Και αν σου «κάτσει»;

Πολύ απλά πες ναι! Το σεξ από το πρώτο ραντεβού δεν είναι πια ταμπού, αλλά ανάγκη και των… γυναικών!
Και γιατί όχι; Υπάρχουν πολλοί λόγοι που δικαιολογούν τη στάση τους:


1. Έχουν χωρίσει πρόσφατα και δεν έχουν όρεξη για γάμους και πανηγύρια! Έχουν όρεξη όμως για μια βραδιά αχαλίνωτου σεξ! Το κάνουν και μετά εξαφανίζονται! Η ασυνήθιστη για τους άνδρες συμπεριφορά των γυναικών μπορεί να τους φέρει κάτω και μέχρι έξω από το σπίτι τους ζητώντας εξηγήσεις! Μην ξεχνάτε πως οι άνδρες θεωρούν πως το "one night stand" είναι ένας όρος γι αυτούς!
2. Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό και επιτέλους έρχεται ο ιππότης πάνω στο άλογο… Το πρώτο ραντεβού συνοδεύεται από άφθονο ποτό, έντονο ερωτισμό και… ορμές! Λογικό! Μετά από τόσο καιρό έχει χτυπήσει το καμπανάκι!
3. Είναι κάπου που ξέρουν ότι δεν θα υπάρξει αύριο. Παίζουν μόνο με το τώρα! Μπορεί να είναι σε μια άλλη πόλη, σε μια άλλη χώρα και εκείνη την ώρα σε μια άλλη διάσταση! Είναι όμως η μοναδική τους ευκαιρία! Και την αρπάζουν, αφού γνωρίζουν πως βρίσκονται πολλά χιλιόμετρα μακριά από το να «κολλήσουν» μαζί τους.
4. Είναι απλά ο εαυτός τους! Αυτό θέλουν, αυτό κάνουν, χωρίς να φοβούνται ότι αν ενδώσουν από το πρώτο ραντεβού δεν θα τις πάρουν στα σοβαρά!
Ναι, είδαμε και όταν περιμένουμε να περάσουν δύο ή τρεις μήνες! Φεύγουν χωρίς να το καταλάβουμε!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...