Και η Μανωλίδου συγχωνεύεται με τους ΚαραμεροΧαριτάτους!

Όλες αυτές τις μέρες ακούμε και διαβάζουμε για τις συγχωνεύσεις νοσοκομείων στην Αθήνα. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, η ιδέα αυτή να ενέπνευσε τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 και την τελευταία στιγμή έκαναν τη μεγάλη ανατροπή με την τύχη της Ευγενίας Μανωλίδου και της ταλαίπωρης εκπομπής, Dancing with the stars daily.
Το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης έκαναν σύσκεψη για το θέμα και τελικά αποφάσισαν η εκπομπή να μη γίνει εβδομαδιαία, όπως αρχικά ήθελαν, αλλά να… συγχωνευτεί με το «10 με 1 Μαζί».

Τι σημαίνει αυτό; Η Μανωλίδου γίνεται ένθετο στους ΚαραμεροΧαριτάτους και τα πρωινά (δεν ξέρουμε αν θα είναι καθημερινή η παρουσία της) θα παρουσιάζει από εκεί τα παρασκήνια του Dancing. Επίσης, δεν ξέρουμε αν η Ευγενία θα βρίσκεται στο πλατό των ΚαραμεροΧαριτάτων ή θα βγαίνει από το πάλαι ποτέ πλατό του Daily.

Λέγεται ότι τα νέα της συγχώνευσης δεν άρεσαν ιδιαίτερα στην Ευγενία, αλλά γρήγορα κατάλαβε ότι… από το ολότελα, καλή και η Παναγιώταινα. Εξάλλου, τα νούμερα της εκπομπής ήταν τόσο απογοητευτικά και ο κόσμος δεν έδειχνε ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο προϊόν που δεν είχε νόημα η ύπαρξη της. Πάντως, οι άνθρωποι του καναλιού με την κίνηση αυτή ήθελαν να πετύχουν «με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια».

Που σημαίνει ότι και οι ΚαραμεροΧαριτάτοι ενισχύονται και η Μανωλίδου δε μένει εκτός προγράμματος. Άσε, που η μετακίνηση της στην πρωινή ζώνη είναι και μία πρόβα για να δουν…πόσα απίδια πιάνει ο σάκος της Ευγενίας. Πήξαμε στις παροιμίες. Τέλος πάντων, η συγχώνευση θα γίνει άμεσα, ενώ στη θέση του Daily θα παίζει σε επανάληψη η σειρά με τον Γιάννη Μπέζο, «Εκείνες κι εγώ».


www.womenonly.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...