Ποια είναι τα λάθη που επαναλαμβάνουν οι άντρες στο σεξ;

Mea culpa* με αντρική υπογραφή
Υπάρχουν λάθη για τα οποία απαιτείται συγγνώμη. Υπάρχουν λάθη όμως που αρκεί απλά μία... διόρθωση.

Οι 5 πιο επικίνδυνες ερωτήσεις


Στην ουσία μπορεί όλη η επικοινωνία μεταξύ ανδρών και γυναικών να επικεντρωθει σε πέντε διαρκώς επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις. Εδώ όμως κρύβεται ταυτόχρονα και ο κίνδυνος: Πώς να απαντήσετε (ως άντρας) σωστά, ωστε να αποφύγετε τα.ιπτάμενα πιάτα;
Αγαπητοί ομοιοπαθούντες, οι πέντε δυσκολότερες ερωτήσεις που θέτουν οι γυναίκες στους άντρες και οι σωστές απαντήσεις...


Ricardo..μην το σκεφτεσαι ,γινε μέλος..

Και απόλαυσε αμέσως, τα μοναδικά προνόμια των μελών της RICARDO! Aπίστευτες προσφορές, άμεσες πωλήσεις σε ότι δεν χρειάζεσαι... Εσύ αυτόν τον μήνα, έβγαλες το ενοίκιο σου από την RICARDO; Βγάλτο εύκολα και γρήγορα...

Κάνε εγγραφή στη RICARDO, EΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ...κάνε εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και καλωσήρθες στον κόσμο των πωλήσεων της RICARDO!!!

Μην χάνεις χρόνο, εξοικονόμησε ΑΜΕΣΑ χρήματα!

Φρένο στα πεθερικά

Ατυχώς, δεν διαλέγει κανείς τα πεθερικά του όταν ερωτεύεται το ταίρι του. Οι γονείς του, όμως, περιλαμβάνονται στο «πακέτο».

Για τα περισσότερα ζευγάρια δεν αποτελεί πρόβλημα, αλλά για κάποιους υπάρχει πραγματικό θέμα.
Η ρίζα για τα περισσότερα προβλήματα είναι η διαφορετική ανατροφή που δίνει κάθε οικογένεια στα παιδιά της.

Πώς θα αποκτήσεις σαρκώδη χείλη σε χρόνο μηδέν;

Είναι το δεύτερο σήμα κατατεθέν μιας γυναίκας μετά το πλούσιο μπούστο. Ένα γεμάτο, κατακόκκινο χείλος θα σε κάνει σίγουρα να αισθανθείς μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να βγεις με άλλο αέρα εκεί έξω! Η αισθητική χειρουργική σου δίνει τη λύση για να διορθώσεις μικρές ατέλειες ή να αποκτήσεις τα χείλη που δεν σου έδωσε το DNA.

Κανόνες για έξυπνες αγορές

Το shopping είναι μια εμπειρία που σας φτιάχνει τη διάθεση αλλά ταυτόχρονα σας οδηγεί συχνά στην υπερκατανάλωση ειδών ....

Νύχια: Πως να κάνεις ένα ''χαρούμενο λεοπάρ''!

Το Καλοκαίρι είναι η εποχή του λευκού και των έντονων χρωμάτων.
Υπάρχει ένα εύκολο nail-art που τα συνδυάζει και τα δύο! Το χαρούμενο λεοπάρ!

QQBear bags

Η Fullah Sugah σας παρουσιάζει τη νέα της συλλογή με τις QQ Bear bags και με πολύ χρώμα, δροσερά υλικά και ανανεωμένη διάθεση, υποδέχονται την αγαπημένη μας εποχή - το καλοκαίρι!

Louis Vuitton: Νέα Resort 2012 Συλλογή από την Sophia Coppola

Τη νέα Resort 2012 συλλογή της Louis Vuitton δούλεψαν μαζί η Sophia Coppola και η Julie de Libran design director του οίκου.

Στo νέο LookBook της συλλογής, η όμορφη Arisona Muse φοράει τα φορέματα και κουστούμια της σειράς, αλλά και τα νέα ολόσωμα μαγιό.

3 ασκήσεις για σέξι ώμους

Πολλές γυναίκες συχνά ξεχνούν τους ώμους τους, σημείο - κλειδί για την καλή φυσική κατάσταση του πάνω μέρους του σώματός τους. Η άσκηση των δελτοειδών μυών, κατά μήκος του πάνω μέρους του στήθους, θα σας βοηθήσει να σηκώνετε κάθε μέρα τα βάρη που χρειάζεται.

Τρόφιμα σύμμαχος και όχι εχθρός

Οι πολλοί θάνατοι που τα τελευταία χρόνια έχουν προκληθεί σε ασθενείς με ουραιμικό αιμολυτικό σύνδρομο και αιμορραγική διάρροια συνδεόμενη με λοίμωξη από E. coli, που παράγει Shiga τοξίνη (STEC), σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, προβληματίζουν πολίτες και ειδικούς.

Beauty απορία! Πρέπει να αλλάζω χρώμα ρουζ όταν μαυρίζω;

Καλοκαίρι, θάλασσα, ήλιος και κάπου εκεί ανάμεσα βλέπεις την επιδερμίδα σου να αλλάζει τόνο. Πιο μαυρισμένη, πιο bronze. Σίγουρα αλλάζουμε τόνο make up επιλέγοντας ένα πιο σκούρο (προσωπικά, αποφεύγω την χρήση make up το καλοκαίρι αφού μια σκουρόχρωμη πούδρα μπορεί να κάνει μια χαρά την δουλειά της, χωρίς μάλιστα να "τρέχει" λόγω ζέστης).

Τα βασικά στα πόδια σας

Ανεξάρτητα από το αν έχετε πολλά ή λίγα παπούτσια, υπάρχουν 5 είδη υποδημάτων που πρέπει να βρίσκονται σε κάθε γυναικεία ντουλάπα.

Το μακιγιάζ που σου ταιριάζει ανάλογα με την επιδερμίδα σου

Πες «αντίο» στο μουντό και το γκρίζο και πρόσθεσε χρώμα στο μακιγιάζ σου. Οι νέες τάσεις επιβάλλουν τόνους που προκαλούν και δημιουργούν εντυπώσεις. Εσύ θα μείνεις πίσω; 

Oι 7 πιο έξυπνες αγορές του καλοκαιριού κάτω από €15!

Υπάρχουν κάποιες αγορές που δεν μπορείς εκ των πραγμάτων να αποφύγεις το καλοκαίρι. Το πιο απλό παράδειγμα που έχω στο μυαλό μου: δεν μπορείς να βγεις στην παραλία χωρίς αντηλιακό και σίγουρα δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το περσινό σου.

Τακούνι μόλις τριών εκατοστών συνιστούν στις γυναίκες Βρετανοί επιστήμονες.

Λονδίνο. Αποτελούν το επιστέγασμα της μόδας και συνιστούν απαραίτητο στοιχείο στη γκαρνταρόμπα εκατομμυρίων γυναικών. Ομως τα ψηλά τακούνια αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης αρθρίτιδας, όπως έδειξε μια νέα έρευνα στη Βρετανία.  

Γυμναστείτε στο νερό!

Στη θάλασσα ή την πισίνα, τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει, το κολύμπι είναι ιδανικός τρόπος άσκησης.

Απίστευτοι κήποι και αυλές σπιτιών

Ποιος δεν θα ήθελε να έχει έναν από τους ονειρεμένους αυτούς κήπους ή τις αυλές με μια απέραντη έκταση γεμάτη φυτά, ίσως και μια πολυτελή πισίνα;


Sexy Cuts! Οι celebs μας δείχνουν τη νέα σέξι πλευρά τους...

Από πότε το κέντρο βάρος του sex appeal μεταφέρθηκε στο πλάι; Ξέρουμε τη δύναμη του μπούστου, αντιλαμβανόμαστε πόσο σέξι είναι τα γυμνά πόδια, μας κόβεται η ανάσα μπροστά στις ακάλυπτες πλάτες αλλά τώρα στεκόμαστε μπροστά σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη, ένα νέο μέρος του σώματος που επιδεικνύουν οι celebs: τα σέξι πλαινά, τα κοψίματα που αποκαλύπτουν τα καλογυμνασμένα σημεία και δημουργούν συγκλονιστικές εμφανίσεις που προκαλούν έκπληξη και καθηλώνουν τα βλέμματα!

Τροφές που χαρίζουν νειάτα διαρκείας

Παρακάτω σας αποκαλύπτουμε ποιες τροφές πρέπει να εντάξετε οπωσδήποτε στο διαιτολόγιό σας για να διατηρείστε πάντα νέα. Πάρτε... καλάθι και αγοράστε τες σήμερα κιόλας!

Κάντο όπως η Τάμτα! Φόρεσε Μαντήλι στα μαλλιά!

Η Τάμτα πάντα πρωτοπορεί με τις εμφανίσεις της και δεν είναι τυχαίο ο τίτλος που της έχουν απονείμει ως fashion icon!
Στα Mad Music video awards 2011, έκανε την εμφάνιση της στο red carpet αλλά και το stage της διοργάνωσης φορώντας μαντήλι στο κεφάλι.

Fitness στο νερό για κορμί μαγευτικό

Σημαντικός σύμμαχος της υγείας μας όλο το χρόνο, το καλοκαίρι ακόμα περισσότερο, το νερό μάς προσφέρει ιδανικές ευκαιρίες για να χαρούμε την ευεργετική του επίδραση σε σώμα και ψυχή. 

Νυφικό μακιγιάζ: τί να προσέξετε

Τους καλοκαιρινούς μήνες, οι γάμοι γίνονται σε καθημερινή βάση. Αν είστε, λοιπόν, η επόμενη “summer bride”, διαβάστε ευλαβικά τις παρακάτω συμβουλές για το νυφικό make up και το πώς θα βγάλετε τις καλύτερες φωτογραφίες ever.

Vintage bazaar και πάρτυ στο Booze

Η The Crafts Factory και το Booze Cooperativa (Κολοκοτρώνη 57) μαζί με την Holy Mustache Vintage Culture παρουσιάσαν το δεύτερο Vintage School το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουνίου, από τις 2 το μεσημέρι ως τα μεσάνυχτα.

Φλερτ: τι πρέπει να κάνεις και τι όχι για να είναι επιτυχημένο!

Σκανάρεις το χώρο που βρίσκεσαι... Μπαράκι, παραλία, club, καφετέρια... Το φλερτ ευδοκιμεί παντού τα καλοκαίρια. Τονωτική ένεση στην αυτοπεποίθησή σου ή μια ευκαιρία να ανανεώσεις το προφίλ σου και από “single” να γίνεις “in a relationship”!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...