Αγωγή μαμούθ από τη Θάλεια Προκοπίου σε εταιρία

Το ποσό των 2.000.000 ευρώ ζητά η Θάλεια Προκοπίου η οποία είδε το πρόσωπό της να είναι σε διαφημιστική καμπάνια της Κίνας, χωρίς να έχει δώσει τη συγκατάθεσή της.

Διατροφή χαμηλή σε υδατάνθρακες

Τελικά πόσο ασφαλής είναι;Εδώ και περίπου τρείς δεκαετίες, τα διατροφικά σχήματα που είναι χαμηλά σε υδατάνθρακες ολοένα και αυξάνονται κυρίως δίνοντας την υπόσχεση ότι θα μας βοηθήσουν να έχουμε γρήγορη και ασφαλή απώλεια βάρους.

Bye, bye, sugar!

Μαζί με το αλάτι θεωρούνται οι δύο μεγαλύτεροι εχθροί της υγείας και της σιλουέτας μας. Ποιοί είναι όμως οι λόγοι που κάνουν την ζάχαρη γλυκιά... απειλή;

Αναρωτιέστε γιατί αρρωσταίνετε συχνά; γιατί έχετε προβλήματα όρασης; γιατί ανέβηκε ο δείκτης της χοληστερόλης; έχετε σκεφτεί πως μπορεί να πρόκειται για "παρενέργειες" της ζάχαρης;
Ανακαλύψτε λοιπόν τους παραπάνω αλλά και όλους τους υπόλοιπους λόγους που η ζάχαρη βλάπτει σοβαρά και την επόμενη φορά που αρνείστε να της... αντισταθείτε, απλώς, ξανασκεφτείτε τους!

Φτιάξε κάλυμμα για τον καναπέ σου!

Εάν είτε θέλεις να καμουφλάρεις τον καναπέ σου που είναι σκισμένος, λεκιασμένος, ταλαιπωρημένος ή απλά εκτός μόδας είτε θέλεις να αλλάξεις χρώματα για να φτιάξει η διάθεση σου, έχεις δύο λύσεις.

Ασυνήθιστα σχέδια νυχιών!!

Σε πολλές γυναίκες,αρέσει να φτιάχνουν τα νύχια τους.Και κάποιες,θα μπορούσαν να έχουν ένα μικρό δείγμα τέχνης στα χέρια τους.Πως θα σας φαινόταν μια ιστορία αγάπης στα νύχια σας?Σίγουρα πάντως,οι περισσότεροι θα έμεναν άφωνοι.Δείτε κάποιες ιδέες παρακάτω.....

Ξέρεις απο .....παπούτσια?

Εμείς,οι γυναίκες,γενικά με τα παπούτσια έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση.Ποιά απο εμάς,δεν κυνηγάει τις νέες κολεξιόν,έστω για να πάρει μια ιδέα,απο την μόδα που κυκλοφορεί.Παρ'ολα αυτά,η μόδα,ως φαίνεται,έχει προχωρήσει πάρα πολύ για τα δικά μου γούστα.Εσείς,θα τολμούσατε να φορέσετε ένα απο τα παρακάτω ζευγάρια?...

Ινδικό Μεντί

Το Mehndi είναι διάσημο στην ανατολή εδώ και  αιώνες. Είναι η εφαρμογή της χένα ως προσωρινή μορφή  διακόσμησης του δέρματος στην Ινδική Ενδοχώρα, καθώς και σε εκπατρισμένες κοινότητες από τις γύρω περιοχές Η Henna εφαρμόζεται συνήθως κατά τη διάρκεια ειδικών περιπτώσεων  όπως στους γάμους και στα πανηγύρια.

Οι " Mikres Epithimies" τώρα σε I-pad και σε I-phone

 Εχεις iphone ή ipad και θέλεις να μας διαβάζεις όπου και αν βρίσκεσαι;Είναι πλέον διαθέσιμη και ΔΩΡΕΑΝ η εφαρμογή της σελίδας Mikres Epithimies στο iPhone και στο ipad...

Οι πιο διάσημες ερωμένες όλων των εποχών!

10. Alina Kabaeva 

Η Kabaeva είναι η πιο επιτυχημένη αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής της Ρωσίας μέχρι σήμερα, και είναι επίσης μία απο τις αθλήτριες με τα περισσότερα μετάλλια στην ιστορία της ρυθμικής γυμναστικής με 2 ολυμπιακά μετάλλια, 18 μετάλλια παγκοσμίου  πρωταθλήματος και 25 ευρωπαϊκά. Είναι επίσης η πιο φημισμένη ερωμένη του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ερωτική ζήλια: Τα αίτια, τα αποτελέσματα και οι τρόποι αντιμετώπισης

Η ψυχολόγος Κρίστη Μηλιόρδου αναλύει τα αίτια, υπογραμμίζει τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσει η ζήλια σε ένα ζευγάρι, αλλά και στην ψυχολογία ενός ζηλιάρη και προτείνει τρόπους να την αντιμετωπίσεις....

Kρατήσετε το μυαλό σας… κοφτερό

«Αχ… πώς το λένε;», «Πού έχω αφήσει τα κλειδιά μου;», «Τι έλεγα πριν λίγο;»… Δεν είναι λίγες οι φορές που πιάνουμε τον εαυτό μας να κάνει αυτές τις ερωτήσεις και να αμφιβάλλουμε για την «φυσική κατάσταση» του μυαλού μας. Δείτε με ποιους τρόπους μπορείτε να προλάβετε τέτοιες καταστάσεις, με ποιες τροφές θα ενισχύσετε την μνήμη σας και ποιες καθημερινές συνήθειες μπορούν να κρατήσουν το μυαλό σας κοφτερό και «ακμαίο».

Ανάσταση!

Μπορεί να είναι δύσκολο να αντισταθείτε στον πειρασμό όταν όλα γύρω μας μοιάζουν... σοκολατένια, όμως εσείς θα πρέπει να δείξετε και πάλι "χαρακτήρα" μιας και οι κενές και χωρίς καμία θρεπτική αξία θερμίδες δεν συμβάλλουν στην διατήρηση της σιλουέτας αλλά και της ιδανικής εμφάνισης για το καλοκαίρι που βρίσκεται προ των πυλών.

Γκαζόν στον εσωτερικό χώρο

Ο φυσικός κόσμος έρχεται στον εσωτερκό χώρο μέσα σε μια σειρά από κομψές γλάστρες της Metaphys.

London Calling

Το London Fashion ποτέ δεν ήταν «άλλη μία μπουτίκ», γεγονός που έχει κατά καιρούς προσελκύσει style icons όπως η Κάτια Ζυγούλη, η Τάμτα και ο Σάκης Ρουβάς (ρούχα που βρίσκονται αποκλειστικά στην London Fashion boutique είχε επιλέξει για την εντυπωσιακή live εμφάνισή του στα MAD Video Music Awards του 2010) – διότι το κατάστημα διαθέτει και θεσπέσια αντρικά.

Αυτά που θέλεις σε μια σχέση (βάσει έρευνας)

Καθημερινά αναρωτιέσαι: τι είναι τελικά σημαντικό σε μια σχέση; Μήπως είναι το σεξ; Μήπως τα πολλά λεφτά; Ή μήπως η αγάπη και τρυφερότητα; Η διάσημη Σαμάνθα Τζόουν, θ' απογοητευόταν αν μάθαινε πως οι γυναίκες δεν έχουν το σεξ στις πρώτες προτεραιότητες μιας καλής σχέσης αλλά μάλλον το αντίθετο ισχύει.

Πετάξτε τον έξω !!

Ένας και να τα σπάει πρέπει να είναι ο ώμος στα ανοιξιάτικα φορέματα.
Ίσως να είστε φαν του «όλοι οι καλοί χωράνε», όμως φέτος το καλοκαίρι ψηφίζουμε έναν ώμο και τίποτα παραπάνω.

Μήπως αντιμετωπίζετε με λάθος τρόπο τους πόνους στην πλάτη;

Ίσως η ξεκούραση δεν είναι η ενδεδειγμένη λύση.

Μέχρι τώρα η θεωρία για την αντιμετώπιση του πόνου στην πλάτη, ήταν ξεκούραση και ακόμα περισσότερη ξεκούραση. Όμως, οι πρόσφατες μελέτες και συμβουλές λένε ότι το μυστικό είναι να παραμένουμε ενεργοί.

«Πρέπει να τρώμε απ’ όλα» Το Λάδι (1ο μερος)

Τα έλαια είναι απαραίτητα για τον οργανισμό και ευτυχώς για μας υπάρχουν πολλά, πέρα από το ελαιόλαδο και το ηλιέλαιο ή  το καλαμποκέλαιο.
Τα έλαια βοηθούν στην ισορρόπηση της πίεσης, την καρδιακή κυκλοφορία, την καλή υγειά των αγγείων και το νευρικό σύστημα.

Φτιάξτε σπιτικά λικέρ

Το καλοκαιράκι είναι η κατάλληλη εποχή για να φτιάξετε σπιτικά ποτά, μαρμελάδες, πάστες και ότι άλλο θα σας χρειαστεί στην χειμωνιάτικη θαλπωρή.
Το fe-mail  ξεκινά ένα αφιέρωμα σε αυτά που θέλετε και αγαπάτε για να προσφέρετε στους αγαπημένους σας ότι πιο υγιεινό και νόστιμο φτιαγμένο με τα χεράκια σας.

Πως να επιλέξω κουφώματα

Επισκεφθείτε εκθεσιακούς χώρους των εταιριών παραγωγής συστημάτων και προφίλ και εξηγήστε τους την περίπτωσή σας (όλες οι σοβαρές εταιρίες παραγωγής συστημάτων για κουφώματα έχουν στην γκάμα τους πολλά συστήματα με διαφορετικά όρια αντοχής και δυνατοτήτων μεταξύ τους), ώστε να μπορούν να σας συμβουλεύσουν καλύτερα και πιο εστιασμένα στις ανάγκες σας και τις δυνατότητές σας.

Βαριές κουβέντες άλλαξαν παρουσιάστριες από το ίδιο κανάλι

Έκπληκτοι έμειναν οι θαμώνες γνωστού εστιατορίου της Αθήνας όταν μπροστά στα μάτια τους δύο γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης σχεδόν πιάστηκαν στα χέρια.
Η μια συνοδευόταν από τον σύντροφό της και η άλλη από παρέα άλλων τριών ατόμων.

Φάκελλος Αλκοόλ

To αλκοόλ αποτελεί κατασταλτική ουσία που επιβραδύνει τη λειτουργία του νευρικού συστήματος.
Συνέπειες της κατανάλωσης αλκοόλ είναι ο μειωμένος συντονισμός των κινήσεων και η επιβράδυνση της εγκεφαλικής λειτουργίας. Σε μεγάλες ποσότητες επιβραδύνεται και η λειτουργία του αναπνευστικού μας συστήματος και μπορεί να οδηγηθούμε σε κώμα ή σε ακραίες περιπτώσεις και στο θάνατο.

Οι κορώνες της νύφης και του γαμπρού

Όταν παντρεύεστε δεν τελείται μόνο ο γάμος σας αλλά και η ίδια σας η στέψη.
Η δουλειά του κουμπάρου είναι σχετικά απλή, κατά τη διάρκεια του μυστηρίου. Κάθεται πίσω από το ζευγάρι και κάποια στιγμή απλώς πρέπει να περάσει τα στέφανα πάνω από τα κεφάλια τους, κατά τον παραδοσιακό τρόπο, και αυτό ήταν.

Choose your charm! Μικροσκοπικά κομψοτεχνήματα στιλ στο λαιμό σου...

Ένα μικρό σταυρουδάκι, μια καρδούλα, ένας φάκελος, ένα όνομα.... Ό, τι νομίζεις ότι σε εκφράζει. Κρέμασέ το σε μια λεπτή αλυσιδίτσα και δημιούργησε στιλ. Όσες αγαπούν τις fashion-ίστικες ακροβασίες συνδυάζουν πολλά μαζί και δίνουν στο καθημερινό τους στιλ μια ενδιαφέρουσα πινελιά.

Προβλέψεις για το μήνα Απρίλιο

Ορισμένες φορές δεν χρειάζεται να περιμένουμε να φτάσει η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου,για όσους πιστεύουν στην γιορτή αυτή,για να ερωτευτούν.Ο έρωτας έρχεται,μια οπιαδήποτε καθημερινή και απλή μέρα.Ανοίξτε του ,λοιπόν ,την πόρτα σας,και αφήστε τον να πλημμυρίσει την καρδιά σας.

Συντροφικότητα…σημαίνει ερωτικός σύντροφος;

Πόσο αυτά τα δυο είναι ιδία  και κατά πόσο διαφέρουν ;
Για μένα, αυτά τα δυο είναι δυο διαφορετικές έννοιες, που όμως μοιάζουν μεταξύ τους ή μπορεί κάποιος να τα βρει και τα δυο σε ένα! «Τυχερός !»

Οι " Mikres Epithimies" τώρα σε I-pad και σε I-phone

 Εχεις iphone ή ipad και θέλεις να μας διαβάζεις όπου και αν βρίσκεσαι;Είναι πλέον διαθέσιμη και ΔΩΡΕΑΝ η εφαρμογή της σελίδας Mikres Epithimies στο iPhone και στο ipad...

Η Karlie Kloss στη Vogue China τεύχος Μαΐου


Το εντυπωσιακό μοντέλο ποζάρει στο φακό του Patrick Demarchelier για ένα ιδιαίτερο fashion editorial.
Η όμορφη Karlie Kloss πρωταγωνιστεί στο fashion editorial του νέου ανοιξιάτικου τεύχους του περιοδικού Vogue China υπό τη διεύθυνση του Patrick Demarchelier.

Ανοιξιάτικη διακόσμηση στο σπίτι μας

Μπήκε η άνοιξη για τα καλά κι έφτασε η ώρα να ανανεωθούμε... εμείς και το σπίτι μας.
Ιδού 10 απλά- και ανέξοδα- βήματα, για άρωμα άνοιξης στο σπίτι μας:

Ποτό… και ιδανική σιλουέτα

Αρκετές μελέτες έχουν δείξει ότι η μέτρια κατανάλωση αλκοόλ – συνήθως ορίζεται ως μια ή δύο μερίδες ημερησίως – μπορεί να αποτελέσει μια υγιή συνήθεια, ιδίως όσον αφορά την υγεία της καρδιάς. Αντίθετα, η μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να βλάψει την υγεία.

Ε. Τσαλιγοπούλου: “Πέρασα μια περίοδο που ζούσα σαν καλόγρια!”

Με νέα δισκογραφική δουλειά επιστρέφει δυναμικά στο χώρο του τραγουδιού η Ελένη Τσαλιγοπούλου. Μετά από μια περίοδο αποχής, η γνωστή τραγουδίστρια κάνει το come back της και μιλά για τις αλλαγές στην εικόνα της, τους πειραματισμούς και την οικογένειά της.

Προτάσεις για ελαφριά γεύματα στο γραφείο

Burgers με τηγανιτές πατάτες, σάντουιτς με κάθε λιπαρό τρόφιμο που κυκλοφορεί και η λύση της πίτσας, στην οποία δεν μπορείτε να αντισταθείτε, αφού είναι η πρώτη σας σκέψη όταν η πείνα χτυπάει κόκκινο τα μεσημέρια στο γραφείο και το τηλέφωνο σας μαγνητίζει για να παραγγείλετε. Αυτή είναι η διατροφική καθημερινότητα για κάθε εργαζόμενο που απλώς «δεν προλαβαίνει» να ασχοληθεί περισσότερο με το φαγητό λόγω δουλειάς.

Ο παράδεισος της γλάστρας!

Πως θα σου φαινόταν αν είχες να διαλέξεις γλάστρες σε ένα χώρο τεσσάρων στρεμμάτων ανάμεσα σε 2000 διαφορετικά είδη.
Αν αναρωτιέσαι, ναι υπάρχει αυτός ο χώρος. Λίγο μετά τα πρώτα διόδια της Εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας παίρνεις την έξοδο για Καπανδρίτι και πολύ κοντά στο 28ο χλμ. της Παλαιάς Εθνικής οδού στη θέση Μπάρι Καπανδριτίου θα βρεις τον παράδεισο της γλάστρας αλλά και γενικότερα του κήπου και του εξωτερικού χώρου στην Decogreen

Πώς να κάνετε το παιδί σας αισιόδοξο

Τα νέα που ακούγονται τον τελευταίο καιρό στις ειδήσεις, στον δρόμο ή μεταξύ φίλων, δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Φανταστείτε πώς ηχούν όλα αυτά στα αυτιά ενός μικρού παιδιού, που αναγκάζεται να βιώνει και να εισπράττει τα «ενήλικα» προβλήματα των γονιών του σε μία αγνή ηλικία που δεν γνωρίζει από κρίσεις, διαφθορές και απολύσεις. Διαβάστε τις συμβουλές που ακολουθούν και προστατεύστε το παιδί σας από τις αρνητικές σκέψεις, κάνοντάς το να βλέπει το ποτήρι (μισο)γεμάτο.

Yπάρχει ζωή και μετά το διαζύγιο!

Σήμερα όλο και περισσότεροι άνθρωποι καταλήγουν στον χωρισμό. Τι είναι αυτό που συμβαίνει και ένα ζευγάρι ενώ αρχίζει με τους καλύτερους οιωνούς στο τέλος γίνονται οι χειρότεροι εχθροί; Που πήγε ο ενθουσιασμός, το πάθος, ο πόθος, η αγάπη και ο θαυμασμός; Τι συνέβη με αυτά τα συναισθήματα;

Σκορδά - Λιάγκας: Βγήκαν με το μωράκι από το μαιευτήριο!

Στο σπίτι μαζί με τον μπέμπη τους επέστρεψαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά σήμερα το μεσημέρι. Η γνωστή παρουσιάστρια που έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο αγοράκι βγήκε από το μαιευτήριο λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι και επέστρεψε σπίτι με τον πρίγκιπά της. Στο πλευρό της ήταν ο Γιώργος Λιάγκας που κρατούσε το port bebe με το βρέφος τους.

Αναδείξτε τις συλλογές

Μια σκοτεινή γωνιά του χώρου αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον και λάμψη χάρη σε μια πρωτότυπη συλλογή από παλιούς καθρέφτες. Οι παράταιρες κορνίζες τους , καθεμία με διαφορετικό μέγεθος και στιλ, μοιάζουν να κουβαλούν παλιές ιστορίες συνταιριάζοντας την επίχρυση πολυτέλεια με ευτελή υλικά καθημερινής χρήσης.

5 λάθη γονιών που σαμποτάρουν την υγεία των παιδιών

Στην πρώτη θέση μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών φέρνουν την Ελλάδα οι πρόσφατες στατιστικές έρευνες αναφορικά με την παιδική παχυσαρκία. Τα νούμερα είναι αποκαλυπτικά: 4 στα 10 Ελληνόπουλα είναι υπέρβαρα ή παχύσαρκα, με το ποσοστό αύξησης των υπέρβαρων παιδιών τα τελευταία χρόνια να φτάνει το 30% και των παχύσαρκων το 50%! Ανακαλύψτε τις αμαρτίες γονέων που παχαίνουν τα παιδιά.

Βραδυνός καθαρισμός: το μυστικό για υγιή επιδερμίδα

Ο πειρασμός της κούρασης είναι ακαταμάχητος πολλά βράδια πριν πέσουμε για ύπνο. Κι όμως… ακόμη και μια μέρα που δεν θα ξεβαφτούμε σωστά και δεν θα ενυδατωθούμε, μπορεί να κάνει τη διαφορά στην καλή κατάσταση της επιδερμίδας μας.

Περιποίηση σε λαιμό και μπούστο

Η αλήθεια είναι ότι λίγες από εμάς δίνουν σημασία στην περιοχή του λαιμού και του μπούστου, αν και θα έπρεπε, μιας και είναι από τα πρώτα σημεία του σώματός μας όπου γίνεται αισθητή η ηλικία μας. Με τον δυνατό, καλοκαιρινό ήλιο προ των πυλών, ετοιμαστείτε να φροντίσετε το μπούστο σας όσο καλύτερα γίνεται…

Η δίαιτα στην εγκυμοσύνη συνδέεται με την παιδική παχυσαρκία

Έρευνα αποδεικνύει για πρώτη φορά επιστημονικά ότι η δίαιτα στη διάρκεια της εγκυμοσύνης συνδέεται με την παιδική παχυσαρκία. Η εφαρμογή δίαιτας μπορεί να επηρεάσει το DNA του εμβρύου, αυξάνοντας αργότερα τον κίνδυνο παχυσαρκίας, καρδιακών παθήσεων ή διαβήτη, σύμφωνα με τα συμπεράσματα της διεθνούς έρευνας.

Πως δεν θα βαρεθείτε τη γυμναστική

Οι περισσότερες από εσάς μου έχετε «εκμυστηρευτεί» ότι έχετε ξεκινήσει πολλές φορές το γυμναστήριο, αλλά μόλις παρέλθει ο μήνας που έχετε πληρώσει, σταματάτε.

Μετά από καιρό το ξεκινάτε και πάλι κι έπειτα πάλι το ίδιο. Η αλήθεια είναι ότι η ρουτίνα δεν κάνει διαχωρισμούς:

Οι νέες τάσεις στη διακόσμηση

Αρμονικός συνδυασμός καθαρών και απλών γραμμών με δημιουργική έκφραση. Η ακρίβεια της βιομηχανικής παραγωγής συναντάει την επιδεξιότητα των τεχνιτών στην ανάδειξη της λεπτομέρειας.

Και η Μανωλίδου συγχωνεύεται με τους ΚαραμεροΧαριτάτους!

Όλες αυτές τις μέρες ακούμε και διαβάζουμε για τις συγχωνεύσεις νοσοκομείων στην Αθήνα. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, η ιδέα αυτή να ενέπνευσε τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 και την τελευταία στιγμή έκαναν τη μεγάλη ανατροπή με την τύχη της Ευγενίας Μανωλίδου και της ταλαίπωρης εκπομπής, Dancing with the stars daily.

O Συνήγορος του Παιδιού στο Δίκτυο κατά της Βίας στο Σχολείο

Ο Συνήγορος του Παιδιού συμμετέχει στο Δίκτυο κατά της Βίας στο Σχολείο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ενδοσχολική βία στα σχολεία, ένα φαινόμενο που λαμβάνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις στα ελληνικά σχολεία, σύμφωνα και με την τελευταία έκθεση της ανεξάρτητης αρχής, που δόθηκε στη δημοσιότητα πριν από λίγες εβδομάδες.

Πάσχα με την οικογένεια; Οδηγός επιβίωσης

Η μητέρα σου αποφάσισε να οργανώσει οικογενειακό τραπέζι καλώντας θείους, ξαδέλφια, παππούδες και γιαγιάδες. Μαζί τους θα έρθουν και αυτά τα διαβολάκια, μικρά ξαδελφάκια ή ανιψάκια!

Ανωμαλίες των γυναικείων γεννητικών οργάνων (συγγενείς)

Το κύτταρο που δημιουργείται μετά την γονιμοποίηση (την συνένωση του σπερματοζωαρίου με το ωάριο), θα διαιρεθεί σε 2 κύτταρα (όμοια πάντα), 4 κύτταρα, 8, 16, 32, 64, μέχρι να γίνει, μετά από 4 ημέρες, ένας σωρός από κύτταρα (σαν το μούρο) και να κατέβει στην μήτρα της γυναίκας.

Το δικό της ριάλιτι σόου ετοιμάζει η Lopez

«Γλυκάθηκε» ως κριτής στο «Αmerican Idol» η Jennifer Lopez και τώρα σκέφτεται να δημιουργήσει το δικό της show. Η JLO και ο σύζυγός της, Marc Anthony, ετοιμάζουν ένα διαγωνισμό μουσικής με στοιχεία ριάλιτι.

Πώς να καθαρίσετε το σουέτ

Θα χρειαστείτε: μπολ, ξίδι, νερό, οδοντόβουρτσα, νωπό πανί.
Είτε πρόκειται για ύφασμα καναπέ, μαξιλαριού και λοιπών διακοσμητικών στοιχείων του σπιτιού σας είτε για το αγαπημένο σας παλτό, τζάκετ, παντελόνι, ζευγάρι γάντια ή οποιοδήποτε άλλο ρούχο και αξεσουάρ της ντουλάπας σας ένας λιπαρός λεκές δεν είναι ικανός να το στείλει στον κάλαθο των αχρήστων.

Και κλάαααμα η Ζέτα!

Κι όλο κλαίει το Ζετάκι από το φτυ, από το φτύσιμο του Θοδωράκη. Όπου Θοδωράκης, ο πανελίστας της Χριστίνας Λαμπίρη, Θοδωρής Ρακιντζής, ο οποίος (άκουσον, άκουσον) έριξε στον «αέρα» ένα ξεγυρισμένο «φτύσιμο» στη Ζέτα Μακρυπούλια.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...