7 είδη σεξ... 1 για κάθε μέρα της εβδομάδας !

Τρως κάθε μέρα το ίδιο φαγητό; Όχι! Τότε γιατί να κάνεις κάθε μέρα το ίδιο σεξ;

"Βάλε φαντασία...και σκηνοθεσία" για να ξεσηκώσεις το σύντροφο σου κάθε μέρα με διαφορετικό τρόπο!

Σεξουαλικά βοηθήματα: Τι πρέπει να προσέξουμε...

Τι πρέπει να προσέχουµε εφόσον αποφασίσουµε να έχουμε επιπλέον απόλαυση στις ερωτικές
µας συνευρέσεις;
Η σωστή χρήση των σεξουαλικών βοηθηµάτων, θα µπορούσε να προωθήσει µια καλή ερωτική συνεύρεση, εφόσον βέβαια υπάρχει η κοινή συναίνεση των δύο ερωτικών συντρόφων. Τι θα πρέπει όµως να γνωρίζουµε;


Top & hot Eλληνίδες Dj's

Ναταλία Γερμανού
Ραδιοφωνική παραγωγός, παρουσιάστρια τηλεοπτικών μουσικών εκπομπών. 
Κεντρική παρουσιάστρια, στο πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου του ALPHA, "Μες στη καλή χαρά". 

Τα μυστικά του σεξ ανά ηλικία

Το σώμα και η συμπεριφορά μας αλλάζει καθώς περνούν τα χρόνια, γεγονός που σημαίνει
ότι και η ερωτική μας ζωή προσαρμόζεται σε αυτές τις αλλαγές. Βρετανοειδικοί εξηούν τι συμβαίνει στους άνδρες και τις γυναίκες στα 20, τα 30, τα 40, τα 50 και μετά - και παραθέτουν συμβουλές για το πως μπορεί να διατηρηθεί ζωντανή η ερωτική φλόγα...


Τα 7 γυναικεία αμαρτήματα!!

Οι γυναίκες έχουμε την τάση, σαν μια φυσική κατεύθυνση, κάτι που είναι γραμμένο στο DNA μας από τον καιρό που προσπαθούμε να τα φτιάξουμε στην Barbie και τον John John, να υποπίπτουμε σε σημαντικά λάθη, τα οποία και εδώ είναι το παράδοξο και τα γνωρίζουμε και όταν τα κάνουν οι φίλες μας είμαστε οι πρώτες που θα τα επισημάνουμε.


Ολόσωμη φόρμα για όλες τις ώρες

Μιλάμε για ένα από τα must have κομμάτια της σεζόν. Ποιό; Τις ολόσωμες φόρμες, φυσικά. Παλιότερα δεν τολμούσε καμία γυναίκα να το επιλέξει, αφού στο μυαλό όλων ήταν απαραίτητο ρούχο είτε για εργασίες, είτε για τις μέλλουσες μαμάδες.

Vera Wang: Bridal Collection Sping 2011

Εντυπωσιακή αλλά και αρκετά ανατρεπτική η νέα Ανοιξιάτικη  Συλλογή Νυφικών της Vera Wang!
Χαρακτηριστική τάση που βλέπουμε όλο και πιο συχνά  στις νέες collection νυφικών, συμπεριλαμβανομένης και της  Wang είναι και η περέκλιση απο τα παραδοσιακό λευκό και ιβουάρ χρώμα.

Corset Piercings : η νέα μόδα !

Μια από τις νεότερες τάσεις στο body piercing έρχεται με τη μορφή του κορσέ. Πρόκειται για μια σειρά από Piercing στην πλάτη συνήθως , σε δύο κάθετες στήλες, που βρίσκονται στο σημείο όπου θα ήταν αν κάποια φορούσε κορσέ, με ένα δέσιμο τόσο σφικτό όσο το επιτρέπει το δέρμα.
Πριν απορρήσετε ρίξτε μια μάτια στις παρακάτω εικόνες :  

Υιοθέτησε το ναυτικό στυλ και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα!


Την χρονιά αυτή, όλοι οι δρόμοι της μόδας σε οδηγούν στη θάλασσα και το ναυτικό λουκ. Φυσικά, το μυαλό σου δεν πρέπει να πηγαίνει στο ναυτάκι συριανό αλλά στο στυλ μιας γυναίκας πάνω σε ένα πριβέ γιοτ που διασχίζει την γαλλική Ριβιέρα.
Σχεδιαστές και διάσημοι οίκοι μόδας όπως οι Miu Miu, Marc Jacobs, Salvatore Ferragamo και Christian Dior έβαλαν σε πρώτη και περίοπτη θέση στην πασαρέλα τους το ναυτικό στυλ.

Η Collection της Lacoste για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2011

Με έμφαση στο αθλητικό look, όπως έχουμε συνηθίσει άλλωστε την φίρμα Lacoste, κινήθηκε και η φετινή της Collection  για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2011.
Με κυρίαρχο χρώμα το άσπρο αλλά και τους ασπρόμαυρους συνδυασμούς και με ασσορτί σπορτίφ αξεσουάρ ένα μεγάλο μέρος της συλλογής παρεπέμπει σε  παίκτες του tennis.

Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι και σχεδιάστρια παπουτσιών!

Τα παπούτσια λοιπόν είναι έτοιμα και μαζί με αυτά και το site που έφτιαξε η Μαριέττα για την προώθησή τους. Μάλιστα στο twitter της συνομιλούσε με τους φίλους της και ζητούσε την άποψή τους για το site και τα σχέδια.

Ενός Λευκού Σιγή! Η τάση που (ξανά)αγαπάμε κάθε καλοκαίρι...

Το λευκό επιστρέφει κάθε χρόνο τέτοια εποχή μαζί με τις πρώτες ζεστές μέρες του καλοκαιριού, μαζί με τις πρώτες εξορμήσεις στα κοντινά νησιά, μαζί με την ανυπομονησία για τις διακοπές!

Οδηγός για ένα τέλειο baby shower!


Η παράδοση της Αμερικάνικης εκδοχής λέει ότι γίνεται στο σπίτι της γιαγιάς, αν δεν είναι όμως στη πόλη, σαν καλή φίλη, αναλαμβάνεις να το οργανώσεις στο σπίτι σου. Μπορείς να φτιάξεις ένα ωραίο τραπέζι με μπισκοτάκια, ένα ωραίο κέικ αλά Martha Stewart και λεμονάδα φυσικά χωρίς αλκοόλ.

Ατύχημα στις αφέλειες; Διορθώνεται.

Δεν είχατε υπομονή να περιμένετε να κλείσετε ραντεβού στο κομμωτήριο και κόψατε μόνες σας τις αφέλειές σας με αποτέλεσμα που δεν αγγίζει την τελειότητα;
Μην ανησυχείτε, έχουμε τη λύση. 

Καμπύλες: διαχρονική αξία ομορφιάς!

Η Αφροδίτη της Μήλου έβαλε ψηλά τον πήχη στις γυναικείες καμπύλες ενώ το αναγεννησιακό πρότυπο ομορφιάς ανέδειξε τις ολόλευκες στρουμπουλές φιγούρες σε όλο τους το μεγαλείο. 


Νευρική ανορεξία και εγκυμοσύνη

Η ανορεξία δημιουργεί πολλά δυνητικά προβλήματα στις γυναίκες που είναι έγκυες ή επιθυμούν να μείνουν έγκυος:

Οι γυναίκες δυσκολεύονται να μείνουν έγκυες και να μεταφέρουν μια εγκυμοσύνη εις πέρας λόγω των υψηλότερων ποσοστών στειρότητας και αποβολής.

Oysho Summer Lookbook

Το καλοκαίρι της Oysho είναι γεμάτο χρώμα, φωτεινή διάθεση και νεανικό πνεύμα. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε το Oysho Lookbook για την άνοιξη- καλοκαίρι 2011.

Όταν η γυναίκα γίνει μητέρα αλλάζει η ζωή της!

Όταν φέρνεις ένα παιδί στον κόσμο η ζωή σου αλλάζει. Οι προτεραιότητές σου αλλάζουν. Η ψυχολόγος Κρίστη Μηλιόρδου σε βοηθάει να ενσωματώσεις τον καινούριο ρόλο στη ζωή σου όσο πιο "ανώδυνα" γίνεται...

To Denim στα Fashion Shows.

Στις επιδείξεις μόδας για την φετινή Ανοιξη το denim είχε την τιμητική του.
Από το βαθύ έντονο μπλε μέχρι και το πολύ φωτεινό γαλάζιο το είδαμε σε όλα τα είδη ρουχισμού από φαρδιές ψηλόμεσες παντελόνες, ολόσωμες φόρμες, σακάκια, φούστες και φορέματα.
Ας ρίξουμε μια ματιά πως το παρουσίασαν μερικοί από τους πιο γνωστούς οίκους μόδας.
Από το οίκο Moschino το denim προτείνεται ψηλόμεσο με έντονα τονισμένη την μέση, σε βαθύ σκούρα μπλε απόχρωση, με εφαρμοστά ως επί το πλείστον top σε πουά ή ριγέ prints.

Melina May: Το επώνυμο στο σπίτι σας!!!

Προσφορές και εκπτώσεις στο Online Shop MelinaMay.com,

Tο πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα με τις πιο ακαταμάχητες προσφορές και εκπτώσεις σε 100% αυθεντικές επώνυμες μάρκες, απ΄ όλο τον κόσμο, αποκλειστικά για σένα! Κάθε εβδομάδα και νέες προσφορές έως -80% σε γυναικεία, παιδικά και ανδρικά επώνυμα ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, είδη σπιτιού, είδη ταξιδίου!Δείτε τις προσφορές εδώ

Στο χρώμα του ήλιου

Γήινη με μαυρισμένο look, γεμάτη υγεία, λάμποντας μέσα στο φως του ήλιου. Κάντε αυτή την εικόνα δική σας, με τη νέα σειρά Bronze Spirit από τη Max Factor που υμνεί το καλοκαίρι. 

Οδηγός shopping σε “compact” περιτύλιγμα

Αν ο χειμώνας είναι η εποχή αναζήτησης του «τέλειου» τζην, την άνοιξη ψάχνουμε το «τέλειο» φόρεμα: για την πόλη, τις διακοπές, τις προσκλήσεις σε ευτυχείς περιστάσεις.

Κάνουμε το σπίτι μας Ανοιξιάτικο!

Μπήκε η άνοιξη για τα καλά κι έφτασε η ώρα να ανανεωθούμε… εμείς και το σπίτι μας.
Ιδού 10 απλά- και ανέξοδα- βήματα ,για άρωμα άνοιξης στο σπίτι μας:

Μητέρες που μένουν μόνες με τα παιδιά

Και ξαφνικά όλα αλλάζουν… Το ζευγάρι χωρίζει, η οικογένεια διαλύ­εται και μαζί με αυτήν αλλάζουν μορφή η καθημερινότητα, οι ρυθμοί, οι συνήθειες, οι παρέες, η οικονομική κατάσταση, τα πάντα. Πραγματικά, τίποτα δεν είναι όπως ήταν πριν, κι αυτό είναι ­δύσκολο και οδυνηρό για όλους.

Το εκκεντρικό μακιγιάζ σου κλείνει το μάτι!





Τα χρώματα της άνοιξης ήρθαν για να ανανεώσουν το βλέμμα σου και να του χαρίσουν τη ζωντάνια και τη λάμψη που τους αξίζει. Ανάμεσα σε φωτεινά κίτρινα, λαμπερά πορτοκαλί, έντονες διχρωμίες, εσύ τι θα διαλέξεις για να εντυπωσιάσεις με το μακιγιάζ σου; Διάβασε παρακάτω και πάρε ιδέες για να εντυπωσιάσεις!

ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ

Επιλέξτε αρωματικά για το μπαλκόνι και φυτέψετε τα:
•          Σε σημείο με τον πολύ ήλιο αλλά και προστατευμένα από τους δυνατούς ανέμους.
•          Τοποθετήστε τα αρωματικά σε σημείο μακριά από δρόμους με έντονη κυκλοφορία ώστε να αποφύγετε τους ρύπους.


Κοσμήματα με την υπογραφή της ηθοποιού Κέητ Χάντσον

Η ηθοποιός Κέητ Χάντσον ετοιμάζεται να λανσάρει την δική της συλλογή κοσμημάτων σε συνεργασία με την εταιρία Chrome Hearts. Η συλλογή θα ονομάζεται CH+KH και θα αποτελείται από δακτυλίδια, μπρασελέ και σκουλαρίκια με διάφορα πετράδια και δεμένα με χρυσό των 22 και 18 καρατίων.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το κραγιόν σας

Πόσες από εσάς γνωρίζετε πόσοι τύποι κραγιόν κυκλοφορούν και ποιος είναι ο καταλληλότερος για κάθε περίπτωση;

Η Ανοιξιάτικη Collection και τα Aξεσουάρ του Οίκου DKNY

Αυτό που μου άρεσε στην φετινή ανοιξιάτικη Collection του οίκου DKNY είναι πως χαρακτηρίζεται από κομψά, θηλυκά και απόλυτα φορέσιμα κομμάτια.
Συνδυασμός tailored κομματιών σε συνδυασμό μαύρου και καφέ.

Αντιμετώπισε την αγένεια των άλλων

Είσαι έτοιμη να βγεις εκτός εαυτού όταν κάποιος σε διακόπτει συνεχώς ενώ μιλάς ή σου «κλέβει» τη θέση πάρκινγκ έπειτα από ώρα προσπάθειας να βρεις να παρκάρεις; Έλεγξε την αντίδρασή σου.

Βάλτε το σπίτι σας...και τα μαλλιά σας, σε τάξη!

Το σπίτι είναι ζωντανός οργανισμός, καθώς έχει την ψυχή και την προσωπικότητα αυτών που το κατοικούν. Αν είστε άνθρωποι που δεν πετάνε τίποτα με το σκεπτικό ότι όλα έχουν πρακτική ή συναισθηματική αξία, δεν έχετε άδικο! Είναι όμως άδικο να περπατάτε και να σκοντάφτετε συνέχεια στο τετράδιο ιχνογραφίας που είχατε στο σχολείο ή στα εγχειρίδιά σας από το πανεπιστήμιο.

Ξενύχτι και ομορφιά δεν πάνε μαζί!

Το ξενύχτι παχαίνει; Λίγο το άγχος λίγο το στρες και το βράδυ δεν μπορούμε να κλείσουμε μάτι! Δεν κάνουμε όμως μόνο κακό στην υγεία μας και στην επιδερμίδα μας άλλα και στο βάρος μας. Πολλά τα αρνητικά όταν ξενυχτάμε και κυρίως όταν το ξενύχτι γίνετε τρόπος ζωής.

Ψηλά τακούνια: πώς να τα περπατήσεις

Ψηλά τακούνια: πώς να τα περπατήσεις
Σου δίνουν αυτοπεποίθηση και σε κάνουν να νιώθεις απόλυτα σέξι, αλλά κουράζουν τα πόδια και τη μέση αν δεν φοριούνται σωστά. Μάθε τα μυστικά τους για να τα περπατάς άνετα χωρίς να επιβαρύνεις την υγεία των ποδιών σου.

Γίνε ευτυχισμένη σε μια εβδομάδα!

Μπορείς! Κάνε μικρές αλλαγές σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου και ετοιμάσου για μια γρήγορη μεταμόρφωση με αυτό το επταήμερο πρόγραμμα ευτυχίας.

Coming Soon!..Αλλά, μέχρι τότε;

Αυτή την εβδομάδα θα μιλήσουμε για την, έτσι κι αλλιώς, πιο σημαντική περίοδο στη ζωή μιας γυναίκας, αλλά και την πιο ανατρεπτική σε όλα τα επίπεδα. Αυτή της εγκυμοσύνης. Ειδικοί δεν είμαστε σε ιατρικά θέματα, αλλά σε ότι αφορά στο styling και στις έξυπνες και οικονομικές λύσεις, αγαπημένες μας μέλλουσες μαμάδες, βρήκατε τους "γιατρούς" σας..!


H Aνοιξιάτικη Collection του οίκου Lanvin

Ο Alber Elbaz για την φετινή Ανοιξιάτική collection  2011 του οίκου μόδας Lanvin ήταν πιο «επαναστατικός» απ’ ότι συνήθως.
Παρουσίασε ένα πρωτότυπο και αρκετό περίεργο θα έλεγα διπλό συνδυασμό υλικών. Σε κάποια από τα φορέματα…. η μία πλευρά ήταν εφαρμοστή  ενώ η άλλη  τελείως διαφορετική με  μαλακά τσαλακωμένα σιφόν  υφάσματα. 

Οι Ελληνίδες αποκτούν παιδί μετά τα 40

Η οικονομική στενότητα που δημιουργεί στα περισσότερα ζευγάρια η ύφεση, υποχρεώνει ολοένα και περισσότερες Ελληνίδες να διστάζουν να αποκτήσουν παιδί και να μεταθέτουν την τεκνοποίηση για μετά τα σαράντα χρόνια τους, γεγονός που αναμένεται να επιδεινώσει το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας και να οδηγήσει σε πλήρη αναστροφή της ηλικιακής πυραμίδας.


Να και μια σωστή στιλιστική επιλογή

 Μετά από μια σειρά ενδυματολογικών προτιμήσεων που μπορούμε να πούμε πως μας είχαν απογοητεύσει, η Cheryl Cole εμφανίστηκε στις οντισιόν του X-Factor στο Σικάγο με ένα πολύ γλυκό φόρεμα που αναδείκνυε την θηλυκότητά της.

Υποκατάστατα περιποίησης σε χρόνο ρεκόρ!

Πόσες φορές με το που μπήκες στο μπάνιο συνειδητοποίησες ότι η αδερφή σου μόλις τελείωσε τον αφρό ξυρίσματος και εσύ βρέθηκες να μετράς τις αντιαισθητικές σου τριχούλες; Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις να υποκαταστήσεις τα απαραίτητα προϊόντα περιποίησης και θα βγεις έξω πιο κούκλα από ποτέ!

Κοκκινομάλα η Poppy Montgomery

Η 38χρονη ηθοποιός παρευρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε ένα event στη Νέα Υόρκη και κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της με την αλλαγή που έκανε στο χρώμα των μαλλιών, καθώς από ξανθιά αποφάσισε να γίνει κοκκινομάλα.

Φάε για να ρίξεις την κοιλίτσα!

Εάν εκτελείς συνέχεια κοιλιακούς για να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά, διάβασε καλά: «Δεν υπάρχει καμία άσκηση –ή μαγικό χάπι– που να εξαφανίζει το λίπος στην κοιλιά.


 Πρέπει να χάσεις συνολικό σωματικό λίπος για να λεπτύνει η μέση σου» επισημαίνει η Ελένη Παπαγιαννίδου, MMedSci, Ph.D., κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος.

Όλος ο κόσμος στα πόδια της!

Έχουν περάσει περίπου 17 χρόνια από τότε που έγινε γνωστή, αλλά κάθε φορά που εμφανίζεται είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα! Η Eva Herzigova εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «La Conquete» στις Κάννες και τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω της.

Αποτελεσματική λύση η μαστεκτομή ως πρόληψη;

Ολο και περισσότερες γυναίκες, κυρίως νέες, που έχουν παρουσιάσει καρκίνο μαστού ή έχουν επιβεβαρημένο οικογενειακό ιστορικό, επιλέγουν την προληπτική μαστεκτομή.


Η Roberti outdoor pleasure αποκλειστικά στο More design by Georgiopoulos

Οι εσωτερικές και εξωτερικές λύσεις επίπλωσης βοηθούν στη δημιουργία, τη διαφύλαξη και προστασία της ισορροπίας της ζωής μας με τη φύση. Η φύση που μπορεί να μας αναζωογονεί μέσω της αναγέννησης της.

Η μεγάλη αγάπη της πριγκίπισσας Θεοδώρας

Η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, πριγκίπισσα Θεοδώρα, η οποία ζει μόνιμα στην Καλιφόρνια, έχει επιλέξει να ασχοληθεί με την υποκριτική, ένα επάγγελμα το οποίο λατρεύει αν και είναι ασυνήθιστη επιλογή για γαλαζοαίματους.


Mάτια που άφησαν ιστορία!

Λένε πως τα μάτια είναι ένα παράθυρο της ψυχής. Αν και αυτό δεν είναι απόλυτο, υπάρχουν γυναίκες με τόσο όμορφα μάτια που ...μπορούν να σου πάρουν την ψυχή! Δείτε μερικές από τις διασημότερες ματιές του παγκόσμιου κινηματογράφου. 

SEXUALITY: Η Αιδιοπλαστική ανεβάζει στα ύψη την σεξουαλικότητα της γυναίκας;

Η γυναίκα πρέπει να είναι πάντα περιποιημένη από την κορυφή ως τα νύχια σαν να έβγαινε πρώτο ραντεβού. Το θέμα περιποίησης είναι ευρύ και ουσιαστικό. Η γυναίκα για να διατηρήσει την απόλυτη έννοια της θηλυκότητας θα πρέπει να κάνει μπάνιο καθημερινά, να λούζεται τακτικά και να χτενίζει τα μαλλιά όσο το δυνατόν καλύτερα μπορεί.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...