοκαιρινή τάση «χρώμα παντού»!

Τέλεια μαλλάκια με το μυστικό της Σέριλ Κόουλ

Θέλεις τέλεια μαλλάκια αλλά δεν ξέρεις πώς θα τα πετύχεις; Η Σέριλ Κοουλ σου αποκαλύπτει πώς θα πετύχεις την γυαλισμένη αλογοουρά, τον όγκο ψηλά και όλα τα φτάνω για να εντυπωσιάσεις χωρίς προηγούμενο!


Ζάχαρη και μαργαρίνη για τα χείλη

Αν το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις τον χειμώνα είναι τα σκασμένα χείλη, τότε, αντί να ξοδεύεις μια περιουσία σε προϊόντα που υπόσχονται αποτέλεσμα σε μόνο μία χρήση, μάθε να φτιάχνεις μόνη σου ένα φυσικό σκραμπ και να τα περιποιείσαι κάθε τρεις ημέρες. Αρκούν λίγη ζάχαρη και λίγη μαργαρίνη.


Αναζητώντας το τέλειο τζιν σορτς

Σαν άλλες Daisy Duke, κάθε καλοκαίρι αναζητούμε το τέλειο τζίν σορτς. Είναι γεγονός ότι αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας διότι ανάλογα με τους συνδυασμούς που μπορούμε να κάνουμε, άνετα μπορεί να φορεθεί από το πρωί στην παραλία με σανδάλια έως το βράδυ με μια τουνικ ή κάποιο αέρινο πουκάμισο! Είναι διαχρονικό, λειτουργικό και πάντα στην μόδα!


Σαπούνια σε κύβους απο την Art SoapWorks

Η Art Soapworks είναι μια εταιρεία που ξεκίνησε από νέους και τολμηρούς ανθρώπους. Στόχος μας είναι η προσφορά ενός προϊόντος, το οποίο περιέχει και τα δύο - εξαιρετικές ιδιότητες των φυσικών συστατικών και ελκυστικότητα. Τα σαπούνια μας είναι χειροποίητα προϊόντα που κατασκευάζονται με πολύ προσοχή ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας τη μεγαλύτερη απόλαυση. Συνεχίζουμε να επινοούμε νέες και μη παραδοσιακές συλλογές, να προωθούμε τη μάρκα μας στο εξωτερικό και να προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα σαπούνι που μετατρέπει την καθημερινότητα σε μια φρέσκια, παιχνιδιάρικη και αισθητική περιπέτεια.

Διάφοροι τρόποι για να αλλάξετε τη διάθεσή σας

Ακόμη και κάνοντας φασίνα…Γνωρίζατε ότι το καθάρισμα του δωματίου σας θα μπορούσε να σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα; Στην πραγματικότητα, 20 λεπτά οποιασδήποτε σωματικής δραστηριότητας εβδομαδιαίως, αρκούν για να βοηθήσουν τη διάθεσή σας.

Νοικοκυρές σε φόρμα

Όποιος ισχυρίζεται ότι η ζωή μιας νοικοκυράς είναι εύκολη σίγουρα δεν ξέρει τίποτα και αφήστε τον να λέει… Εκείνο που έχει σημασία είναι να βρείτε εσείς κάποιους τρόπους, ώστε η καθημερινότητα στο σπίτι να γίνεται ευκολότερη.

Μεγαλώστε τα μάτια σας

Αν το πρόβλημά σας είναι ότι έχετε μικρά μάτια, το πρώτο που μπορείτε να κάνετε είναι να φτιάξετε το σχήμα τους, απλώνοντας εξωτερικά πάνω και κάτω μια γραμμή με ένα μολύβι ματιών.

Μπικίνι ετών 55

Το διάσημο μαγιό δημιουργήθηκε το Μάιο του 1946 από τον μηχανικό αυτοκινήτων Louis Reard. Ο Réard ονόμασε το νέο μαγιό μπικίνι από τις πυρηνικές δοκιμές που γινόντουσαν τότε στον Ειρηνικό Ωκεανό και στο νησί Bikini που βρίσκεται δυτικά από τις Φιλιππίνες.

Τα απόλυτα μυστικά για άψογο (αυτο) μαύρισμα

Απόκτησε πρόσωπο κεχριμπαρένιο και κορμί μπρονζέ με μία κίνηση, χωρίς να εκτεθείς ούτε για 1 λεπτό στην επικίνδυνη ηλιακή ακτινοβολία!


Το πρώτο καλλυντικό για μαύρισμα χωρίς ήλιο παρουσιάστηκε στην Αμερική το 1929 και ονομαζόταν Codytan, ένα προϊόν σε υγρή μορφή που χρωμάτιζε προσωρινά την επιδερμίδα. 

Eναλλακτικό shopping στην Αθήνα

La.Trap

To όνομά του σημαίνει «παγίδα». Είναι ένα παλιό λογοπαίγνιο της Μαρίας, ότι  «μπορείς να βρεις τις δημιουργίες της Ιόλης π.χ., στην παγίδα στο Μετς». Εκεί βρίσκεται αυτή η άκρως εναλλακτική μπουτίκ των σχεδιαστριών Μαρίας Πολυξά και Ευρυδίκης Τσιστράκη.




Jazzercise! Η νέα fitness εμμονή που θα σε κάνει να χάσεις 600 θερμίδες σε μία ώρα

Είναι το Fitness trend που έχει τρελάνει όλους τους celebrities στην Αμερική. Τη ζωντάνια και τον ρυθμό του ζήλεψε η R'n'B ντίβα Beyonce για το ανεβαστικό video clip της Single Ladies.

Γυναίκες έχουμε καλά νέα για τα ... μακαρόνια!

Πατάτες, ζυμαρικά και ψωμί: με δυο λόγια, υδατάνθρακες που θεωρούνται «απαγορευμένοι» για όσους θέλουν να χάσουν κιλά. Τώρα όμως οι ειδικοί λένε πως αυτό δεν ισχύει.

5 must-haves από δαντέλα ή κροσέ για το καλοκαίρι

Στο Chipie Chipie (που είναι πάντα ενημερωμένο για τις τάσεις της μόδας) εντοπίσαμε μια ολόκληρη συλλογή από δαντελένια και κροσέ κομμάτια, ιδανικά για τα retro-chic σύνολα του καλοκαιριού. Να τα 5 must items που ξεχωρίσαμε:

Skin needling: Δέρμα καθαρό χωρίς ραγάδες και κυτταρίτιδα!!!

Needling! Mια ολόφρεσκη θεραπεία της πλαστικής ιατρικής που υπόσχεται να λειάνει τις ρυτίδες, τις ραγάδες αλλά και τις ουλές που μπορεί να έχει κανείς στο σώμα!
Μάλιστα, η θεραπεία αυτή δεν απαιτεί χειρουργική επέμβαση. Ο Πλαστικός Χειρουργός Δρ. Ιωάννης Λύρας μας εξηγεί:


Cosmetic Dermaroller ένα gadget ομορφιάς

Το Cosmetic Dermaroller είναι ένα gadget ομορφιάς το οποίο αυξάνει την δυνατότητα απορρόφησης των καλλυντικών ουσιών από το δέρμα και ταυτόχρονα μέσω αυτής της αύξησης της διείσδυσης των συστατικών, πραγματοποιείται άμεση μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών ενώ ενισχύεται η σφριγηλότητα του δέρματος.

Κοσμήματα και κεραμικά από την Ντούλη Δημητροπούλου και την Ελένη Μαρινάκη

Δημιουργούν κοσμήματα, πραγματικά έργα τέχνης. Λογικό και αναμενόμενο αφού οι εικαστικές τους περγαμηνές είναι γνωστές στην Πάτρα, όπου ζουν και δημιουργούν.
Ο λόγος για την Ντούλη Δημητροπούλου και την Ελένη Μαρινάκη που παρουσιάζουν μια σειρά κεραμικών και κοσμημάτων για το καλοκαίρι του 2011.

Ένας γνήσιος θησαυρός

Το παρθένο ελαιόλαδο (σ.σ.: αναζητάτε αυτή την ονομασία στην ετικέτα), λαμβάνεται από την ελιά με πίεση εν ψυχρώ και μετά απλώς φιλτράρεται. Η παρασκευή αυτή διατηρεί όλες του τις ιδιότητες. Είναι πολύ πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα (80%) και ενεργοποιεί τη λειτουργία της χοληδόχου κύστης.

Πως εξαφάνισε η Kim Cattrall δέκα παραπανίσια κιλά

Η Kim Cattrall έχασε πρόσφατα 10 περίπου κιλά, τα οποία είχε βάλει για την τελευταία ταινία της «Meet Monica Velour», όπου υποδύεται μια μεσήλικη στριπτιζέζ. «Ήταν απίστευτα εύκολο να βάλω αυτά τα κιλά και εξωφρενικά δύσκολο να τα χάσω!


OΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

απέναντί μου στο τεράστιο άδειο γραφείο που παρέχει η Βουλή στους βουλευτές για τις συναντήσεις τους. Είναι νέα, ωραία, χαμογελαστή, δύσκολα πιστεύεις ότι είναι μια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, η υπεύθυνη του τομέα Τουρισμού.

Απόκτησε λεπτό και σέξι σώμα σε 10 ημέρες

Σήκω από τον καναπέ, κλείσε την τηλεόραση και μελέτησε το πρόγραμμα της γνωστής Αμερικανίδας γυμνάστριας Άσλεϊ Μπόρντεν. Μέσα σε 10 μόνο μέρες θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τη διατροφή σου, να «ζωηρέψεις» τη διάθεσή σου και, κυρίως, να ξαναδώσεις στο σώμα σου τη χαμένη του φόρμα.

Οδηγός περιποίησης πριν από τον ύπνο

Όσο δύσκολο και αν είναι κάποιες φορές λόγω κούρασης, πρέπει να θυμάσαι να περιποιείσαι τον εαυτό σου πριν πέσεις για ύπνο, για να ξυπνήσεις κούκλα το επόμενο πρωί! Κατά τη διάρκεια της νύχτας έχεις τη δυνατότητα να ξεκουραστείς και να αναζωογονηθείς, ειδικά αν πριν πέσεις για ύπνο έχεις αφιερώσει λίγο χρόνο στον εαυτό σου.

Καλέντουλα: Ανακούφιση από τους ερεθισμούς

Aπό τα πορτοκαλοκίτρινα λουλούδια του φυτού καλέντουλα, που προς το τέλος του χειμώνα συχνά στολίζουν τα βάζα μας, παρασκευάζεται ένα από τα πιο καταπραϋντικά και επουλωτικά έλαια βάσης για το δέρμα.

Υπαρκτή η παντοτινή αγάπη, αλλά για λίγους… λένε οι επιστήμονες

Η παντοτινή αγάπη υπάρχει και την ανακάλυψαν οι επιστήμονες. Μόνο που δεν τη ζουν όλοι: όπως διαπίστωσαν οι ειδικοί, μόνο ένα στα δέκα ζευγάρια βιώνει έπειτα από είκοσι χρόνια σχέσης το ίδιο πάθος που οι περισσότεροι άνθρωποι δοκιμάζουν στην αρχή του έρωτά τους. Τα ευρήματα ανατρέπουν την κοινή πεποίθηση ότι η αγάπη και η ερωτική επιθυμία κορυφώνονται στην αρχή της σχέσης κι έπειτα μειώνονται με το πέρασμα των χρόνων.


93.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΤΗΣ ΒΕΑΤ

Tο πιο άσχημο καπέλο που είδαμε στο βασιλικό γάμο, ναι αυτό της πρώτης ξαδέρφης του πρίγκιπα William, πριγκίπισσας Βεατρίκης, πουλήθηκε τελικά στο eBay για 81.100,01 λίρες (130.765,66 δολάρια.).


Μεταβολισμός: ενεργοποίηση τώρα

Ο μεταβολισμός μας, ή με πιο απλά λόγια, το πόσο γρήγορα το σώμα μας καίει θερμίδες, παίζει βασικό ρόλο στο πόσο εύκολα θα χάσουμε βάρος. Μπορούμε πάντα να τον κρατάμε σε εγρήγορση εύκολα και με πολλά κόλπα.

Τα χείλη της Kate Moss και το Dior Addict γράφουν ιστορία

Η Kate Moss, είναι ένα από τα πιο περιζήτητα πρόσωπα στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς.
Δε θα μπορούσε να μείνει μακριά από το πιο χαρακτηριστικό προϊόν ομορφιάς, το κραγιόν.

Πες μου το ζώδιο του να σου πω πώς θα τον "ρίξεις"!

Κριός
Δύο πράγματα που χαρακτηρίζουν τον άνδρα Κριό είναι η επιθυμία για πρωτοβουλία και οι επιθετικές διαθέσεις....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...