Όταν τα μαλλιά παίζουν τον ρόλο του.....σουτιέν!!!!

 11 Κορίτσια μας τα δείχνουν όλα εκτός απο ....το στήθος τους.Γιατί?....Γιατί απλά τα μαλλιά τους τα βλέπουν!!!

Κορίτσια,Κάμερες και Καθρέφτες

Για μας τις γυναίκες,ο καθρέφτης και η κάμερα,έχουν ξεχωριστούς ρόλους.Ποιά γυναίκα σήμερα,δεν έχει στην τσάντα της ενα μαγικό καθρεφτάκι που την δείχνει πανέμορφη και υπέροχη στο ραντεβού της ή στην βόλτα της.Η κάμερα είναι ....αξεσουάρ που ίσως χρησιμοποιείται σε ...ιδιαίτερες στιγμές.Τι γίνεται όμως όταν δώσεις έναν καθρέφτη και μια κάμερα σε κορίτσια που το αίμα τους βράζει και είναι μόνα στο σπίτι? ....Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα..( σίγουρα δεν θα θέλουν να ξαναδούν κάμερα στην ζωή τους!!!)

Το φιλί, η ιστορία του και όσα δεν ξέρετε

Δεν χρειάζεται να είναι του Αγίου Βαλεντίνου για να μοιράσουμε φιλιά στα αγαπημένα μας πρόσωπα -προσφέρει, όμως, μία εξαιρετική ευκαιρία. Το φιλί αποτελεί την πιο απλή πράξη αγάπης, γεμάτη ερωτισμό, αισθησιασμό και ρομαντισμό. Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, κάθε πιθανή -και απίθανη- πληροφορία για την τρυφερή αυτή συνήθεια και σας απαριθμούμε όλους τους λόγους για να μην σταματήσετε ποτέ να δίνετε γλυκά φιλιά!

Άνδρες και πορνό: Μια σχέση... πάθους (;)

«Ανακάλυψα πορνογραφικό υλικό στον υπολογιστή του και ανησυχώ», «αυνανίζεται βλέποντας κρυφά ερωτικές ταινίες και πιστεύω πως αυτό έχει επίδραση στην ερωτική μας ζωή», «είναι φυσιολογικό να εξακολουθεί να βλέπει πορνό, παρ’ όλο που η σεξουαλική μας ζωή είναι ικανοποιητική;».

Τέσσερις κλασσικές συμβουλές μόδας για τη γυναίκα

Εδώ θα βρείτε τέσσερις κλασσικές συμβουλές μόδας που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε την εμφάνιση και τη διάθεσή σας αυτή τη χρονιά.

Ινδές νύφες με απαράμιλλη και εξωτική ομορφιά

Για την πατροπαραδοτη ινδή νύφη ,τα τέλεια Ινδικά νυφικά κοσμήματα ,παιζουν τον ρόλο τους στην εξωτερική εμφάνιση ,οπως και το μέικ απ.Η ομορφιά της,εκτός απο το ραδαλο της πρόσωπο,ενισχύεται όχι μόνο απο το μαύρο μολύβι γύρω απο τα μάτια της,και το διαφορετικό μήκος στις βλεφαρίδες της,αλλά και απο το εκθαμβωτικό νυφικό κόσμημα,που περιβάλλει την προσωπικότητα της απο πάνω μέχρι κάτω.Όπως και να χει,με κόσμημα ή μακιγιάζ,είναι απλά υπέροχες...

Άτακτα κορίτσια σε .....Ιλουστρασιόν!!!

Μπορεί τα κορίτσια να μην είναι αληθινά...αλλά....δίνουν το δικό τους γυναικείο στίγμα,την δική τους μορφή και φυσικά ....απεικονίζουν την θαυμαστή γυναικεία φύση..Αν και δεν πρόκειται ποτέ να τις δούμε κάπου ζωντανές,ωστόσο,υπάρχουν....έστω και αν είναι στην φαντασία των περισσοτέρων αντρών....Κορίτσια,πάρτε ιδέες εμφάνισης και πράξτε αναλόγως.

Τα πρότυπα της ανορεξίας ..........δεν είναι πρότυπα!!!!

Το επιστημονικό όνομα για την ανορεξία είναι ανορεξία Nervosa. Οι άνθρωποι με την ανορεξία γίνονται εντελώς βασανισμένοι με το βάρος και  κάνουν δίαιτα. Αναπτύσσουν έναν φόβο για το πάχος και έχουν μια διαστρεβλωμένη διανοητική εικόνα του σώματός τους, βλέποντας  τους πάντα ως λίπος, ακόμα και όταν είναι εξαιρετικά λεπτοί. Οι κοινές ιδιότητες των anorexic πασχόντων είναι φαγητό  κάτω του φυσιολογικού, σφριγηλή άσκηση, τελετουργικές συνήθειες τροφίμων και κατάχρηση της υπερβολικών καθαρτικών,αιτία  απώλειας βάρους. Οι περισσότεροι ανορεξικοί άνθρωποι δεν έχουν ιστορικό πάχους.

Πλαστική χειρουργική - επιτυχία ή αποτυχία?

Αυτά είναι παραδείγματα πώς οι διασημότηες δείχνουν πριν και μετά από τη πλαστική χειρουργική. Είναι επιτυχημένες ή όχι?

Φρέσκα Φρούτα vs αποξηραμένα φρούτα

Τα αποξηραμένα φρούτα χρησιμοποιούνται συχνά σαν υποκατάστατα των φρέσκων φρούτων στην καθημερινή διατροφή από αρκετούς καταναλωτές για διαφόρους λόγους.

Οι πιο όμορφες ΡΕΤΡΟ κυρίες

Οσοι αγαπούν τα ρετρό κορίτσια,απολαμβάνουν αυτη την συλλογή με διασημότητες του Ευρωπαικού και του Αμερικανικού Κινηματογράφου.Ήταν υπέροχες,και χωρίς μέικ απ.....Δέν ήταν αδύνατες,ήταν υγιέστατες και δείχνουν πανέμορφες...Δείτε τες!!

Η Sexy πλευρά των παραμυθιών

Όταν τα παραμύθια μετατρέπονται σε φαντασιώσεις...

Κηροπήγιο από την... κουζίνα

Oι πιο απλές ιδέες μπορεί να αποδειχθούν και οι πιο αποτελεσματικές. Kηροπήγια από απλά γυάλινα βάζα που μας περισσεύουν καθημερινά στο σπίτι, μια κόλλα κόκκινο χαρτί περιτυλίγματος, ένα χάρτινο σουπλά μιας χρήσης και λίγος σπάγκος είναι αρκετά για να ενσαρκώσουν μια λαμπρή ιδέα. Aν θέλετε να φτιάξετε περισσότερα κηροπήγια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικού μεγέθους και σχήματος βάζα. Oταν διακοσμηθούν θα αποκτήσουν μια ενότητα ύφους και θα δώσουν μια άκρως ενδιαφέρουσα σύνθεση.

Τα τρόφιμα διαίτης Atkins στα Carrefour

Τα τρόφιμα διαίτης Atkins μπορείτε, πλέον, να τα βρείτε και στις αλυσίδες Υπερμάρκετ Carrefour και Supermarket Carrefour-Μαρινόπουλος.
Στα Supermarket θα διατίθεται δωρεάν και ο Οδηγός της Νέας Δίαιτας Atkins με διατροφικά πλάνα 3 εβδομάδων, ώστε να ξεκινήσετε άμεσα και να χάσετε εύκολα έως 5 κιλά σε δύο εβδομάδες.

30 ερωτήσεις πρίν το γάμο!!!

Πριν αποφασίσετε να προχωρήσετε σε μια μακροχρόνια δέσμευση ή ακόμα και στον γάμο με τον / την σύντροφο σας πρέπει απαραίτητα να γνωρίζεται το πόσο ταιριάζετε. Και όχι μόνο σε επιφανειακά θέματα αλλά κυρίως σε θέματα , ουσίας ,αρχών και πιστεύω. Βασικές απόψεις που πρέπει να εξετάστε για το θέμα του γάμου είναι το θέμα του αν μια γυναίκα πρέπει να εργάζεται , το θέμα της ανατροφής και της μόρφωσης των παιδιών , το θέμα της αφοσίωσης και της πίστης στον θεσμό του γάμου κλπ.

Πώς να συντηρείτε τις γραβάτες

Οι γραβάτες έχουν συνδεθεί με το "καλό" ή το "καθώς πρέπει" ντύσιμο. Συνεπώς μια γραβάτα πρέπει να είναι πάντοτε σε τέλεια κατάσταση για να τονίζει το καλό γούστο και την επιμέλεια του προσώπου που την φοράει. Απαραίτητη προϋπόθεση για να πετύχουμε κάτι τέτοιο είναι να μάθουμε να συντηρούμε τις γραβάτες σωστά. Ας δούμε πώς...

Άνδρες που έγιναν γυναίκες

Ναι, είναι αληθινό. Όλες αυτές οι γυναίκες ήταν κάποτε άνδρες, και μπορείτε να δείτε και εσείς τις εικόνες πριν και μετά από την αλλαγή γένους. Είναι πραγματικά απίστευτο. Μερικές από αυτές τις κυρίες φαίνονται πολύ όμορφες και θηλυκές, αλλά μερικές  απ' αυτές ακόμα έχουν μερικά αρσενικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα.

Η τέλεια σύζυγος!

Τι θα ήθελε ένας άντρας από τη σύζυγο του για να είναι ευτυχισμένος; Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ; Τις περισσότερες φορές οι γυναίκες κατηγορούν τους συζύγους τους για αδιαφορία και τους καθιστούν υπεύθυνους για όλα τα κακώς κείμενα στο γάμο τους. H αδιαφορία είναι μια κραυγή δυσαρέσκειας και θυμού. Πως μπορείτε να κάνετε το σύζυγο σας ευτυχισμένο; Δεν είναι και τόσο δύσκολο...

Διαλέξτε μόνη, το χρώμα που ταιριάζει στα μαλλιά σας

Όσες βάφετε μόνες σας τα μαλλιά σας, πρέπει να δώσετε προσοχή στα προϊόντα που αγοράζετε. Επίσης αναφερθήκαμε στις φυτικές βαφές καθώς επίσης και στις διαφορετικές αποχρώσεις, που ενδέχεται να βγουν με λανθασμένες επιλογές χρωμάτων.

Βλαστική ικανότητα. Τι χρειάζονται οι σπόροι για να φυτρώσουν

Πολλοί πρωτάρηδες ερασιτέχνες κηπουροί διστάζουν να ασχοληθούν με τη διαδικασία παραγωγής φυτών από σπόρο κυρίως επειδή δεν γνωρίζουν τις απαιτήσεις του κάθε σπόρου και τη διαδικασία σποράς. Το μυστικό είναι να γνωρίσουν τη διαδικασία βλάστησης του σπόρου, αυτό που λέγεται βλαστική ικανότητα και να θυμούνται ότι οι παράγοντες που την επηρεάζουν δρουν κυρίως στους σπόρους που συλλέγονται από τη φύση ενώ στους εμπορικούς σπόρους τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά.

Πανέμορφα μάτια

Φωτογραφίες γυναικών με πανέμορφα μάτια!!!!

Louis Vuitton @ Paris Fashion Week

Το πιο αξιόλογο fashion show στον πλανήτη έκανε την εμφάνισή του στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού κι έγινε αμέσως talk of the town. Κι αυτό γιατί η Kate Moss επέστρεψε στην πασαρέλα μετά από χρόνια!

" Όταν ο γάμος γίνεται ρουτίνα... "

" Όταν ο γάμος γίνεται ρουτίνα... "
Οι παλιές καλές μέρες που ήταν γεμάτες ενδιαφέρον και δράση έχουν περάσει και τη θέση τους πήραν μέρες ίδιες μεταξύ τους.Είναι μια κατάσταση την οποία αντιμετωπίζουν πολλά ζευγάρια, ειδικά αυτά που είναι μαζί πολλά χρόνια. Ανία σημαίνει «έλλειψη ενδιαφέροντος».

Φυτέψτε λουλούδια μαζί με λαχανικά.

Δεν είναι λίγοι αυτοί αφιερώνουν μια γωνιά στον ανθόκηπό τους, πολλές φορές μάλιστα και ένα μεγάλο κομμάτι, για να φυτέψουν λαχανικά, συνδυάζοντας έτσι το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Ανοιξιάτικη αποτοξίνωση


Οι μέρες μεγάλωσαν, ο καιρός ζεσταίνει και η άνοιξη έπιασε για καλά. Η εποχή της αναγέννησης απαιτεί να αποτινάξουμε το λήθαργο του χειμώνα, να ξυπνήσουμε το σώμα μας και να προσφέρουμε στον οργανισμό μας έξτρα ενέργεια. Άρα καιρός για αποτοξίνωση σε όλα τα επίπεδα!

Συμβουλευτική σχέσεων: Μόδα ή σανίδα σωτηρίας;

Οι πιο συχνές ερωτήσεις έχουν να κάνουν με προβλήματα -σεξουαλικά συνήθως- του έγγαμου βίου. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ακόμα και νιόπαντρα ζευγάρια, ή νέα σε ηλικία ανδρόγυνα, δηλώνουν ότι έχουν χάσει την σεξουαλική τους επιθυμία, ότι αναζητούν νέους -παράδοξους- τρόπους ανανέωσης, αλλά και παραπονούνται για περιστατικά ζήλιας, παρεμβατικότητας από τα πεθερικά και, πολύ συχνά, μοιχείας.

Καφεϊνη για τη γραμμή μας! Ναι ή όχι;

Πίνεται από το 90% του ενήλικου πληθυσμού. Για εκατομμύρια άτομα αποτελεί αληθινό πάθος.Ο καφές είναι μία απόλαυση της καθημερινής ζωής, αλλά επικρατούν πολλές λανθασμένες απόψεις για τις ιδιότητές του και τις συνέπειές του στην υγεία. Ας ξεκαθαρίσουμε την αλήθεια από το μύθο.

Σεξουαλικότητα: Αναδείξτε την τίγρη που κρύβεται μέσα σας

Το πρόβλημα της σταδιακής μείωσης της σεξουαλικότητας δεν είναι ασύνηθες, ενώ συναντάται εντονότερα σε γυναίκες και λιγότερο σε άνδρες, όταν έρχεται η στιγμή που συνειδητοποιούν πως υπήρχε, κάποτε, καιρός που ήθελαν πολύ να κάνουν σεξ• που ανυπομονούσαν να έρθει η στιγμή για να βρεθούν ξανά στο κρεβάτι με τον σύντροφό τους και μόνο στην σκέψη ένιωθαν ανατριχίλα.

ΑΥΤΟΕΞΕΤΑΣΗ ΜΑΣΤΟΥ, ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ? ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί τη πιο συχνή μορφή καρκίνου στις γυναίκες. Εκείνο που δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάς είναι πως με την κατάλληλη παρακολούθηση και εξέταση, δηλαδή την πρόληψη μια γυναίκα μπορεί να τον προλάβει.

Έρωτας στα χρόνια του… Διαδικτύου

«Και πώς γνωριστήκατε;» Το αμήχανο χαμόγελο το έχει ήδη μαρτυρήσει: Μέσω Facebook. Οι πιο πολλοί θα σου πουν ότι δεν είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνεται, ότι δηλαδή υπάρχει κάποιος κοινός φίλος που έχει κάποιον άλλον κοινό φίλο και θα πήγαιναν όλοι μαζί σε ένα κοινό πάρτι…

10 Καυτές Celebrities Χωρις Μακιγιάζ

Εμείς τις έχουμε γνωρίσει στα καλύτερά τους και πιο όμορφες απο ποτέ....Πώς είναι όμως στην πραγματικότητα 10 απο τις ωραιότερες γυναίκες του κινηματογράφου και όχι μόνο?..ΔΕΙΤΕ!!

Ξεκαθάρισε τα καλλυντικά σου για την Άνοιξη!

Η ομορφιά σου εξαρτάται κατά πολύ από το μακιγιάζ σου και καλά θα κάνεις να μην το ξεχνάς. Ειδικά τους πρώτους μήνες του νέου χρόνου είναι η τέλεια εποχή για το απαραίτητο ξεκαθάρισμα. Ποια κραγιόν είναι πλέον out, ποιες σκιές δε μπορείς πλέον να φορέσεις με το νέο χρώμα των μαλλιών σου και τι τελικά πρέπει να κρατήσεις και τι να πετάξεις από το νεσεσέρ του μακιγιάζ σου; Διάβασε παρακάτω ποιοι κανόνες ομορφιάς σε μεταμορφώνουν τη νέα χρονιά στην απόλυτη κούκλα!

Σχεδιάζοντας έναν Feng Shui κήπο

Το Feng Shui είναι η αρχαία κινέζικη τέχνη της σύνθεσης των πραγμάτων. Οι Κινέζοι πιστεύουν ότι τοποθετώντας πράγματα στην κατάλληλη θέση για να ενισχύσουμε την ωφέλιμη ροή της ενέργειας Chi μπορούμε να δημιουργήσουμε αρμονικές αλλαγές που επιδρούν στην υγεία, τον πλούτο και τις σχέσεις.

Υβριδικά καλλυντικά από τη Murad

Ο όρος ξεκίνησε από τη βιολογία αλλά βρήκε την καλύτερη του εφαρμογή στο χώρο της κοσμητολογίας και τα προϊόντα Murad το αποδεικνύουν.
Δεν είναι μόνο προϊόντα περιποίησης, ούτε μόνο προϊόντα μακιγιάζ.

Η Eva Herzigova σε Ιταλικό περιοδικό ...

Σε διάφορες φωτό,η Εva Herzigova,ανακαλύπτει και μας δείχνει πτυχές του εαυτού της και σε παλαιότερες της στιγμές και φωτογραφήσεις..

Πώς να μαγειρέψετε για ένα άτομο

Ξέρεις να μαγειρεύεις.. έστω τα βασικά. Μπορεί να μην πας για χρυσό σκούφο αλλά έχεις πολλές φορές απολαύσει ωραία φαγητά από τα χεράκια σου καθώς και ωραία σχόλια από συγγενείς και φίλους. Αλλά πολλές φορές καταλήγεις να τρως κάτι απλό, γρήγορο ή και έτοιμο (delivery), ή να τρως το ίδιο φαγητό πολλές μέρες μέχρι να τελειώσει.

Πώς να φοράς το άρωμά σου!Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Χάρη λοιπόν, στη δυσκολία και πολυπλοκότητα που ενέχει η δημιουργία του, το άρωμα θεωρείται εδώ και αρκετά χρόνια πραγματική τέχνη. Έχεις αναλογιστεί πόσο σημαντική είναι η όσφρηση στη ζωή μας;
Αρκεί να θυμηθείς πόσες φορές στη ζωή σου έχεις συνδέσει ένα πρόσωπο ή ακόμα και ένα μέρος ή μία φάση της ζωής σου με τη με μία συγκεκριμένη μυρωδιά και θα διαπιστώσεις την αξία του αρώματος.

Επιλέξτε χρώματα για το σπίτι σας με τη βοήθεια του Feng Shui

Με τα χρώματα εκφραζόμαστε και περιγράφουμε τα συναισθήματά μας. Σχεδόν όλοι έχουμε ένα αγαπημένο χρώμα. Διαισθητικά, ανάλογα με τη διάθεσή μας, διαλέγουμε αγαπημένα χρώματα για το ντύσιμο, τα έπιπλα, τους τοίχους του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου μας.

Τα… απρόοπτα του σεξ

Παρόλο που αφορούν στους άντρες, επηρεάζουν και τη δική µας σεξουαλική ζωή, ενώ ο κατάλληλος χειρισµός απ’ την πλευρά µας παίζει σηµαντικό ρόλο στη λύση του προβλήµατος. Εσείς γνωρίζετε πώς να διαχειριστείτε τα… θέµατα του συντρόφου σας;

Το ανοιξιάτικο μακιγιάζ που θα τον μαγέψει!

Η νέα σεζόν είναι εδώ για να σε κάνει να ξεχάσεις όσα ήξερε περί μακιγιάζ. Οι νέες τάσεις της μόδας σε ωθούν να ανακαλύψεις τα νέα φωτεινά χρώματα για τα μάτια, τα ζουμερά χρώματα για τα χείλη και γενικά σε προκαλούν να μεταμορφωθείς στην πιο λαμπερή εκδοχή του εαυτού σου. Παρακάτω θα βρεις ποιες είναι οι τάσεις στο μακιγιάζ που θα μεταμορφώσουν την Άνοιξη!

Τα διαμάντια είναι παντοτινά...

"Όσο μεγαλύτερο το διαμάντι, τόσο σπανιότερο είναι - όσο καθαρότερο είναι, τόσο πιο πολύτιμο - όσο λιγότερο χρώμα έχει, τόσο πιο όμορφο είναι - και όσο μεγαλύτερη ακρίβεια έχει το κόψιμό του, τόσο πιο λαμπερό είναι. Είναι ο συνδυασμός αυτών των συγκεκριμένων παραγόντων που συνιστούν την τελική ποιότητα του διαμαντιού, και καθορίζουν την ομορφιά του".

Η Pamela Anderson Στα νιάτα της

Η Πάμελα Ντενίζ Άντερσον ( γεννημένη 1 Ιουλίου,1967) είναι καναδή ηθοποιός,υπέροχο μοντέλο,παραγωγός,συγγραφέας,ακτιβίστρια και πρώην showgirl,γνωστή για τους ρόλους της στις σειρές Home Improvement, Baywatch, και  V.I.P.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...