Στοματικό:(fun) παραλλαγές στο ίδιο θέμα

Οκ! Τα βασικά τα έμαθες για το στοματικό: πολύ σάλιο, χεράκια, γλωσσίτσα, όρεξη και μπρίο (και τα φώτα ανοιχτά). Αν βέβαια, θέλεις να κάνεις το καλύτερο στοματικό που είχε ποτέ ο αγαπημένος σου, ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις το κάτι παραπάνω! Ταυτόχρονα,κι εκείνος θα έχει την ευκαιρία να κάνει το στοματικό από τη μεριά του πιο πικάντικο! Ποιές είναι οι παραλλαγές πάνω στο θέμα λοιπον:

Κάνε σεξ μαζί του όπως την πρώτη φορά

Τελευταία, δεν θα χαρακτήριζες την σεξουαλική ζωή σου συναρπαστική! Αντίθετα, έρχονται ημέρες (ή καλύτερα νύχτες) που σκέφτεσαι με νοσταλγία την πρώτη φορά που έκανες έρωτα με τον μακροχρόνιο πλέον δεσμό σου. Μην χάνεις το κουράγιο (και τον οργασμό) σου, αφού υπάρχουν πολλές κινήσεις ματ για να κάνεις το σεξ μαζί του τόσο τέλειο, όπως τον πρώτο καιρό που ήσασταν μαζί.

10 λόγοι που δεν του κάνει "κούκου"

Εσύ και το πέος του: μια σχέση καρμική, μια σχέση που δουλεύει άψογα αλλά κάποιες φορές το ηθικό του δεν λέει να σηκωθεί. Προτού κατηγορήσεις μόνο τον εαυτό σου ή μόνο εκείνον, δες ποιές μπορεί να είναι οι πιθανές αιτίες που δεν του κάνει "κούκου"! 

Έχεις έξοδο το Σαββατοκύριακο και δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Ρίξε μια ματιά εδώ!

Είναι τυχαίο το γεγονός ότι όλες μας ενώ η ντουλάπα μας είναι γεμάτη λέμε “δεν έχω τι να φορέσω!”; Υπάρχουν τόσα ρούχα κρυμένα στην ντουλάπα που μπορούμε να τα συνδυάσουμε και να κάνουμε ένα υπέροχο outfit. Είναι μέχρι τη στιγμή που θα τα ανακαλύψουμε! Εγώ σας δίνω κάποιες συμβουλές για το πως μπορείτε να ντυθείτε αυτό το Σαββατοκύριακο είτε βγείτε το πρωί για βόλτα, καφέ και shopping είτε βγείτε το βράδυ για ποτάκι και clubbing!

What we Love | Τις Νέες Τσάντες από τα Toi&Moi!

Για τη βόλτα σου, για τη δουλειά σου, για τη βραδινή σου έξοδο… η νέα συλλογή των Toi&Moi περιλαμβάνει μια μικρή ποικιλία από τσάντες και clutch τσαντάκια που θα ταιριάξουν σε κάθε ξεχωριστή σου εμφάνιση!

Δες παρακάτω τα νέα σχέδια και τις τιμές τους!

Lancaster: 40 χρόνια αγάπης με τον ήλιο

Γιορτάζει και σου χαρίζει το απόλυτο καλοκαιρινό δώρο!
Λαμπερό, κοσμοπολίτικο και συγχρόνως ασφαλές μαύρισμα, με φόρμουλες που είναι η τελευταία λέξη της κοσμετολογίας στην αντηλιακή προστασία: εδώ και 40 χρόνια η Lancaster υπογράφει κορυφαία αντηλιακά προϊόντα που λατρεύουν οι beauty addicts, με αισθησιακές υφές, παραδεισένιο άρωμα και, κυρίως, μέγιστη αποτελεσματικότητα απέναντι στην ηλιακή ακτινοβολία.

Κράτα με

Το σύμβολο που έκανε διάσημη την Tod’s αναβιώνει πάνω σε μια σειρά από εντυπωσιακές δερμάτινες τσάντες.

Μια 16χρονη μαθήτρια το νέο πρόσωπο της Luis Vuitton

Μια 16χρονη μαθήτρια που κέρδισε το συμβόλαιό της με μεγάλο πρακτορείο μοντέλων μέσω διαγωνισμού, ανακοινώθηκε σήμερα ότι θα είναι το νέο πρόσωπο του γνωστού οίκου μόδας Luis Vuitton. Η νεαρή Nyasha Maronhodze μπήκε στο χώρο του μόντελινγκ μόλις δυο χρόνια πριν, όταν ανακηρύχθηκε μοντέλο της χρονιάς από το βρετανικό πρακτορείο Elite το 2009.

Όμορφα πόδια πριν το καλοκαίρι

Accent (Αντιμετώπιση τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας με ραδιοσυχνότητες)

Το σύστημα Accent βοηθάει στη λείανση και σμίλευση του χαλαρωμένου ή ζαρωμένου δέρματος σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος. Xρησιμοποιεί τις ραδιοσυχνότητες, τόσο μονοπολική όσο και διπολική, για τη βελτίωση της εμφάνισης του σώματος. Η θεραπεία αυτή βοηθά να αποκτήσει κανείς επίπεδο στομάχι, πιο λεπτούς γοφούς και μηρούς, καθώς και να επιτευχθεί σύσφιξη και να τονίσουμε τα άκρα.

Μεξικάνικο στυλ διακόσμησης

Το Μεξικό έχει μια ποικιλόμορφη πολιτιστική ιστορία, από τους Ατζέκους ως τους Ισπανούς και από τις γαλλικές επιρροές ως την αναβίωση της αυθεντικής λαϊκής τέχνης του Μεξικού στη δεκαετία του 1920 και του 1930.

Τα μαγιό του καλοκαιριού!

Ο καιρός καλοκαιρινός δεν είναι, η τρέλα της εποχής έχει επηρεάσει και τη φύση! Παρόλα αυτά σε μία μόλις μέρα μπαίνουμε και ημερολογιακά στο καλοκαίρι. Νέα σαιζόν, νέο μαγιό! Νομίζουμε επιβάλλεται, απλά και μόνο για να μας φτιάξει τη διάθεση. Τα στιλ όπως κάθε καλοκαίρι πολλά, στο bonprix.gr ξεχωρίσαμε και σας παρουσιάζουμε τις πιο hot τάσεις για το καλοκαίρι.

Eco-friendly γυαλιά από τον οίκο Gucci

Ο οίκος Gucci, ένας από τους κορυφαίους οίκους ειδών πολυτελείας στον κόσμο, και η Safilo, ηγετική εταιρεία στον τομέα των οπτικών, ανακοινώνουν το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους, την κυκλοφορία της νέας σειράς οπτικών Gucci.

Τόνισε τα μάτια σου

Πράσινα
"Πράσινο - ένα δύσκολο χρώμα, που αποτελείται από το μπλε και το κίτρινο.
Έτσι, μερικές φορές τα πράσινα μάτια μπορεί να φαίνονται πιο μπλε, και μερικές φορές, αντιστρόφως κιτρινωπά.

8 κορυφαία μυστικά για να σωθείς από μια bad hair day! Παρακαλώ, μη διαρρεύσουν!

Κουράστηκα να ξυπνάω κάθε μέρα και αντί για πρωινό να τρώω τον... χρόνο μου προσπαθώντας να βάλω σε μια υποτυπώδη τάξη τα φριζαρισμένα μαλλιά μου! . Από τη άλλη, τα αξεσουάρ μαλλιών, τα μαντήλια και τα καπέλα μπορεί να είναι μια έξυπνη λύση αλλά αλήθεια, γιατί να εξαντλούμε την σκέψη μας προσπαθώντας να επιλέξουμε το it αξεσουάρ για σήμερα; Συγκεντρώσαμε 15 ακόμη πολύτιμα tips που θα μας σώσουν όλες (είπαμε, όλες το έχουμε ζήσει!) από τον εφιάλτη μιας bad hair day και στον ξύπνιο μας!

Tint: το must προϊόν που πρέπει να βάλουμε όλες στην τσάντα μας το καλοκαίρι! Ξέρεις τι είναι;

Make up: αν ήταν στο χέρι μου δεν θα το αποχωριζόμουν ποτέ αλλά υπάρχουν συνθήκες που με αναγκάζουν! Καιρικές, κυρίως... Διότι, πραγματικά, ποια από εμάς αντέχει την αίσθηση του make up την στιγμή που έξω η θερμοκρασία μπορεί κάποιες φορές να αγγίξει ακόμη και τους 40 βαθμούς;

Η νέα συλλογή Echo Loves Narcissus του Άγγελου Μπράτη

Ο Άγγελος Μπράτης συμμετέχει στην τελική φάση του διεθνούς διαγωνισμού WhoIsOnNext 2011, τον οποίο διοργανώνουν οι AltaRoma και  Vogue Italia. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 9 Ιουλίου στη Ρώμη, στα πλαίσια του fashion week AltaRoma, με κριτές εξέχοντα πρόσωπα της διεθνούς μόδας. Η συλλογή θα παρουσιαστεί και στο fashion week του Μιλάνου, τον Σεπτέμβριο.

Καφτάνια: 10 Σχέδια και στιλ για Όμορφες Εμφανίσεις!

Ανάλαφρα, δροσερά, χαρούμενα! Τα καφτάνια θα κλέψουν την παράσταση και αυτό το καλοκαίρι!

Ιδανικά για την παραλία, τις απογευματινές βόλτες στην πόλη και το νησί, για τη δουλειά σου ή ακόμα και για πιο αέρινες επίσημες περιστάσεις, τα καφτάνια και φέτος θα φορεθούν πολύ!

Εμείς διαλέξαμε 10 καφτάνια σε διαφορετικά σχέδια και στιλ που θα σου χαρίσουν όμορφες και κομψές εμφανίσεις κάθε ξεχωριστή στιγμή!

Η χρωματική επανάσταση των παχουλών γυναικών

Υπάρχει μία βαθιά προκατάληψη πως οι παχουλές γυναίκες (και άντρες να συμπληρώσω εμπειρικά) πρέπει να φοράνε μόνο μαύρα αέρινα ρούχα σε στυλ Μαρίζα Κοχ ή Demi Roussos για να μην προκαλούν με τις έντονες καμπύλες του σώματος.

Τα πιο σούπερ χτενίσματα του καλοκαιριού

Το καλοκαιράκι έφτασε και εσύ δεν ξέρεις τι θα κάνεις με την κόμη σου; Πιασμένα ή ανάλαφρα στους ώμους, ίσια ή σγουρά όποιο στιλ και αν διαλέξεις το θέμα είναι να νιώθεις σέξι και αέρινη, γιατί όπως και να έχει είναι καλοκαίρι! Διάβασε παρακάτω, σύμφωνα με το womenonly, ποια είναι τα χτενίσματα που θα σε συγκλονίσουν το καλοκαιράκι!

Αντηλιακή Προστασία 2011

O ήλιος είναι πολύ ύπουλος ακόμα και όταν έχει συννεφιά. Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε το αντιλιακό μας, προσώπου-σώματος
και δεν παραμελούμε τα μαλλιά και τα χειλή μας που χρειάζοντε και αυτά ιδιαίτερη φροντίδα ώστε να είμαστε όμορφες και
λαμπερές όλο το καλοκαίρι και προστατευμένες απο τις επικυνδινές ακτίνες του ήλιου.

TA ΣΑΝΔΑΛΙΑ ΤΗΣ ΖΙΖΕΛ

Aπό το 2007 που ξεκίνησε η συνεργασία της Βραζιλιάνας καλλονής με το brand Ipanema, τα σανδάλια απέκτησαν άλλη βαρύτητα στην καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα.

10 συμβουλές για να ανεβάζετε την καθημερινή σας διάθεση

Μέχρι σήμερα ίσως πιστεύατε ότι η μόνη λύση για να ανεβάσετε την καθημερινή σας διάθεση βρίσκεται σε κάποια «μαγική» σκόνη ή σε κάποιο εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής. Πλέον, όμως, αποδεικνύεται ότι η λύση εντοπίζεται κυρίως στο πώς ορίζετε την καθημερινότητά σας.

Παρακάτω, λοιπόν, θα διαβάσετε μικρά μυστικά για το πώς μπορείτε απλά και εύκολα να διαφοροποιήσετε τις συνήθειές σας.

Αγωγή χιλιάδων ευρώ κατά της Αθηνάς Ωνάση

Νομικά θα στραφεί το περιοδικό Caras κατά της Αθηνάς Ωνάση και του συζύγου της Αλβάρο για τη γνωστή υπόθεση με τη δημοσίευση της επιστολής της Ντόρσα.

Ατίθασο κράμα

Αν νομίζατε ότι η Αννα Μουγκλαλίς, μούσα του Καρλ Λάγκερφελντ, δεν δικαιούται να έχει άποψη, αυταπατάστε. Η ελληνογαλλίδα ηθοποιός πίνει, καπνίζει και δηλώνει ανερυθρίαστα ότι έχει αριστερά φρονήματα. Τι κι αν το σακάκι της είναι Chanel;

Ώρα για... «Ο»

Ο οργασμός δεν βελτιώνει μόνο τη σεξουαλική μας ζωή, αλλά και την σεξουαλική μας υγεία και την φυσική μας κατάσταση. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε η Παγκόσμια Έρευνα Σεξουαλικής Ευεξίας «Big O» που διεξήγαγε η Durex σε όλο τον κόσμο.

Γιατί λοιπόν οι γυναίκες δυσκολεύονται περισσότερο από τους άντρες να φτάσουν σε οργασμό; Πως μπορούμε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας (μεταφορικά, πάντα!);


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...