Βάλτε τουρμπάνι στο κεφάλι

Όχι στέκες και κορδέλες στα μαλλιά, μόνο τουρμπάνια και ανατολή.Από τις αδερφές Olsen, την Sarah Jessica Parker στην Beyonce, κάθε celebrity που λατρεύει την μόδα, έχει αφομοιώσει στο στυλ της τα τουρμπάνια. Έκαναν πρώτα την εμφάνιση τους στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι το 2007 από την Prada και από τότε έχουν κλέψει τις καρδιές μας.

Όταν η εκσπερμάτιση αργεί…

Όσο ανησυχητική είναι η πρόωρη εκσπερμάτιση τόσο είναι και καθυστερημένη…
Στην καθυστερηµένη εκσπερµάτιση ένας άντρας είτε αργεί να ολοκληρώσει, σε σημείο που χάνεται η απόλαυση ή, ενώ έχει στύση, δεν υπάρχει ούτε οργασµός ούτε εκσπερµάτιση.

Κακάο: Θεϊκό ρόφημα!

Δεν είναι τυχαίο ότι η επιστημονική ονομασία των σπόρων του τροπικού δέντρου κακάο είναι Theobroma cacao. Η λέξη Theobroma έχει ελληνική προέλευση (προέρχεται από τις λέξεις θεός και βρώση) και σημαίνει φαγητό των Θεών. Το συστήνω ανεπιφύλακτα αρκεί να το πίνετε σκέτο, χωρίς ζάχαρη, και να επιλέγετε βιολογικό κακάο με υψηλή περιεκτικότητα έως και 70%. Το κακάο....

The beauty project

Ανάδειξε την επιδερμίδα σου και φρόντισε τα χείλη, τα μάτια και τα νύχια σου επιλέγοντας τα σωστά προϊόντα μακιγιάζ.

Επιδερμίδα
Ρουζ νεότητας
Το ρουζ μπορεί να σε κάνει να δείχνεις νεότερη και σαν να ξύπνησες φρέσκια μετά από 12ωρο ύπνο.

Γιατί κοιμόμαστε μετά το σεξ;

Η βιοχημεία του οργασμού, η ψυχολογική διάσταση του σεξ, και η εξέλιξη συνήγορούν σε ένα πράγμα: Είναι απολύτως φυσιολογικό να μας παίρνει ο ύπνος μετά το σεξ!

Για πολλές γυναίκες η σχέση μεταξύ σεξ και ροχαλητού είναι ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα σε αυτή τη ζωή: δεν έχει σημασία πότε θα γίνει η πράξη, οι άνδρες πάντα φαίνεται να κοιμούνται αμέσως μετά.

Τάσεις μόδας στο νυφικό

Το νυφικό πρέπει αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα και το στυλ της νύφης. Φαρδύ ή στενό, σε γραμμή άλφα, μίνι ή μακρύ, η μόδα προσφέρει τα πάντα. Η επιλογή είναι δική σας...  

Μητέρες μετά τα 30; Μια ακόμη περίπτωση

Για την Beatrice Chapman το να καθυστερήσει την εγκυμοσύνη της μέχρι τα 30 ήταν απόφασή της και δεν μετανιώνει…
Η 34χρονη είχε ξοδέψει όλη την προηγούμενη δεκαετία της για να χτίσει μια καριέρα πάνω στον χώρο εργασίας της και συγκεκριμένα ως σύμβουλος διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού σε μια εταιρεία στο Λονδίνο.

Γιατί δεν ικανοποιείστε με τίποτα;

Εν μέσω οικονομικής κρίσης αντί να εκτιμούμε τα πολύτιμα πράγματα που έχουμε, όπως την υγεία μας, τους ανθρώπους που μας αγαπούν κ.λπ., παραπονιόμαστε για τα υλικά αγαθά που χάνουμε.

Όλα για την ομάδα… (Photos)

Αφού είδαν και απόειδαν να βρουν χορηγό τα κορίτσια της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομάδας Alqueries, αποφάσισαν να φτιάξουν ένα ημερολόγιο. Όχι, όμως, ημερολόγιο που έχει γατάκια, σκυλάκια και όλα τα γλυκά ζωάκια μέσα. Ούτε ημερολόγιο με τοπία και νεκρά φύση. Ημερολόγιο με τις ίδιες! Ημίγυμνες!

Το μαγικό χάπι

ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΙΧΘΥΕΛΑΙΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΟΥΧΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΕΝΑ ΘΡΕΠΤΙΚΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ.

Καθίστε πάνω σε διαμάντια

Η Diamond Chair του Harry Bertoia δημιουργήθηκε το 1952 και παραμένει ένα από τα πιο ιδιαίτερα έπιπλα μισό αιώνα μετά.

Εξωσωματική : Το στρες δεν επηρεάζει την επιτυχία της

Το άγχος που αισθάνονται πολλές γυναίκες οι οποίες υποβάλλονται σε εξωσωματική γονιμοποίηση ή σε άλλες μεθόδους υποβοήθησης της αναπαραγωγής δεν επηρεάζει την επιτυχία της IVF, σύμφωνα με νέα μελέτη.

Η Maybelline New York προτείνει

Ο MAKE-UP ARTIST ΤΗΣ MAYBELLINE NEW YORK ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΥΡΠΥΛΗΣ ΔΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Και αν σου «κάτσει»;

Πολύ απλά πες ναι! Το σεξ από το πρώτο ραντεβού δεν είναι πια ταμπού, αλλά ανάγκη και των… γυναικών!
Και γιατί όχι; Υπάρχουν πολλοί λόγοι που δικαιολογούν τη στάση τους:

Αντιμετωπίστε την υγρασία και τη μούχλα.

Υγρασία, μούχλα... Καταστάσεις που δημιουργούν εφιάλτες σε νοικοκυρές, ιδιοκτήτες και ενοικιαστές και τρομάζουν όσους δεν ξέρουν να τις αντιμετωπίσουν. Στεγανοποιώντας τον χώρο σας και φροντίζοντας για τον επαρκή και συχνό εξαερισμό του, θα αντιμετωπίσετε αυτά τα προβλήματα και θα προστατέψετε παράλληλα την υγεία σας.

Με αέρα τσάρλεστον

Σικ και απλότητα σε ένα φόρεμα που κρύβει τα σωστά σημεία.Ένα φόρεμα μπορεί ταυτόχρονα να είναι σικ και στιλάτο αλλά και να κρύβει έξυπνα τα αδύνατα σας σημεία. Για εσάς που έχετε κοιλίτσα αλλά είσαστε περήφανες για τα μακριά πόδια σας ένα μίνι φόρεμα σε ίσια φαρδιά γραμμή είναι η ιδανική λύση.

Ο ιδανικός σύντροφος

Δεν είναι λίγες οι φορές που ρωτάτε να μάθετε ποια είναι «τα μυστικά» μιας πετυχημένης συναστρίας.
O σκοπός; Να ανακαλύψετε τις δυνατότητες εξέλιξης της σχέση σας. Για τους έχοντες γνώση, είναι προφανές πως η όλη διαδικασία δεν είναι απλή και κυρίως δεν είναι μονόπλευρη.

Το παιχνίδι της ψευδαίσθησης

Η ΑΡΧΑΙΑ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ TROMPE-L-OEIL ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΙΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.Σε εποχές οικονομικής στενότητας, το περιβάλλον του σπιτιού αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία. 

Οι πιο καυτές ερωμένες όλων των εποχών

Είναι νέες, όμορφες, καυτές και πάνω απ’ όλα ξέρουν να παίρνουν αυτό που θέλουν. Δεν είναι άλλες από τις πιο καυτές ερωμένες όλων των εποχών.Παράνομος κι αν είναι ο δεσμός μας που λέει και το άσμα. Έτσι και οι παρακάτω κυρίες κατάφεραν να ξεμυαλίσουν επώνυμους κυρίους και να μείνουν στην ιστορία για τις παράνομες περιπέτειες τους.

Naomi Campbell: H μαύρη καλλονή

Στη μηχανή αναζήτησης της Google βγάζει το αξιοθαύμαστο αποτέλεσμα των 11 εκατομμυρίων αποτελεσμάτων. Το πιο εμβληματικό μοντέλο της ιερής κάστας των super models που μεσουράνησαν στα 90s, εξακολουθεί να είναι στον κυκλώνα της επικαιρότητας με τον καλό ή τον κακό τρόπο. Μια πτυχή του καλού εαυτού της είναι το φιλανθρωπικό έργο της. Όσο για τον κακό της χαρακτήρα, μάλλον θα πρέπει να ρωτήσετε τις απολυμένες, πρώην βοηθούς της που την έσυραν στα δικαστήρια.

Υπέροχη τέχνη σε καφέ (Photos) #2

Ο καφές αποτελεί αγαπημένη απόλαυση πολλών για την γεύση του, αλλά πως θα σας φαινόταν αν εξελισσόταν και σε απόλαυση για τα μάτια; Η δημιουργική τέχνη των σχεδίων πάνω σε καφέ είναι μια υπέροχη μόδα που βλέπουμε όλο και πιο συχνά. Θαυμάστε ορισμένα σχέδια σε διάφορα είδη καφέ και δείτε στο τέλος ένα βιντεάκι σχετικά με το πως δημιουργούνται μερικά από αυτά!




Arianna Huffington: H γκουρού των e-media είναι Ελληνίδα

Πουλώντας την ενημερωτική ιστοσελίδα της, την Ηuffington Post, για 315 εκατομμύρια δολάρια στο μιντιακό κολοσσό της Αmerica ΟnLine, η ελληνικής καταγωγής blogger είναι πλέον η βασίλισσα των ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης.

Ταχίνι: Στη νηστεία και όχι μόνο

Σε λίγες μέρες ξεκινά επισήμως η περίοδος της νηστείας, στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο σε ότι αφορά τη διατροφή μας παίζει το ταχίνι και ο χαλβάς.

Ο κρίνος της Παναγίας. Το σύμβολο της αγνότητας μέσα από τα βάθη των αιώνων.

Ο κρίνος της Παναγίας (Lilium candidum) αναφέρεται σαν θρησκευτικό σύμβολο εδώ και 3000 χρόνια. Οι πρώτες αναφορές μας ταξιδεύουν -πού αλλού;- στην αρχαία Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μινωική Κρήτη. Τοιχογραφίες που βρέθηκαν στην Κρήτη αλλά και στην Θήρα καθώς και διάφορα άλλα ευρήματα δείχνουν ότι ο λευκός κρίνος είχε εξέχουσα θέση μεταξύ των θρησκευτικών συμβόλων. 

Πάσχα στην Κέρκυρα. Με φιλαρμονικές και ''ιπτάμενα'' κανάτια.

Αν υπάρχει κάποια περίοδος του χρόνου που αξίζει να βρεθεί κανείς στην Κέρκυρα, αυτή είναι σίγουρα το Πάσχα. Σε καμιά άλλη περιοχή της Ελλάδας, διαβεβαιώνουν οι ντόπιοι, ούτε σε χωριό ούτε σε πόλη, δεν νιώθει κανείς τόσο έντονα την ατμόσφαιρα της γιορτής.

Το νόημα του στυλ

Είναι γνωστό ότι ζούμε στην εποχή της εικόνας. Προτού ακόμη ένα δημόσιο πρόσωπο ξεστομίσει δηλώσεις στο μικρόφωνο, οι φωτογραφίες του έχουν κάνει το γύρο του κόσμου.

Πώς να καθαρίσετε τα χρυσά σας κοσμήματα μόνο με σαπούνι

Θα χρειαστείτε: υγρό πλυσίματος πιάτων, ένα μπολ, ζεστό νερό.

Μου ταιριάζει το κόκκινο στα χείλη;

Το κόκκινο κραγιόν είναι στη μόδα και φέτος. Ανάλογα την απόχρωση μπορείτε να το φορέσετε όλες τις ώρες, από το πρωί στην δουλεία μέχρι και στις βραδινές εξόδους σας!

Η Ανοιξιάτικη Collection του Giorgio Armani

Η  ανοιξιάτικη κολεξιόν του Giorgio Armani απέσπασε φέτος μία από τις καλύτερες κριτικές των Fashion Shows. Με βασικά χρώματα το σκούρο μπλε και το μαύρο έδωσε πολλές  ιδέες για κομψές και σοφιστικέ εμφανίσεις.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...